xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.631
- Πόντοι
- 17.436
Bingo!
Η κριτική σου πολύ καλή αλλά δεν ξέρω ρε γμτ μου φαινόταν πιο μπαμπάτσικη από ότι στις φωτογραφίες. Μάλλον θα σε εμπιστευθώ
Bingo!
Εγω παντως το ειπα την Παρασκευή η του υψους η του βαθους, τελικα γαμιεται καλα δεν ειναι παλτοBingo!
Εγω παντως το ειπα την Παρασκευή η του υψους η του βαθους, τελικα γαμιεται καλα δεν ειναι παλτο
Η κοπέλα αξίζει τα λεφτά της.Εγω παντως το ειπα την Παρασκευή η του υψους η του βαθους, τελικα γαμιεται καλα δεν ειναι παλτο
Τι κορλιτσι είναι τουλάχιστον 1,70 και δεν είναι μπαμπάτσικη. Αν έχανε 1-2 κιλα΄με λίγο γυμωαστική θα ήταν τέλεια.Η κριτική σου πολύ καλή αλλά δεν ξέρω ρε γμτ μου φαινόταν πιο μπαμπάτσικη από ότι στις φωτογραφίες. Μάλλον θα σε εμπιστευθώ
Τετοιες κοπελες θελουμε κ ας μην ειναι και μοντελα αρκει να τα τιμανε τα λεφταΗ κοπέλα αξίζει τα λεφτά της.
100%Τετοιες κοπελες θελουμε κ ας μην ειναι και μοντελα αρκει να τα τιμανε τα λεφτα
Απόλυτα σωστό.Ας τιμάνε τα φράγκα και όλα καλάΤετοιες κοπελες θελουμε κ ας μην ειναι και μοντελα αρκει να τα τιμανε τα λεφτα
που να ξερωΠοια έφυγε?Μήπως κάνει κάποιο day off...
Μια που ήρθε για μια εβδομάδαπου να ξερω
δεν λεω ποια γιατι θα με αρχισει ο κοντος στο δουλεμα
ΔιόρθωσηΟι αφίξεις γεμίζουν σιγα σιγα
Σπίτι την έχει βάλει , για ξεκάρφωμα τα λέει …. Του Πλένει , καθαρίζει , σιδερώνει κ αυτος πιπωνει.Μια που ήρθε για μια εβδομάδα
Νομίζω κατάλαβα
Είμαστε γλυκοτσούτσουνα κορόιδα!Διόρθωση
Οι <<νέες>> αφίξεις θες να πεις.
Πρώτη φορά τις ξαναβλέπουμε όλες.
Μέλι στάζει η τσουτσου μας,μέλι χαχαχαχαχαΕίμαστε γλυκοτσούτσουνα κορόιδα!
Έτσι πρέπει.Να στάζει μέλιΜέλι στάζει η τσουτσου μας,μέλι χαχαχαχαχα
παλι παραπληροφορεις το κοσμο;Σπίτι την έχει βάλει , για ξεκάρφωμα τα λέει …. Του Πλένει , καθαρίζει , σιδερώνει κ αυτος πιπωνει.
σταζει μελι η πουτσα του ΚουρμπεληΈτσι πρέπει.Να στάζει μέλι