gpd
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 332
- Like
- 26.322
- Πόντοι
- 34.717
Geropipakiaμπα καμμια
μονο πιπες
Geropipakiaμπα καμμια
μονο πιπες
Αναπουρνα δεν νομίζω να είναι Προμοτορας ο γεροξούρας τον ξέρω προσωπικά και είναι φίλος μου και ειναι μάγκας από τους λίγους.Φίλτατε επειδή πετάγεσαι σαν να μη πω τι.
Τις δικές σου κριτικές ούτε καν τις διαβάζω γιατί ξέρω ότι είσαι μέγας ...
Όλο για πίπες γράφεις και ποτέ δεν γράφεις την αλήθεια αναφορικά με την εμφάνιση ενός κοριτσιού.
Άσε ρε που μιλάς και εσύ ο μέγας προμότορας.
Ο μάγκας είναι ένας και όχι ο πιπάκιαςΑναπουρνα δεν νομίζω να είναι Προμοτορας ο γεροξούρας τον ξέρω προσωπικά και είναι φίλος μου και ειναι μάγκας από τους λίγους.
μου τρωνε τη συνταξη οι πουτανεςGeropipakia
Αν πω την άποψή μου για την συντριπτική πλειοψηφία των ανεξάρτητων....θα λάβω τον τίτλο του universal promoter όλων των γραφείων.την ιδια ακριβως εντυπωση εχω για μια ανεξαρτητητη των 180 ε/ω
ενας λογος που δεν γραφω κριτικες για ανεξαρτητεςΑν πω την άποψή μου για την συντριπτική πλειοψηφία των ανεξάρτητων....θα λάβω τον τίτλο του universal promoter όλων των γραφείων.
Θα μπορούσαμε να συζητάμε ώρες....αλλά σε γενικές γραμμές, όλα αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος ασχολείται με πουτάνες.ενας λογος που δεν γραφω κριτικες για ανεξαρτητες
γιατι λες που το ειδες το ομορφο προσωπο
και 10 σε βγαζουν στραβο
οποτε δεν υπαρχει λογος να γραφω συνεχεια το ιδιο
αλλα θα ελεγα σαν προσωπικη εμπειρια σε σερβις εχω πιο πολλα πετυχημενα ραντεβου απο αποτυχημενα
Έτσι, γράψτε καμιά κακή κριτική για το κορίτσι, μπας και μειωθεί καθόλου η δουλειά της, να την πετυχαίνουμε πιο εύκολα οι υπόλοιποι!Λιαν επεικως η απαράδεκτη ντασα 7.
Και ανεβαίνει κριτική.
Υ.Γ.προτιμιστε κάτι άλλο.φατατε καλύτερα σε σουβλάκια να πιάσουν τόπο.
Υπηρεσίες κατώτερες και από μπουρδελο.
Πάντως εχθές πήρα στο γραφείο 23 45.και μετά από μισή ώρα ήρθε στο ξενοδοχείο.για πολύ μεγάλη ζήτηση λέμε η ξεπετας έχει.Έτσι, γράψτε καμιά κακή κριτική για το κορίτσι, μπας και μειωθεί καθόλου η δουλειά της, να την πετυχαίνουμε πιο εύκολα οι υπόλοιποι!
Valeria, κάποιοι έχουν ενστάσεις για το πρόσωπό της, αλλά δεν θα βρεθεί κανείς να παραπονεθεί για τα υπόλοιπα, έμφαση στο άναλ για όσους γουστάρουν back door. Την είδα δύο φορές και έφυγα με τα γόνατα να τρέμουν.
Διαφωνώ. Και είναι λάθος παράδειγμα η Μπελούτσι. Για τα άκρα του φάσματος ομορφιάς, μπορεί να ισχύει κάποια αντικειμενικότητα, στο μέσο του φάσματος όμως, η υποκειμενικότητα είναι δεδομένη και για την ομορφιά. Με απλά λόγια, Την μουνάρα, κανείς δεν θα την πει άσχημη. Μπορεί να πει ότι είναι κρύα, ότι δεν τον καυλώνει κλπ. Αλλά δεν θα την πει άσχημη. Αντίστοιχα το καραμπάζο, δεν θα σου πει κάποιος ότι είναι μουνάρα. Μπορεί να πει ότι την βρίσκει με μπαζάκια, ότι έχει κάτι συγκεκριμένο που τον καυλώνει κλπ. Μουνάρα δεν θα την πει πάντως. Στο κέντρο του φάσματος όμως, συμβαίνει συχνά κάποια που εγώ θεωρώ ότι είναι όμορφη (όχι θεά όπως Μπελούτσι), εσύ να λες ότι δεν την θεωρείς ως τέτοια. ΥΓ: Επειδή η συζήτηση ξεκίνησε για την Valeria, δεν θεωρώ ότι το πρόσωπό της είναι ο λόγος για να την προτείνω σε κάποιον. Αλλά με τίποτα δεν θα έλεγα ότι δεν βλέπεται και ότι είναι λόγος αυτός να την διώξει. Επίσης, ότι έχει σημαντικές άλλες αρετές για να την κρατήσει (και σε επίπεδο εμφάνισης π.χ. πόδια αλλά και υπηρεσίες). Για τα δικά μου γούστα πάντα. Και ακριβώς εδώ είναι που αποδεικνύεται η υποκειμενικότητα στην κρίση περί ομορφιάς για όσες δεν είναι θεές ή καραμπάζα.Όμως η ομορφιά ενός κοριτσιού είναι αντικειμενική.
