Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απλα δεν τσακωνομαι με φιλους μονο με γκομενες τσακωνομαι  :2funny: :2funny: :2funny:

παντως αυτο που λεγανε παλια σε ενα θρεντ να βγουνε μονοι σε ενα μπαρ μου φανηκε πολυ περιεργο

ακομη και στις πιο χαλια περιοδους μου εναν τυπο για να βγω παντα τον ειχα  :-

πολυ περιεργο εκεινο το θρεντ πριν μερικους μηνες.
οι ανδρικες φιλιες ειναι πιο δυνατες ... λογικο  :sunglasses:

δεν ημουν εδω πριν μερικους μηνες φιιλεεεεεεεεε  :'(

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
1. 2.παιξε με λογια ... απαντησεις με επιχειρηματα πηρες αντιλογο σοβαρο δεν εδωκες ... σοου δι εντ οβ δι κονβερσεισον  :grin:

μαμα ... μπαμπα ... ευχαριστω που με κανατε τοσο γαματη  :sunglasses:                     :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

μια χαρά είναι ο αντίλογος μου απλώς άλλα εννοείς εσύ και άλλα καταλαμβαίνω εγώ και άλλα εννοώ εγώ και άλλα καταλαμβαίνεις εσύ...

μόνο στο τελευταίο έκανα σπαμ...

γειά σου

εντιτ και σε εκείνο με το φαινόμενο είμαι σίγουρος πως είναι έτσι διότι άνοιξα λεξικό για να το επιβεβαιώσω  :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εντιτ και σε εκείνο με το φαινόμενο είμαι σίγουρος πως είναι έτσι διότι άνοιξα λεξικό για να το επιβεβαιώσω   :grin: :grin: :grin: :grin:

... παιζεις με τα λογια λεμεεεεεεεε και δε μενεις στην ουσιαααααααααααα  ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γκόμενα για να γαμάς όλη μέρα.

katser2

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γκομενα Πουτανελληνιδα ιδιωτικη υπαλληλος με αξιωσεις Ευρωπαιας και μυαλα Πακιστανοτουρκαλας ηθελε και καλα να κανει μπανιο σε σαμπανια για την γκλαμουρια γιατι δεν της αρεσαν οι φτωχομπινεδες  :jerking: . Ο καθενας οτι ζηταει περνει. Γ@@@στρωνας με μπανιερα. Σαμπανια Κα'ι'ρ απο τις πολυ φτηνες, μεσα στην μπανιερα με νερο και ... κατουρημα για να παρει χρωμα το νερο :jerking:. Η παλιοχαμουρα εκανε μπανιο και ηταν τετοιο το νουμεριλικι της που της ειπα να κανει γαργαρες και τις εκανε. Α! Νομιζε οτι η σαμπανια ηταν πανακριβη.
Εγραψες))) :dancing:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Γκομενα Πουτανελληνιδα ιδιωτικη υπαλληλος με αξιωσεις Ευρωπαιας και μυαλα Πακιστανοτουρκαλας ηθελε και καλα να κανει μπανιο σε σαμπανια για την γκλαμουρια γιατι δεν της αρεσαν οι φτωχομπινεδες  :jerking: . Ο καθενας οτι ζηταει περνει. Γ@@@στρωνας με μπανιερα. Σαμπανια Κα'ι'ρ απο τις πολυ φτηνες, μεσα στην μπανιερα με νερο και ... κατουρημα για να παρει χρωμα το νερο :jerking:. Η παλιοχαμουρα εκανε μπανιο και ηταν τετοιο το νουμεριλικι της που της ειπα να κανει γαργαρες και τις εκανε. Α! Νομιζε οτι η σαμπανια ηταν πανακριβη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μερικες ετσι θελουν πραγματικα....  :S

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Η ερώτηση απευθύνεται στους δεσμευμένους-αρρανωνιασμένους-λογοδοσμένους-παντρεμένους.
Καταρχην ΠΟΤΕ μην δεσμευεσαι-αρραβωνιαζεσαι-λογοδινεσαι-ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ (!!).
Τουλαχιστον οχι πραγματικα και ουσιαστικα - καθε παπατζα και ψεμμα επιτρεπεται για να γαμησεις, αλλα μετα θα πρεπει να παραμενεις ΠΑΝΤΑ ελευθερος.

Κατα δευτερον, χρειαζονται ΚΑΙ τα δυο. Αλλη χαρη εχει η γκομενα που ξερεις οτι λιωνει για να τον φαει, και αλλη χαρη η τανα που λιωνει για να σ'τα φαει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αλλη χαρη εχει η γκομενα που ξερεις οτι λιωνει για να τον φαει
που τα ειδατε ρε παιδια αυτα;ποια ελλεηνιδα λιωνει για να τον φαει;αυτες εχουν φαει πριν απο σας πουτσες με την οκα.....να σας τα φανε μπορει να λιωνουν....εκτος αν ειστε ο ροκο σιφρεντι δλδ....

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Υπερβαλλεις φιλε μου.

Οταν την βλεπει εξω στο μπαρακι με το γυαλι D&G και την τσαντα PRADA, και τη μυτη να παρενοχλει τις πτησεις του Ελ. Βενιζελος,
συμφωνω απολυτα μαζι σου, αηδιαστικη ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ.

Ομως, αν καταφερεις να την πας στο κρεβατι 4-5 φορες και σε συνηθισει, μετα ξεχναει και τα εξω, και τα καφε-μπαρ-ρεστωραν,
και παιρνει φωτια. Τουλαχιστον οι δικες μου εμπειριες ετσι ηταν. Στην αρχη σου σπανε τα αρχιδια, αλλα αν μπει το νερο
στο αυλακι, μπορεις ανετα να βλεπεις Transporter 3 και αυτη να σου παιρνει πιπα κατω απο το παπλωμα ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της ταινιας.

Δυσκολο, σπανιο, θελει προσπαθεια και χρονο και χρημα, αλλα το αποτελεσμα σε ανταμοιβει.

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Υπερβαλλεις φιλε μου.

Οταν την βλεπει εξω στο μπαρακι με το γυαλι D&G και την τσαντα PRADA, και τη μυτη να παρενοχλει τις πτησεις του Ελ. Βενιζελος,
συμφωνω απολυτα μαζι σου, αηδιαστικη ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ.

Ομως, αν καταφερεις να την πας στο κρεβατι 4-5 φορες και σε συνηθισει, μετα ξεχναει και τα εξω, και τα καφε-μπαρ-ρεστωραν,
και παιρνει φωτια. Τουλαχιστον οι δεικες μου εμπειριες ετσι ηταν. Στην αρχη σου σπανε τα αρχιδια, αλλα αν μπει το νερο
στο αυλακι, μπορεις ανετα να βλεπεις Transporter 3 και αυτη να σου παιρνει πιπα κατω απο το παπλωμα ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της ταινιας.

Δυσκολο, σπανιο, θελει προσπαθεια και χρονο και χρημα, αλλα το αποτελεσμα σε ανταμοιβει.

Μετρια ταινια το Τρανσπορτερ 3 παντως

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μαλακια πες καλυτερα. Μετα το πρωτο (που κατι ελεγε) τα αλλα 2 ηταν τελειως πατατες.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γκόμενα να μου τα φάει λίγο δύσκολο...Κανα καφέ να κεράσω, καμιά μπύρα, μια ταβέρνα, το μήνα έτσι; Απλά σου σπάει τα νεύρα συνέχεια...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν ειχα απεριοριστα λεφτα, θα απαντουσα Ιεροδουλες-Γκομενες 8-0
Αλλα δυστυχως ειμαι ενας κανονικος ανθρωπος, που δε γινεται να γαμαει μια ζωη ωραιες πουτανες επι πληρωμη, γιατι θα χρειαζομουν πολλες χιλιαδες ευρω σε αυτη την περιπτωση
Γι αυτο, τελειως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ασχολουμαι (και) με γκομενες
Αλλα θεωρω τα αρνητικα των δευτερων συντριπτικα περισσοτερα

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Ειναι αναλογα στον ανθρωπο...Αμα καποιος ψαχνει απλα το σεξ χωρις πολλα πολλα μπερδεματα και φασαριες και δεν τον ελκυει καθολου η ενοια της συντροφικοτητας καλυτερα στις ιεροδουλες....Ειναι πολυ πιο κακομοιρικο καποιος να μπαινει σε διαδικασια να κανει δεσμο μονο και μονο για να γαμαει(αλλα και να μην αντιμετωπιζει τον κοινωνικο χλευασμο) απο καποιον αλλο που παει στις πουτανες για να ικανοποιησει αυτη του την αναγκη εξ αρχης. :)

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Για μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου είμαι εντελώς μόνος χωρίς σχέση...παραδέχομαι πως καθιέρωσα την μπουρδελο στουντιότσαρκα στο πρόγραμμά μου και δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι το απολαμβάνω...

Τα καλύτερα γαμήσια μπορείς να κάνεις στο μπουρδέλο η στο στούντιο,αν πετύχει η χημεία σου με την κοπέλα έχοντας ένα ατίτιμο φυσικά...

Με τη γκόμενα είναι διαφορετικά...η γκόμενα έχει απαιτήσεις...θέλει να την έχεις σαν προτεραιότητα χωρίς εκείνη να σε έχει το ίδιο...ζητάει αρκετά πράγματα μέχρι να φτάσετε στο γαμήσι και όταν αυτό γίνει σπάνια θα είναι σε επίπεδο υπηρεσιών αντάξιο εκείνο μιας επαγγελματίας του έρωτα...

Στο θέμα αυτό συζητάμε για τα πλεονεκτήματα του να μην έχεις γκόμενα,αλλά να γαμάς μόνον επί πληρωμή σε στούντιο...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου είμαι εντελώς μόνος χωρίς σχέση...παραδέχομαι πως καθιέρωσα την μπουρδελο στουντιότσαρκα στο πρόγραμμά μου και δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι το απολαμβάνω...

Τα καλύτερα γαμήσια μπορείς να κάνεις στο μπουρδέλο η στο στούντιο,αν πετύχει η χημεία σου με την κοπέλα έχοντας ένα ατίτιμο φυσικά...

Με τη γκόμενα είναι διαφορετικά...η γκόμενα έχει απαιτήσεις...θέλει να την έχεις σαν προτεραιότητα χωρίς εκείνη να σε έχει το ίδιο...ζητάει αρκετά πράγματα μέχρι να φτάσετε στο γαμήσι και όταν αυτό γίνει σπάνια θα είναι σε επίπεδο υπηρεσιών αντάξιο εκείνο μιας επαγγελματίας του έρωτα...

Στο θέμα αυτό συζητάμε για τα πλεονεκτήματα του να μην έχεις γκόμενα,αλλά να γαμάς μόνον επί πληρωμή σε στούντιο...
να γαμας μονο σε στουντιο και μπορδελα...τελος!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Φίλε συμφωνώ σε όλα αυτά που γράφεις.

Με τη μοναξιά τι κάνεις όμως;

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
:think:
η ειμαι εγω πολυ τυχερος
η εσυ πολυ γκαντεμης

ρε παιδιά καλά λέτε, την γκόμενα την έχεις όλη νύχτα (όσες φορές θέλεις). στο στούντιο έχεις 1 εκτόνωση και μετά φεύγει σε 1-2 λεπτά το πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom