Νέα

Γκομενα απο μπουζουκια η απο κουτουκια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATHREPTOFILOS123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Εκτος των πορνων και αυτο το thread(πως κι ετσι;-χαχαχα)
Εννοεται οτι ειμαι υπερ των γκομενων γιατι για μενα φταινε οι ανδρες που δεν τις βαζουν στην θεση τους!
Αλλα παμε να δουμε................δεν θα μιλησω συντριπτικα αλλα κατα ενα μεγαλο ποσοστο.

Οι γκομενες των μπουζουκιων ειναι παντα πιο χαι-κλας (ταχα φαινονται) και πηγαινουν για μοστρα πιο πολυ
η για τον υποψηφιο "Αγ.Βασιλη",ειναι παντα πιο μουναρες σχεδον απο τις αντιστοιχες των κουτουκιων αλλα και πιο "ορνια"
και εν κατακλειδι πανε για μεγαλο "μερτικο" λοιπον,καποιες το καταφερνουν.

Οι δε γκομενες κουτουκιων ειναι πιο "γυναικες" με την εννοια θηλυκοτητας,λιγοτερο φανταχτερες και σιγουρα πιο νορμαλ απο τις προηγουμενες,ωστοσο και αυτες πονταρουν σε θεματα χρηματων η καλοπερασης με την εννοια οτι εκει ειναι πιο στρωτα τα πραγματα για να χτυπησουν την λεια τους.Ομως ειναι "πιο κατω ο πυχης" και ξερουν να μιλησουν!

Προτιμουσα την δευτερη κατηγορια παντα γιατι ειναι πιο αξιογαμητες εχω παρατηρησει!

Υ.Γ Προσοχη,τον τελευταιο καιρο το εχουν καταλαβει αυτο οι γκομενες των μπουζουκιων(τα μπουζουκια σιγα σιγα πεθαινουν αν δεν πεθαναν ηδη)και εχουν καλυφθει με πεπλο γκομενας κουτουκιων για μεγαλυτερη επιτυχια.

OP
OP
K

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Ασχετο-χθες που "σηκωσα" τον υμνο των μπουρδελιαρηδων οπου αλλου αρεσε και αλλου οχι αν κρινω απο τα μηνυματα στα μεσα και στα εξω,το σαιτ δεν το κατεβασε αμεσως παρολο που ηταν εναντια στο αντικειμενο του και ουτρε και κινηση ειχε πολυ,σωστη κινηση και μπραβο,αλλου οταν τσακωνομαστε με θεματα σε αλλα σαιτ μας κατεβαζουν και σε εμενα και σε αλλους τα παντα οποτε το σημειωνω αυτο στα θετικα!

OP
OP
K

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Απο'μενα καληνυχτα σας προς το παρον..............τα λεμε αλλη στιγμη.......

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.195
Πόντοι
3.760
Εννοεται οτι ειμαι υπερ των γκομενων γιατι για μενα φταινε οι ανδρες που δεν τις βαζουν στην θεση τους!
Αλλα παμε να δουμε................δεν θα μιλησω συντριπτικα αλλα κατα ενα μεγαλο ποσοστο.

Οι γκομενες των μπουζουκιων ειναι παντα πιο χαι-κλας (ταχα φαινονται) και πηγαινουν για μοστρα πιο πολυ
η για τον υποψηφιο "Αγ.Βασιλη",ειναι παντα πιο μουναρες σχεδον απο τις αντιστοιχες των κουτουκιων αλλα και πιο "ορνια"

Οι δε γκομενες κουτουκιων ειναι πιο "γυναικες" με την εννοια θηλυκοτητας,λιγοτερο φανταχτερες και σιγουρα πιο νορμαλ απο τις προηγουμενες,ωστοσο και αυτες πονταρουν σε θεματα χρηματων η καλοπερασης με την εννοια οτι εκει ειναι πιο στρωτα τα πραγματα για να χτυπησουν την λεια τους.Ομως ειναι "πιο κατω ο πυχης" και ξερουν να μιλησουν!

Προτιμουσα την δευτερη κατηγορια παντα γιατι ειναι πιο αξιογαμητες εχω παρατηρησει!

Υ.Γ Προσοχη,τον τελευταιο καιρο το εχουν καταλαβει αυτο οι γκομενες των μπουζουκιων(τα μπουζουκια σιγα σιγα πεθαινουν αν δεν πεθαναν ηδη)και εχουν καλυφθει με πεπλο γκομενας κουτουκιων για μεγαλυτερη επιτυχια.

Αγαπητέ συνάδελφε,και οι μεν και οι δε,όταν είναι για την καλοπέραση τους το ίδιο είναι!!!!
Αλοίμονο σε εμάς τους αρσενικούς αν δεν έχουμε δύο φράγκα στήν τσέπη μας να τις βγάλουμε έξω!!Ώρες ώρες νομίζω ότι είμαι μέσα σε παιχνίδι ούφο!!!Αν θυμάσαι εκείνο το μπούμπλέ μπούμπλε με τις φούσκες και τα δεινοσαυράκια????? Όταν έχανες τις ζωές σου δεν σου έγραφε to join insert coin???

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Si Senior.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom