lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πεστου τα >Δεν μιλας καλα ομως......
πεστου τα >Δεν μιλας καλα ομως......
Δεν μιλας καλα ομως......
Ναι αλλά τη γκόμενα μπορείς να τη γαμάς και 5 φορές τη μέρα. Στο μπουρδέλο δύσκολα...
Εγώ με όποια είχα σχέση, εκτός από μία που με πήδηξε οικονομικά, μια φορά το μήνα να κερνούσα, και όχι τίποτα σοβαρό, ένα καφέ, μια ταβέρνα. Σπίτι δικό μου, αμάξι εκείνες.
τυπε για να πηδας 5 φορες την ημερα καποια σημαινει οτι πρεπει να ειναι μαζι σου ολη μερα :SΝαι αλλά τη γκόμενα μπορείς να τη γαμάς και 5 φορές τη μέρα. Στο μπουρδέλο δύσκολα...
Αυτο το σαιτ τελικα μπορει να σε διδαξει αλλα και να συνηδειτοποιησεις.. Το σημαντικο βεβαια ειναι πως τελικα εμεις οι αντρες δεν διαφερουμε και πολυ απο τις γυναικες.. Παραδειγματα υπαρχουν πολλα αλλα για να μην μακρηγορησω θα αναφερω ενα και σημαντικο που μου ερχεται στο μυαλο..
Αν δεν μας κατσει καποια απο το πρωτο ραντεβου θα την κατηγορησουμε οτι ειναι μια κλασσικη ελληνιδα με ταμπου και προκαταληψεις.. Αν μας κατσει ομως θα σκεφτουμε πως θα πρεπει να ειμαστε τρελλοι που θα κανουμε μια σχεση με την συγκεκριμενη που καθισε απο το πρωτο ραντεβου να την πηδηξουμε...
Τωρα αν βγει καποια με κανεναν παληκαρο και κανει αυτος καποια κινηση θα τον αποκαλεσει λιγουρι.. Αν δεν κανει θα σκεφτει ποσο ατυχη θα πρεπει να ειναι που βρεθηκε στον δρομο της αλλος ενας gay..
Νομιζω φιλτατοι οτι εχουμε χασει την μπαλα μαζι και οι γυναικες βεβαια...
Φιλαρακι περα απο την πλακα που κανουμε εδω μεσα
οπως εχει πει και ο απολυτος ο καθενας βρισκει την ελλεηνιδα
που του αξιζει
-ψωνιο εισαι? Με ψωνιο θα μπλεξεις.
- πριξαρχιδι εισαι? Με πριξαρχιδω θα μπλεξεις.
- αναρχο αλτερνατιβ? Με αναρχο απλυτη θα μπλεξεις
- τσιφουτακιας ?? με τσιφουτα θα μπλεξεις και θα τα υπολογιζετε μαζι
αυτα ψαχνουν οταν λενε θελουμε να βρουμε τον αντρα που θα ταιριαζουμε
δηλαδη τον αντιστοιχο ελλεηνα που τους αναλογει... (γιατι μερικοι ειναι τα ιδια σκατα και χειροτεροι
απο τις γκομενες)
Φίλε με μια πρωηγούμενη σχέση σχόλναγα στις 3, κατά τις 3.45 ήμουνα σπίτι της, πηδιομασταν 1-2 φορες, το μεσημερι πήγαινα στη μανα μου, έτρωγα, το απόγευμα μπαλίτσα ή μπασκετάκι ή τρέξιμο, και το βράδυ σπίτι μου "για dvd". Δύσκολο είναι;τυπε για να πηδας 5 φορες την ημερα καποια σημαινει οτι πρεπει να ειναι μαζι σου ολη μερα :S
Φίλε με μια πρωηγούμενη σχέση σχόλναγα στις 3, κατά τις 3.45 ήμουνα σπίτι της, πηδιομασταν 1-2 φορες, το μεσημερι πήγαινα στη μανα μου, έτρωγα, το απόγευμα μπαλίτσα ή μπασκετάκι ή τρέξιμο, και το βράδυ σπίτι μου "για dvd". Δύσκολο είναι;
Σε 5 μήνες βγήκαμε 4 φορές για ποτό, την 1η που γνωριστήκαμε, άλλη μία που τσακώθηκα με μια φίλη της και άλλες δύο που φιλοξενούσα ένα φίλο και έπρεπε να βγούμε όλοι μαζί.
Το μόνο που πλήρωσα ήταν 1-2 φορές ένα καφέ ή καμια πιτσα, κανα dvd που ποτέ δεν βλέπαμε και τις καπότες.
Δεν υπάρχει γυναίκα η οποία να δέχεται για μεγάλο χρονικό διάστημα να λειτουργεί χαλαρά χωρίς να επιθυμεί δεσμεύσεις. Η έξυπνη γκόμενα δεν έχει κανένα λόγο να εκδηλώνει εξ αρχής τις προθέσεις της. Αντιθέτως εδώ ελοχεύει ο κίνδυνος να την πατήσει κάποιος εξ ημών πολύ άσχημα. Αυτό γίνεται καθώς η cool γκόμενα η οποία γαμιέται just for fun είναι ότι γουστάρει πραγματικά ο καθένας από εμάς πραγματικά. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα στις περισσότερες των περιπτώσεων να ερωτευόμαστε αυτή την γκόμενα χωρίς καν να το καταλάβουμε.
ΖΩΓΡΑΦΙΣΕς
10000%++++++++++
Ειλικρινά μερικές φορές σκέφτομαιαν είναι καλό value for money να βγεις με μια γκόμενα και να την κεράσεις φαγητό κόστος 60 ευρώ(στούντιο+10 ευρώ) μετά να τη πας βόλτα βεζίνη 20 ευρω συνολο 80 ευρω και αντε και ποτα αλλα 20 ευρω να τη η κατσοσταρα και εμ αβεβαια εξελιξη.
Μάλιστα να σου φορτωθεί κιόλας η γκόμενα άστα να πάνε...''που χαθηκες και δεν απαντας μηνυματα η στις κλησεις μου?'' κι εσυ απλα να κοιμοσουν η να εβλεπες τηλεοραση και να μη ηθελες να διακοψεις το φιλμ
Γενικα στο μπουδελο πας πληρωνεις χρονο και υπηρεσιες και μετα μολις χυσεις φευγεις πισω στην ηρεμια σου
η πουτανα ειναι ορεκτικο/μεζεδακι
η γκομενα το κυριως πιατο
η πουτανα ειναι κονσερβα/σουβλακια/βρωμικο
η γκομενα ειναι σπιτικο φαι
η μαλακια ειναι το ψωμικαι η μαλακια?
Τη γκομενα σου ομως μπορεις να τη γαμας ακαποτο για 2 ωρες! Στην πουτανα μπορεις να το κανεις αυτο? ε?? Μπορεις??????
Με εκτιμηση.. ο ακαποτος τιμωρος του μπουρδελοφορουμ....
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
οχι απλα κατι καλο μεσα.....και τολμηρο...παιχνιδακια....ελευθερο στοματικο....και γενικα καποια να αξιζει...αυτα.
ηλιθιε μου χαλασες την ατακαΜπορεις τυπε αμα εισαι λιοντάρης
Μπορεις τυπε αμα εισαι λιοντάρης