HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.950
- Πόντοι
- 32.548
Η Berna είναι τετραπέρατη και έχει πολλά κατά νου!Run for 160...δεν ξερω αν το ειδατε εγινε κανονας το 160αρι...συνεχιστε ετσι
Η Berna είναι τετραπέρατη και έχει πολλά κατά νου!Run for 160...δεν ξερω αν το ειδατε εγινε κανονας το 160αρι...συνεχιστε ετσι
Αφου κορόιδα υπάρχουν μπόλικα!Run for 160...δεν ξερω αν το ειδατε εγινε κανονας το 160αρι...συνεχιστε ετσι
Δεν θα εχει ομως τα 160 ευρωπουλα μου...Η Berna είναι τετραπέρατη και έχει πολλά κατά νου!
Ενημερωτικα με εσωσες....ειχα κλεισει οταν ηταν στα προσεχως. Εκει ηταν στα 140...σε διαβασα ,το επιβεβαιωσα ,ακυρωσα.Ευχαριστω Srek7Αφου κορόιδα υπάρχουν μπόλικα!
Anytime my friend!Ενημερωτικα με εσωσες....ειχα κλεισει οταν ηταν στα προσεχως. Εκει ηταν στα 140...σε διαβασα ,το επιβεβαιωσα ,ακυρωσα.Ευχαριστω Srek7
Και εγώ ακύρωσα,ας δουλέψει Τουρκία ή όπου αλλού θέλειΕνημερωτικα με εσωσες....ειχα κλεισει οταν ηταν στα προσεχως. Εκει ηταν στα 140...σε διαβασα ,το επιβεβαιωσα ,ακυρωσα.Ευχαριστω Srek7
Η κοπέλα ξέρει τι κάνει ! Ηρθε ο στόλος! Μερικές χιλιάδες ναυτάκια ζουμπουρλουδικα του Harry Truman κατι θα πρέπει να αφήσουν. Καλωσ 'ήρθε το δολάριο!!!!Και εγώ ακύρωσα,ας δουλέψει Τουρκία ή όπου αλλού θέλει
Η κοπέλα ξέρει τι κάνει ! Ηρθε ο στόλος! Μερικές χιλιάδες ναυτάκια ζουμπουρλουδικα του Harry Truman κατι θα πρέπει να αφήσουν. Καλωσ 'ήρθε το δολάριο!!!!
Οσο ανεβαινει η τιμη τοσο ανεβαινουν και οι απαιτησεις του πελατη και τοσο επισης μειωνονται και τα καλα σχολια στις κριτικες.Καταλαβαινω οτι γενικα η τιμη των 140 ευρω την αφηνουν πισω ολες σιγα σιγα, θα εινσαι η εξαιρεση.
Σε λιγο καιρο ολες 150+++
Προβλεπω..
H Kiara στα 180 παρακαλώ...
Run Forest ,run!
Οπως τα λες βουνο. Υπαρχουν αλλες που ειναι μια σταθερα σε ολα τους.Οπως η Lisa πχ. δεν εχω δει αλλα παντα διαβαζω καλα λογια και σταθερη αξια -κοστος.Starla τωρα ρε παιδια σαν στεναχωρημενο χαρτινο καλαμακι του καφε ειναι ετοιμο να λαπουριασει.Απορω με τα λεφτα που ζηταει...Nαι, δεν κράτησα το στόμα μου κλειστό και πρόσθεσαν +10 ευρώ στην αρχική τιμή.
Αλλά την είδα σήμερα, καθώς περίμενα για άλλη κοπέλα. Κοντοπούτανο για πολλές ανωμαλίες. Μου μπήκαν ιδέες.
Από την άλλη θα τρέξω. Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ το +20 στην αρχική. Ναι μπορεί να τα αξίζει, αλλά όταν αλλάζεις τελευταία στιγμή τιμή, μου φαίνεται για κοροϊδία. Θα μείνω στα 150 της Sasha και τα 140 της Lisa, που τα αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα.
Από την άλλη τα 170 της Starla, αυτά ναι δεν τα αξίζει, σε σχέση με τις υπηρεσίες της.
Περισσότερα για τη Lisa σε λίγο.
οχιΡε σεις, πως γινεται οσο πεφτει το επιπεδο σε γυναικες κ υπηρεσιες, τοσο να ανεβαινουν οι τιμες? Τι διαολο? Τοσο μαλακες μας βλεπουν?
Εγω παλι θυμαμαι οτι καλοκαιρι 2019 ειχε ωραιες γυναικες με 140 ευρω το πολυ... Lola, Tina, Alexandra και αλλες... Πανω κατω ιδια ποσοτητα, πολυ καλυτερη ποιοτητα κ υπηρεσιες.... Και στα αλλα μαγαζια το ιδιο.... Και ανεξαρτητες το ιδιο...οχι
λιγοτερη προσφορα απο γυναικες που ερχονται
μεγαλυτερες τιμες
και το εχω γραψει πολλες φορες
τα αρρωστακια εμεις που γραφουμε κριτικες και στα φορουμ ειμαστε ουτε το 0.5% των πελατων του
κι αυτο το διαπιστωνεις πολυ ευκολα απο σαϊτ που μετρανε την επισκεψιμοτητα
το 2019 δεν ειχε ουτε πανδημια ουτε προβλημα στις βιζεςΕγω παλι θυμαμαι οτι καλοκαιρι 2019 ειχε ωραιες γυναικες με 140 ευρω το πολυ... Lola, Tina, Alexandra και αλλες... Πανω κατω ιδια ποσοτητα, πολυ καλυτερη ποιοτητα κ υπηρεσιες.... Και στα αλλα μαγαζια το ιδιο.... Και ανεξαρτητες το ιδιο...
Δεν ειναι η ποσοτητα που εχω θεμα, η ποιοτητα ειναι για κλαματα..... Μπαζωμαζωξη.... Στις 10 η μια αξιζει....
Ποιός θέλει φώτο της Berna ?