Σίγουρα θα υπάρξει και ένα μικρό ποσοστό του αντρικού πληθυσμού που πχ θα πει ότι η Μόνικα Μπελούτσι είναι άσχημη.
Αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι η ομορφιά της Μόνικας Μπελούτσι είναι υποκειμενική γιατί 9 στους 10 άντρες θα πουν ότι είναι πανέμορφη.
Οι υπηρεσίες είναι υποκειμενικές.
Η ομορφιά είναι αντικειμενική.
Γνώμη μου.
Διαφωνώ. Και είναι λάθος παράδειγμα η Μπελούτσι. Για τα άκρα του φάσματος ομορφιάς, μπορεί να ισχύει κάποια αντικειμενικότητα, στο μέσο του φάσματος όμως, η υποκειμενικότητα είναι δεδομένη και για την ομορφιά. Με απλά λόγια, Την μουνάρα, κανείς δεν θα την πει άσχημη. Μπορεί να πει ότι είναι κρύα, ότι δεν τον καυλώνει κλπ. Αλλά δεν θα την πει άσχημη. Αντίστοιχα το καραμπάζο, δεν θα σου πει κάποιος ότι είναι μουνάρα. Μπορεί να πει ότι την βρίσκει με μπαζάκια, ότι έχει κάτι συγκεκριμένο που τον καυλώνει κλπ. Μουνάρα δεν θα την πει πάντως. Στο κέντρο του φάσματος όμως, συμβαίνει συχνά κάποια που εγώ θεωρώ ότι είναι όμορφη (όχι θεά όπως Μπελούτσι), εσύ να λες ότι δεν την θεωρείς ως τέτοια. ΥΓ: Επειδή η συζήτηση ξεκίνησε για την Valeria, δεν θεωρώ ότι το πρόσωπό της είναι ο λόγος για να την προτείνω σε κάποιον. Αλλά με τίποτα δεν θα έλεγα ότι δεν βλέπεται και ότι είναι λόγος αυτός να την διώξει. Επίσης, ότι έχει σημαντικές άλλες αρετές για να την κρατήσει (και σε επίπεδο εμφάνισης π.χ. πόδια αλλά και υπηρεσίες). Για τα δικά μου γούστα πάντα. Και ακριβώς εδώ είναι που αποδεικνύεται η υποκειμενικότητα στην κρίση περί ομορφιάς για όσες δεν είναι θεές ή καραμπάζα.
ετσι ακριβωςΘα μπορούσαμε να συζητάμε ώρες....αλλά σε γενικές γραμμές, όλα αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος ασχολείται με πουτάνες.
Προσωπικά, με ενδιαφέρει η ποικιλία πάνω από οτιδήποτε άλλο. Ακολουθούν κλασσικά οι υπηρεσίες και εμφάνιση (τυχαία η σειρά αναφοράς). Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε το τσαρδί των ανεξάρτητων να με καλύψει στο θέμα της ποικιλίας. Αντίστοιχα, στα πρακτορεία μέσα σε ένα εξάμηνο παίζει να παρελάυνουν περισσότερες γυναίκες από όσες ανεξάρτητες θα αντιληφθώ σε όλη την πορνοκαριέρα μου!!! Σε ότι αφορά την ομορφιά, δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ της μουνάρας από πρακτορείο, με την οποιαδήποτε ανεξάρτητη, όπου εγώ τουλάχιστον δεν έχω γνωρίσει καμία ανεξάρτητη που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ως μουνάρα. Αλλά αυτά είναι γούστα. Και τέλος υπηρεσίες. Εδώ πραγματικά δεν χρειάζεται να αναλύσω. Το απόλυτο χάος, ειδικότερα αν λάβει κανείς υπόψη, ότι οι ανεξάρτητες τσεπώνουν άπειρα λεφτά παραπάνω από ότι οι γυναίκες των πρακτορείων. Αναφέρομαι στα λεφτά που τελικά παίρνει η κοπέλα και θεωρώ ότι είμαι σαφέστατος. Αν τώρα κάποιος μπλέκει με πουτάνες προσομοιώνοντας μία κατάσταση τύπου "ο έρωτας της ζωής του" και θέλει να κλείνει την ίδια πουτάνα κάθε εβδομάδα, οκ, πάω πάσο. Ας ασχοληθεί με τις ανεξάρτητες, γιατί αυτό παίζει δύσκολα με τα πρακτορεία, κυρίως για τεχνικούς λόγους. Μικρή συμβουλή σε αυτούς τους κυρίους, καλύτερα να ασχοληθούν με το σουγκαριλίκι, παρά με πουτάνες. Σε ότι αναφέρεις για τον λόγο πετυχημένα vs. αποτυχημένα ραντεβού, υποκειμενικό και αυτό, δεν γνωρίζω τι είναι για εσένα πετυχημένο ή μη ραντεβού, στην περίπτωσή μου πάντως και όπως εννοώ εγώ το πετυχήμένο ραντεβού, δεν μετρώ απολύτως κανένα ραντεβού ως τέτοιο με ανεξάρτητη. Όλα μου τα ραντεβού με ανεξάρτητες, στο βαθμό που θυμάμαι, ήταν αποτυχία με τα δικά μου κριτήρια. Αν ξεχνάω κάποιο, μόνο και μόνο που το ξέχασα....τα λέει όλα! Αλλά και πάλι, υποκειμενικό, οπότε το προσπερνάμε.
Ναιετσι ακριβως
δεν υπαρχει κα καν λογος αντιπαραθεσης
γιατι οπως ειπες ο καθενας εχει διαφορετικα κριτιρια
το πλεον τρανο παραδειγμα
παει καποιος με μια κατα γενικη ομολογια ομορφη και τις βαζει παντου χαμηλη βαθμολογια
παει σε καποια οχι ομορφη περναει τελεια ομορφαινει στα ματια του
Διαφωνώ. Και είναι λάθος παράδειγμα η Μπελούτσι. Για τα άκρα του φάσματος ομορφιάς, μπορεί να ισχύει κάποια αντικειμενικότητα, στο μέσο του φάσματος όμως, η υποκειμενικότητα είναι δεδομένη και για την ομορφιά. Με απλά λόγια, Την μουνάρα, κανείς δεν θα την πει άσχημη. Μπορεί να πει ότι είναι κρύα, ότι δεν τον καυλώνει κλπ. Αλλά δεν θα την πει άσχημη. Αντίστοιχα το καραμπάζο, δεν θα σου πει κάποιος ότι είναι μουνάρα. Μπορεί να πει ότι την βρίσκει με μπαζάκια, ότι έχει κάτι συγκεκριμένο που τον καυλώνει κλπ. Μουνάρα δεν θα την πει πάντως. Στο κέντρο του φάσματος όμως, συμβαίνει συχνά κάποια που εγώ θεωρώ ότι είναι όμορφη (όχι θεά όπως Μπελούτσι), εσύ να λες ότι δεν την θεωρείς ως τέτοια. ΥΓ: Επειδή η συζήτηση ξεκίνησε για την Valeria, δεν θεωρώ ότι το πρόσωπό της είναι ο λόγος για να την προτείνω σε κάποιον. Αλλά με τίποτα δεν θα έλεγα ότι δεν βλέπεται και ότι είναι λόγος αυτός να την διώξει. Επίσης, ότι έχει σημαντικές άλλες αρετές για να την κρατήσει (και σε επίπεδο εμφάνισης π.χ. πόδια αλλά και υπηρεσίες). Για τα δικά μου γούστα πάντα. Και ακριβώς εδώ είναι που αποδεικνύεται η υποκειμενικότητα στην κρίση περί ομορφιάς για όσες δεν είναι θεές ή καραμπάζα.
Παραπλανητικές και το έχω αναφέρει ξανά. Όπως επίσης έχω αναφέρει ξανά, ότι παρόλο που είναι παραπλανητικές, όταν δεις την Valeria live, δεν θα σκεφτείς ότι είχε βάλει πρόσωπο άλλης κοπέλας στις φωτογραφίες της. Δεν μιλάμε μόνο για υπηρεσίες. Αναφέρω και τα πόδια της π.χ., just for the record. Επίσης, αναφέρω, ότι παρόλο που το πρόσωπό της δεν είναι το δυνατό της, σημείο, σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για να την διώξεις. Αλλά αυτό είναι στην κρίση/καύλα του καθενός. Εννοείται πάντα φιλικά, δεν θα τσακωθώ για την φάτσα ούτε το μουνί καμίας.Μια ερώτηση να σου κάνω αγαπητέ ?
Θεωρείς, κατά τη γνώμη σου, ότι οι φωτογραφίες του προσώπου της Valeria's είναι αληθινές ή παραπλανητικές ?
Η δικιά μου η γνώμη είναι ξεκάθαρη.
Ισχυρίζομαι ότι οι φωτογραφίες του προσώπου της είναι καθαρά παραπλανητικές.
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει αυτό το γλυκό πρόσωπο των φωτογραφιών και οφείλουν να τις αλλάξουν.
Γιαυτό συζητάμε τόση ώρα και όχι για τις υπηρεσίες της.
Η δικιά σου η γνώμη ποιά είναι ?
Φιλικά πάντα.