Νέα

Γλείψε όποιο κωλαράκι θέλεις με κίνδυνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Αν μετά από μία συνάντηση με cg και πολλά παθιασμένα φιλιά με γλώσσα, το στόμα σας έχει μία παράξενη στιλπνή αίσθηση, είναι τα χύσια του προηγούμενου. Γι αυτό φροντίστε να κλείνετε την πρώτη συνάντηση της ημέρας.
Δηλαδη τυπε ραντεβου μετα τις 10 το βραδυ ειναι λες και σ’ εχουν κανει bukkake.
τερμα τα γλωσσόφιλα.:(

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Διαπιστώνω ότι είμαι γαμιάς της πούτσας. Ούτε μουνί να γλείφω θέλω, ούτε κώλο . Τελευταία ούτε πίπα χρειάζομαι .
Κατεβάζω το σώβρακο και τον καρφώνω. Μου αρέσει όμως να τις χύνω στη μάπα και να γίνονται αχταρμάς χύσια με μάσκαρες , άϊ λάϊνερς, χάϊ λάϊτερς, μέηκ απ , κραγιόν, λιπ γκλος και όλα αυτά ! Σαν πίνακας μοντέρνας τέχνης.

Είμαι και κουλτουριάρης και αισθηματίας, το είπα ;

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.863
Πόντοι
46.423
Ειδες; Μόλις σου έδωσα ατάκα για να δικαιολογήσεις κάποια...Τζέσι αποθεώνοντας της ταυτόχρονα...

Ωραίο κορίτσι.

Εγκατέλειψε το άθλημα.

Jesi20.jpg

Μου είχε δώσει και back door.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Καμιά καλή που να είναι τώρα στη δουλειά πείτε ! Όχι παλαίμαχες. Κατά προτίμηση λευκή και στυλιάρι . Και ψηλή !

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Και φαντάσου λέει να ναι το κωλοτρυπίδι μες στην τρίχα... :wanker:
Για αυτο παντα μασας τσιχλα stimorol και με την μαστιχα κανεις την καλυτερη χαλαουα στο σημειο.Γυαλι την κανεις!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Για αυτο παντα μασας τσιχλα stimorol και με την μαστιχα κανεις την καλυτερη χαλαουα στο σημειο.Γυαλι την κανεις!
Οι τσίχλες έχουν πολλά χημικά...Ξέρεις αν γίνεται και με φυσική μαστίχα Χίου;

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Θελει μαζι ντουζακι .Παιχνιδια και αλληλοσαπουνισμα με αφρολουτρο .Εκει πανω στα μπαλαμουτιασματα και στα τριψιματα της σαπουνιζεις και δαχτυλιαζεις την κωλοτρυπιδα.Εκει ειναι 2 σε ενα και την καβλωνεις αλλα και εξασφαλιζεσαι οτι μετα θα την πεταξεις στο κρεββατι και θα γλυψεις εξασφαλισμενος την καθαριοτητα.Αλλα και η γκομενα θα ειναι η ιδια ψυχολογικα πιο ετοιμη.Γιατι ολες στο ντουζ πλενουν κυριως το μουνι τους και λιγοτερο τον κωλο οποτε ειναι παντα απροετοιμαστες για γλυφοκωλι
τύπε μήπως είσαι απ αυτούς που στο στρατό έβαζαν πάν στο δίσκο φαγητού διαφανής μεμβράνη ???

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Κάποτε έβαλα μια να κάτσει πάνω μου με την κωλάρα για να σπατουλάρω τη μουνάρα της...Επειδή έχω μεγάλη μύτη κι επειδή είχε στάξει και είχε υγρανθεί η κωλοτρυπά της, άρχισα να κόβω βόλτες με την άκρη της μύτης μου στην περιοχή γύρω γύρω. Η γκόμενα καύλωσε τόσο πολύ που κατέληξα να γλείφω σούφρα λες και είμαι 10χρονο με πύραυλο magic σοκολάτα.
Η πούτσα που έφαγε μετά πρέπει να την κρατάει συντροφιά τις μοναχικές νύχτες, χρόνια μετά! Sit on my face darling!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom