Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
πολυ κλαψομουνιαση,σκεψου να μην γαμαγατε κιολας..

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στα λογια μου ερχεσαι λοιπον, ελπιδοφορες ειναι οι αλλαγες!  :rockon:
το οτι ακριβυναν τα μπουρδελα, τα τσιγαρα, τα ποτα και τα ξενυχτια ειναι κακο δλδ?  :P
μηπως ολοι εσεις να σκεφτειτε να βρειτε γκομενα για σεξ και να κοψετε το τσιγαρο και το ποτο?  :P :P

Μα επειδή έχω και γκόμενα δεν βλέπω ελπίδα φίλε μου!!!!!!! 

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τώρα εδώ γελάμε μάλλον! Πού την είδες την ελπίδα να την δώ και εγώ???
Έγω βλέπω οτί πήραμε την κατιούσα!!

Το 2000 έπερνα CityTours μέρα παρά μέρα...
To 2005 υποβιβάζομαι στο Call-girls μέρα πάρα μέρα..
Το 2010 πάω και κανά στούντιο ενώ αρχίζω να παίρνω πιο σπάνια call girls

Και η ελπίδα ξέρεις πια είναι????

Το 2012 στούντιο άντε και κανα μπουρδελάκι..
Το 2015 αυστηρώς και μόνο μπουρδελάκι-κοσαρικάκι
Το 2018 οδός αθηνάς μαυρούλες πίπα σταμάξι 10ευρώ

ΚΑΙ ΤΟ 2018  :jerking:  και μόνο   :jerking:

Υ.Γ αυτό είναι το δίκο μου μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να μην ξεχνάμε και σε τι είδους site βρισκόμαστε!  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν βγαίνεις σε κανένα τηλεπαράθυρο να εξηγήσεις στον κόσμο τί σημαίνει κρίση αξιών;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οι ερωτήσεις σου μου θύμισαν τον ΠΠ. Είναι δυνατό να μην ξέρεις τι έγινε στο θέμα των λιμενεργατών και γιατί ξαφνικά σωπάσανε όλοι τους; Είναι δυνατό να μην άκουσες τίποτα για την αύξηση του ειδικού φόρου στα καύσιμα που ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες;

Πάρε πάντως τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου για να μην λες πως με αποστόμωσες…

1
Στις 17/12/09 σε όλα τα κανάλια ήταν πρώτο θέμα το δώρο στους λυμενεργάτες και όλοι σχολίαζαν ότι "υπάρχει σαφέστατη αντίδραση υπουργών στην πολύ γενναιόδωρη συμφωνία που υπέγραψε ο κος Ανωμερίτης με τους λιμενεργάτες. 80-85 εκατομμύρια για τριακόσιους εργάτες, μιλάμε για 250 χιλιάδες ευρώ για κάθε εργαζόμενο.»
Εάν θέλεις να διαβάσεις όλο το άρθρο και να δεις και απόσπασμα τράβα στο
Ο Ανωμερίτης λέει πως τα 250.000 ευρώ στον κάθε εργάτη θα πληρωθούν όχι από το κράτος αλλά από τα ενοίκια που θα πληρώσει η Cosco στο κράτος  :uglystupid:

2
Μετά την κινητοποίηση τους ο πρωθυπουργός τους έταξε την μονιμοποίησή τους. Αυτό δεν αλλάζει. Το πότε θα γίνει αυτό, μη ρωτάς εμένα.

3
Στις 29/12/2009 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προανήγγειλε πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα, μισθώματα, απόκτηση και κατοχή ακινήτων, επιβολή ΦΠΑ και τεκμηρίων σε όλους τους επιτηδευματίες και θέσπιση αφορολογήτου βάσει αποδείξεων για το 2010. Κάποια από αυτά που είπε τότε τα έχει πάρει πίσω, δεν έχει πάρει πίσω πάντως την αύξηση στο φόρο στα καύσιμα. Εσύ θα εκπλαγείς εάν δεις την αύξηση αυτή δηλαδή;  :idiot:

4

Οι διαδικασίες πρόσληψης των νέων Γενικών Γραμματέων δεν έχουν ολοκληρωθεί πάντως από τους έξι που έχουν ανακοινωθεί οι τέσσερεις είναι γνωστά στελέχη του πασοκ. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο
5
Το πρόβλημα με το σάιτ της διαβούλευσης είναι ότι οι προτάσεις, οι ερωτήσεις και τα σχόλια που αναρτώνται, είναι επιλεγμένα και όχι όλα. Εγώ έχω στείλει τρεις φορές ερωτήσεις για σχολιασμό και δεν έχω δει καμία να αναρτάται και δεν είμαι ο μόνος.

Εμένα οι απαντήσεις σου μου θύμισαν Hot Srorpio, poppop, φύρδην μίγδην και καμιά 15αριά άλλους που δεν τους έχω πρόχειρους.
Όλες οι απαντήσεις έχουν ένα κοινό: ότι δεν απαντάνε σε ΚΑΝΕΝΑ από τα ερωτήματα που θέτω.

Είναι υπεκφυγές και μόνον υπεκφυγές.

1. Εγώ ρώτησα ποιά ήταν η υποχώρηση. Ξέρεις τι σημαίνει υποχώρηση;
Υποχώρηση σημαίνει ότι έχω κάποιες θέσεις και τις αλλάζω μετά. Πράγμα που δεν είναι αναγκαστικά κακό εφόσον και οι συνθήκες μερικές φορές αλλάζουν.

