kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Εγώ πάντως έχω υπόψην μια που προσπαθούσε ...και έχει καιρό να εμφανιστείΠοια είναι αυτή που ήταν στούντιο κορίτσο και βρέθηκα LA ?
Εγώ πάντως έχω υπόψην μια που προσπαθούσε ...και έχει καιρό να εμφανιστείΠοια είναι αυτή που ήταν στούντιο κορίτσο και βρέθηκα LA ?
Ας το πάρει το ποτάμι . Έτσι να θυμηθούμε τα παλιά ωραία στούντιο …Τι πληρώνεις για την πληροφορία ?
Μιλάμε για κορυφαίο κομμάτι.
Ποιότητα = χρήμα . Το φαινόμενο να ανεβαίνει ένα 10αρικο 20αρικο η ταρίφα είναι ότι δεν πολύ υπάρχουν διαθέσιμες για να κατέβουν Ελλάδα. Όσο για τα μηδενικά άστο.Πενταψηφιο έχω ήδη μέσα στο 2022...
Γκλάμουρ κυρίως...
Ελαχιστοτατες άξιζαν τα λεφτά που έδωσα.
Μία δύο μόνο που ήταν κορμί πρόσωπο 7-8 ήταν και πάρα πολύ πρόθυμες και ευχάριστες και δεν αρνήθηκαν τίποτα στο σεξ.
Αλλά ότι γενικά πάσχουμε σε ποιότητα πάσχουμε άσχημα.
Φιλε μπορώ και διαβάζω και είναι ξεκάθαρο τι εννοείΦίλε Σρέκ εγώ όσο παρακολουθώ το νήμα ποτέ μα ποτέ του ο Χόρνυ δεν παρότρυνε κάποιον να συναντήσει κάποιο κορίτσι του χώρου.
Δεν έχει εκφέρει ποτέ του άποψη είτε θετική είτε αρνητική για κάποιο συγκεκριμένο κορίτσι.
Η διαμαρτυρία του έχει να κάνει μόνο για τα σχόλια περί ποικιλίας εθνικότητας.
Τώρα με τις γυφτοπούλες να δεις τι ωραία θα είναι!Πενταψηφιο έχω ήδη μέσα στο 2022...
Γκλάμουρ κυρίως...
Ελαχιστοτατες άξιζαν τα λεφτά που έδωσα.
Μία δύο μόνο που ήταν κορμί πρόσωπο 7-8 ήταν και πάρα πολύ πρόθυμες και ευχάριστες και δεν αρνήθηκαν τίποτα στο σεξ.
Αλλά ότι γενικά πάσχουμε σε ποιότητα πάσχουμε άσχημα.
Ας το πάρει το ποτάμι . Έτσι να θυμηθούμε τα παλιά ωραία στούντιο …
Αν ανεβάσω φωτογραφία της θα πέσει το site.
Πρόκειται για πολύ όμορφη Ουκρανική ύπαρξη που αν εμφανιζόταν σε γραφείο θα γινόταν πανικός.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που έπιασε στο Los Angeles ...
Φίλε @Annapurna ξέρεις πολύ καλα΄ πως αυτές είναι οι ελάχιστες εξαιρέσεις.Αν ανεβάσω φωτογραφία της θα πέσει το site.
Πρόκειται για πολύ όμορφη Ουκρανική ύπαρξη που αν εμφανιζόταν σε γραφείο θα γινόταν πανικός.
πες για τον θρυλο που παλι εχτες ηταν θρηνοςΤι να πω εγώ αδερφέ μου?
Τι να πω ΕΓΏ???
Αν ανεβάσω φωτογραφία της θα πέσει το site.
Άντε ριχτο η θα μας σκάσεις . Απλά να δω αν την προλαβα στα στούντιο ..
Και να την ήθελε την Stacy Cruz δεν έρχεται. Για κανέναν.Ας μας πει ποια θέλει να του φέρουμε ,εκτός Stasy cruz ,και θα το κάνουμε
@Annapurna ριχτο και ασε τους προλογουςΑν ανεβάσω φωτογραφία της θα πέσει το site.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έπιασε στο Los Angeles ...
Δεν μου κάνει κλικ . Κάποιος άλλος ?
Σωστοσσσς. Δεν το σκέφτηκαΤί λές τώρα;! Κοτζάμ Πύργος τοῦ Ἄιφελ καί δέ σοῦ κάνει κλίκ;! ΑΠΑΠΑ!
Κορίτσια από αυτές τις 2 χωρες σηκώνουν αδιανόητο χρήμα στην αγορά έξω… δεν παίζει να κατέβουν Ελλάδα όπως σωστά λες… βέβαια στην Αγγλια πλέον επειδή πολλές Κινεζουλες το παίζουν ότι είναι Κορεάτισσες αν δεν δείξουν διαβατήριο προκαταβολικά δεν έχει κοκο..πάντως οποίος φέρει τίποτα από Νότια Κορέα, Ιαπωνία, μεριά θα σηκώσει το χρήμα. Απίθανο λόγο διάφορων αιτιών.
επομένως ανεξάρτητη που έκανε πέρασμα από Ελλάδα.Πρόκειται για πολύ όμορφη Ουκρανική ύπαρξη που αν εμφανιζόταν σε γραφείο θα γινόταν πανικός.
Τρίτο κολοπετινίτσαςΦίλε srek7 σε ποια κατηγορία παίζουμε μπάλα μετά τις τελευταίες μεταγραφές?
Φημολογείται ότι ηταν σε στούντιοεπομένως ανεξάρτητη που έκανε πέρασμα από Ελλάδα.