Κουλ φάση όλα αυτά.
Κορασίδες επαγγελματίες στη συμπεριφορά αλλά όχι στο σεξ. Αν και στο σεξ είναι το ίδιο, καλά περνάω αλλά δεν απογειώνεται η κατάσταση. Απλά, βαρετά και συνηθισμένα λες και πας σε μπουρδέλο, γιατί να πληρώνω 140 +?
Αν δεν μπορεί να σου προσφέρει εστω GF experience, γαματο.. που είναι και στις υπηρεσίες. Δεν μιλάμε για πιο χαρντκορ πράγματα.
Ο καθένας κάνει ότι θέλει, με τις δικές του αξίες και πιστεύω και όπως το νιώθει... Τώρα βλέπεις κάτι βατράχια που πηδάνε εκεί που φτύνεις μπας και πάρουν κάνα λαικ στα ποστ.
Καλά να περνάμε, αυτό μετράει.
Το πρόβλημα είσαι εσυ δυστυχώς και το έχω περάσει. Όταν ψάχνεις GFE, όπως το περιγράφεις, ψάχνεις κάτι παραπάνω. Μια εγκεφαλική σύνδεση, μια επιβεβαίωση, ψάχνεις το συναισθημα. Ρεντ. Συναισθημα πραγματικό στον αγοραίο έρωτα δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η σωματική έλξη της στιγμής. Αν η κοπέλα έδινε πραγματικό συναισθημα σε κάθε πελάτη, θα ήταν θεότρελη. Έχουν απλά μερικές μια κασέτα που πατάνε στα σημεία σου και πιστεύεις ότι ήσουν «σαν να ήσουν με την κοπέλα σου». Αυτό το έχουν οσες είναι συνειδητοποιημενες στο ότι σκοπός τους είναι «να ευχαριστήσουν τον πελάτη». Αυτό έχει δυο θεματάκια. Το πρώτο είναι ότι το σεξ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για της ίδιες (και δε χύνουν εύκολα για να μην πω καθόλου). Το δεύτερο είναι ότι δυστυχώς τις πιάνουν κορόιδα κάτι παιδιά σαν τον Ραφ που γαμάνε σαν άμπαλοι και μετά τις ξεμπροστιάζουν σε κριτικές ή παιδιά σαν το κλοναρι που τις κοιτάνε υποτιμητικά και προσπαθούν να τις ωθήσουν σε υπηρεσίες που δεν κάνουν.
Αυτά για να τα γράφω έτσι, τα έχω ζήσει. Πολλές φορές. Ο Φεραγκαμο οκ το ξέρουμε είναι μίζερος ζουμπας και θα κράξει.
Από κει και πέρα Ρεντ, σου προτείνω να επενδύσεις τα χρήματα στον εαυτό σου και στον κοινωνικό σου περίγυρο γιατί αυτό που ψάχνεις δεν θα το βρεις εδώ και αν το βρεις θα μαρτυρήσεις. Επειδή είσαι συναισθηματικά ευάλωτος, αυτές μέχρι και μουστάκι θα σε βάλουν να ξυρίσεις.
Βρες μια καλή κοπέλα και την υγεία σου. GFE δεν υπάρχει, υπάρχει μια κασετουλα τύπου μπανάκι μαζί χιχιχι λίγο ξάπλα μαζί, και να ξες ότι όταν πάει στο μπανιο να φτύσει τα χυσια σου μετά το «ανελέητο σφυροκόπημα», στέλνει μήνυμα στον δικό της που περιμένει μετά βίας να τελειώσει η κωλοημέρα για να τον δει.
Άκου. Κάτι ξέρω και γω το «τρολ».