να βρειτε οικονομικη γκομενα
εξέλιπεν το είδος...
να βρειτε οικονομικη γκομενα
πολυ κλαψομουνιαση,σκεψου να μην γαμαγατε κιολας..
εξέλιπεν το είδος...
στα λογια μου ερχεσαι λοιπον, ελπιδοφορες ειναι οι αλλαγες!
το οτι ακριβυναν τα μπουρδελα, τα τσιγαρα, τα ποτα και τα ξενυχτια ειναι κακο δλδ?
μηπως ολοι εσεις να σκεφτειτε να βρειτε γκομενα για σεξ και να κοψετε το τσιγαρο και το ποτο?
Τώρα εδώ γελάμε μάλλον! Πού την είδες την ελπίδα να την δώ και εγώ???
Έγω βλέπω οτί πήραμε την κατιούσα!!
Το 2000 έπερνα CityTours μέρα παρά μέρα...
To 2005 υποβιβάζομαι στο Call-girls μέρα πάρα μέρα..
Το 2010 πάω και κανά στούντιο ενώ αρχίζω να παίρνω πιο σπάνια call girls
Και η ελπίδα ξέρεις πια είναι????
Το 2012 στούντιο άντε και κανα μπουρδελάκι..
Το 2015 αυστηρώς και μόνο μπουρδελάκι-κοσαρικάκι
Το 2018 οδός αθηνάς μαυρούλες πίπα σταμάξι 10ευρώ
ΚΑΙ ΤΟ 2018 και μόνο
Υ.Γ αυτό είναι το δίκο μου μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να μην ξεχνάμε και σε τι είδους site βρισκόμαστε!
Οι ερωτήσεις σου μου θύμισαν τον ΠΠ. Είναι δυνατό να μην ξέρεις τι έγινε στο θέμα των λιμενεργατών και γιατί ξαφνικά σωπάσανε όλοι τους; Είναι δυνατό να μην άκουσες τίποτα για την αύξηση του ειδικού φόρου στα καύσιμα που ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες;
Πάρε πάντως τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου για να μην λες πως με αποστόμωσες…
1
Στις 17/12/09 σε όλα τα κανάλια ήταν πρώτο θέμα το δώρο στους λυμενεργάτες και όλοι σχολίαζαν ότι "υπάρχει σαφέστατη αντίδραση υπουργών στην πολύ γενναιόδωρη συμφωνία που υπέγραψε ο κος Ανωμερίτης με τους λιμενεργάτες. 80-85 εκατομμύρια για τριακόσιους εργάτες, μιλάμε για 250 χιλιάδες ευρώ για κάθε εργαζόμενο.»
Εάν θέλεις να διαβάσεις όλο το άρθρο και να δεις και απόσπασμα τράβα στο
Ο Ανωμερίτης λέει πως τα 250.000 ευρώ στον κάθε εργάτη θα πληρωθούν όχι από το κράτος αλλά από τα ενοίκια που θα πληρώσει η Cosco στο κράτος
2
Μετά την κινητοποίηση τους ο πρωθυπουργός τους έταξε την μονιμοποίησή τους. Αυτό δεν αλλάζει. Το πότε θα γίνει αυτό, μη ρωτάς εμένα.
3
Στις 29/12/2009 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προανήγγειλε πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα, μισθώματα, απόκτηση και κατοχή ακινήτων, επιβολή ΦΠΑ και τεκμηρίων σε όλους τους επιτηδευματίες και θέσπιση αφορολογήτου βάσει αποδείξεων για το 2010. Κάποια από αυτά που είπε τότε τα έχει πάρει πίσω, δεν έχει πάρει πίσω πάντως την αύξηση στο φόρο στα καύσιμα. Εσύ θα εκπλαγείς εάν δεις την αύξηση αυτή δηλαδή;
4
Οι διαδικασίες πρόσληψης των νέων Γενικών Γραμματέων δεν έχουν ολοκληρωθεί πάντως από τους έξι που έχουν ανακοινωθεί οι τέσσερεις είναι γνωστά στελέχη του πασοκ. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο
5
Το πρόβλημα με το σάιτ της διαβούλευσης είναι ότι οι προτάσεις, οι ερωτήσεις και τα σχόλια που αναρτώνται, είναι επιλεγμένα και όχι όλα. Εγώ έχω στείλει τρεις φορές ερωτήσεις για σχολιασμό και δεν έχω δει καμία να αναρτάται και δεν είμαι ο μόνος.
εισαι μαζοχας ρε..Αααααα, και πριν συγκρίνεις τις ερωτήσεις μου με τις ερωτήσεις οποιούδηποτε κάνε έναν κόπο να απαντήσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
στο δ κοινοτικο πλαισιο στηριξης το καταλαβανε το <<δε'σ αρέ?>> αυτοι..
τωρα μονο δακρυ και αιμα
και κλαααααααααααααααααμα ο καταταλληλότερος του καταλληλοτερου
Τώρα εδώ γελάμε μάλλον! Πού την είδες την ελπίδα να την δώ και εγώ???
Έγω βλέπω οτί πήραμε την κατιούσα!!
Το 2000 έπερνα CityTours μέρα παρά μέρα...
To 2005 υποβιβάζομαι στο Call-girls μέρα πάρα μέρα..
Το 2010 πάω και κανά στούντιο ενώ αρχίζω να παίρνω πιο σπάνια call girls
Και η ελπίδα ξέρεις πια είναι????
Το 2012 στούντιο άντε και κανα μπουρδελάκι..
Το 2015 αυστηρώς και μόνο μπουρδελάκι-κοσαρικάκι
Το 2018 οδός αθηνάς μαυρούλες πίπα σταμάξι 10ευρώ
ΚΑΙ ΤΟ 2018 και μόνο
Υ.Γ αυτό είναι το δίκο μου μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να μην ξεχνάμε και σε τι είδους site βρισκόμαστε!
Πολύ καλή εκτίμηση....συμφωνώ & επαυξάνω!
θα φορολογηθει..Ε, περνάνε και τα χρόνια και με τη μλκ ευχαριστημένος να είσαι χεχε
το ζητημα ειναι η ενδεια που'χεις σε ανθρωπινο δυναμικο..δε μιλω αριθμητικα...στην δύσμοιρη αυτή χώρα των πολιτικών νάνων, το καταλάβανε ότι αντί να ζητιανεύουν με απλωμένο χέρι, θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί ο μεγάλος φυσικός πλούτος της?
τώρα ούτε ίσα με την Μποτσουάνα... Ούτε ίσα με την Μποτσουάνα!
αφου σ΄αρεσει,τι κλαις???θα βογγήξουμε.....
δεν κλαίω.....χαίρομαι τα βογγητά.......αφου σ΄αρεσει,τι κλαις???
αφου σ΄αρεσει,τι κλαις???
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..γιατι θελει περισσότερο