Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 150
- Like
- 27.035
- Πόντοι
- 31.348
Εσυ είσαι δάσκαλος του φλερτ καιεγω ειμαι καλλιτεχνης μπορω να βγαλω μια ασχημη γκομενα ακομα πιο ασχημη
ολες η γυναίκες σου παίρνουν πίπα
Εσυ είσαι δάσκαλος του φλερτ καιεγω ειμαι καλλιτεχνης μπορω να βγαλω μια ασχημη γκομενα ακομα πιο ασχημη
Εγώ απο την πλευρά μου θα ήθελα να βγάλω κίτρινη κάρτα στο γραφείο. Δείχνουν μια πτώση στην εξυπηρετηση ! Δεν δείχνουν να εκτιμούν τα χρηματα μου.
Οταν στέλνω κράτηση απο τις12,00 για 3ωρο και μου ρίχνουν ακυρο για να εξυπηρετήσουν 1ωρο ραντεβού σφήνα, νιώθω προσβεβλημένος.Εγώ πάντως από την τελευταία συνάντηση έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Με ενημέρωσαν έγκαιρα ότι η κοπέλα που είχα κλείσει δεν θα κάνει ραντεβού και μου πρότειναν μια που ήταν πολύ καλή. Όταν έκανα ένα μικρό παράπονο ενδιαφέρθηκαν να ακούσουν και απάντησαν θεωρώ ικανοποιητικά. Πρέπει να λέγονται και τα καλά.
Μάλλον παίζει ρόλο και η ημέρα ή η ώρα.
Φίλε srek , αν κατάλαβα σωστά συνέβη το εξής:
Ζήτησες ραντεβού 5-8.
Σου απάντησαν πως η κοπέλα έχει διαθεσιμότητα 5-6 κ 7-8. Πως 6-7 είναι ήδη κλεισμένη.
Ζήτησες να ακυρώσουν το 6-7 του άλλου πελάτη για να έχεις συνεχόμενο 3ωρο, 5-8.
Το πρακτορείο αρνήθηκε να ακυρώσει επιβεβαιωμένη κράτηση άλλου πελάτη για να εξυπηρετήσει εσένα.
Αν συνέβη αυτό, μπράβο και πάλι μπράβο στο Glamour για την επαγγελματική τους στάση.
Ο μαντάμ μερκελΟ τζίφρας ποιός είναι?
Ζήτησες ραντεβού 5-8.
Σου απάντησαν πως η κοπέλα έχει διαθεσιμότητα 5-6 κ 7-8. Πως 6-7 είναι ήδη κλεισμένη.
Το πρακτορείο αρνήθηκε να ακυρώσει επιβεβαιωμένη κράτηση άλλου πελάτη για να εξυπηρετήσει εσένα.
Αν συνέβη αυτό, μπράβο και πάλι μπράβο στο Glamour για την επαγγελματική τους στάση.
Πώς τα καταφέρνετε και τις βγάζετε φωτογραφίες;ότι βγάζεις πολλές φωτογραφίες
ναιΤο έχουν στο μενού σαν έξτρα.
Σαλιάρης ή απολογητής του γραφείου?Φίλε srek , αν κατάλαβα σωστά συνέβη το εξής:
Ζήτησες ραντεβού 5-8.
Εσένα σε πληρώνουν για να βγάλουν φωτο τη χαίτη σου .ναι
αλλα εγω προσωπικα δεν εχω πληρωσει καποια εξτρα για φωτο
Ζήτησες ραντεβού 5-8.
τετοιο μαλλι πουθεναΕσένα σε πληρώνουν για να βγάλουν φωτο τη χαίτη σου .
Το ραντεβου ήταν 5-8 μου είπαν οκ και μετα τα άλλαξαν έβαλαν 1ωρο 4-5 και μου είπαν απο 18.15.Αν έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα συμφωνήσω ότι σωστά και όχι καιροσκοπικά φέρθηκε το γραφείο!
Κατά αντιστοιχία θα θεωρούσαμε σωστό το γραφείο να ακυρώνει τρίωρα ραντεβού για τετράωρα και πάνω ?
ακομα ρε το κλαις το ραντεβου;Το ραντεβου ήταν 5-8 μου είπαν οκ και μετα τα άλλαξαν έβαλαν 1ωρο 4-5 και μου είπαν απο 18.15.