Αλλά ας πάμε στην ουσία της υπόθεσης Κύριε Αναλυτά:
Η ΝΔ υπέγραψε μία συμφωνία για την παραχώρηση της προβλήτας ΙΙ του ΣΕΜΠΟ στην Cosco. Με τους εργαζόμενους εκεί τι γίνεται;;; Προβλέπει τίποτε η συμφωνία;;;
Που θα έπρεπε ο ΟΛΠ να τους απασχολήσει εφόσον  με την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ οι δραστηριότητες του συρρικνώνονται ουσιαστικά;;;
Θα έπρεπε να τους πληρώνει;; Κάθησε λοιπόν κάτω και είδε ότι συμφέρει να τους συνταξιοδοτήσει πρόωρα από το να τους υπο-απασχολεί ή να τους έχει να τα ξύνουν ΜΕΧΡΙ να πάρουν σύνταξη.

Δηλαδή η ΝΔ τι θα έκανε;;
Και δεν μου λες μεγάλε Αναλυτά τι έγινε με την Ολυμπιακή;;; Και εκεί εθελουσία και μετατάξεις δεν προέβλεπε (και προβλέπει) η λύση του Χατζιδάκη η οποία πλέον είναι νόμος του Κράτους;;;
Για την Ολυμπιακή γιατί δεν σκούζεις;;;;
Όπως βέβαια δεν σκούζεις για τον ΟΤΕ ............

Τώρα, οι αντιδράσεις από τον Λοβέρδο αφορούσαν κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με κάποια επιδόματα και κυρίως την ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ του ΙΚΑ ότι ο ΟΛΠ θα καταβάλει τα ποσά της πρόωρης συνταξιοδότησης. Πράγμα που επετεύχθη.

Αλλά εκεί που ο Μέγας Αναλυτής δείχνει την αναλυτική του ικανότητα, την διεισδυτική και ρηξικέλευθη κριτική του και την ανυπέρβλητη εξυπνάδα του είναι όταν κολλάει το emoticon  :uglystupid: στο γεγονός ότι η πρόωρη των λιμενεργατών (και όχι λυμενεργατών) θα πληρωθεί από τα ενοίκια που θα καταβάλει η Cosco.
Δηλαδή ρε, Μεγάλε Αναλυτή, ΕΣΥ από που θα ήθελες να πληρωθούνε;;;
Για πες μας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

Και μήπως ξέρεις την εθελουσία της Ολυμπιακής ΠΟΙΟΣ θα την πληρώσει;;;

2. Πότε έγινε αυτό;;;; Πότε υποσχέθηκε προσλήψεις;;
Πάλι τα γνωστά ΨΕΜΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ της αλήθειας από τους γνωστούς ανάλυτες και την παρέα τους (ωωωωωω συγνώμην, το ξέχασα, παρέα δεν έχουν).

Διότι εκείνο που υποσχέθηκε ο Γιωργάκης στην ΓΣΕΕ είναι ότι οι συμβάσεις τους από 8μηνες θα γίνον 12μηνες. Για πρόσληψη όμως δεν είπε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, εκείνος που είχε υποσχεθεί πρόσληψη ήταν ο Παυλόπουλος με νόμο που προέβλεπε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και μοριοδότησ των ήδη εκτάκτων. Πλην όμως έγιναν εκλογές και το θέμα δεν προχώρησε.

Αλλά πες μας εσύ, ω Μεγάλε Αναλυτά, ποιά λύση προτείνεις για το θέμα των εκτάκτων δασοπυροσβεστών.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ εεεεεεεε;;;;;;
Γιατί όλα τα άλλα είναι φθηνοί και ανέξοδοι λαϊκισμοί των αναλυτών του καναπέως.

Και για τον κανόνα 5 φεύγουν από το Δημόσιο 1 προσλαμβάνεται τα κάναμε αβαβαβαβαββαβαβαβαββαβα, εε;;;;  Αναλυτικότατα.

3. Καλά έκανε και τις ανήγγειλε. Μήπως και αλλάξει λίγο το κλίμα στην ΕΕ και στις αγορές.
Τώρα αν θα τις επιβάλει όλες δεν ξέρω. Δεν έχω μαντικές ικανότητες.
Θα εξαρτηθεί από ΠΑΡΑ πολλά πράγματα. Εσύ, ως αναλυτής, πιστεύω ότι θα τα ξέρεις: την πορεία των εσόδων, την διεθνή οικονομική συγκυρία, το κλίμα στις αγορές, το αν θα βρίσκουμε να δανειστούμε κλπ, κλπ.....

Η διαφορά μας είναι ότι εσύ ήσουν σίγουρος ότι η ειδική εισφορά στα καύσιμα έχει ήδη επιβληθεί. Πράγμα που δεν ισχύει.
Και στο κάτω, κάτω δεν είναι και ιδιαίτερα άδικος έμμεσος φόρος. Όποιος έχει αυτοκίνητο, βενζινοβόρο και θέλει να το κινεί ή να κάνει μπατιλίκια ας πληρώνει περισσότερο.

4. Τα είπαμε 500 φορές.
Εγώ έφερα ως παράδειγμα 1 που προσλήφθηκε και ανήκε στην ΝΔ. Επί αυτού την πάπια ο Μέγας Αναλυτής, επιμένει στα ίδια και στα ίδια.
Δηλαδή ρε φιλάρα ΕΣΥ πως θα επέλεγες γραμματείς;;;;

5. Εγώ βλέπω και ένα σωρό επικριτικές προτάσεις στο opengov.gr.
Οι δικές σου πως και δεν περνάνε;;;;
Μήπως έχουν ουσιαστικά προβλήματα με την σύνταξη και δεν είναι κατανοητές σε κανέναν;;;

Αααααα, και πριν συγκρίνεις τις ερωτήσεις μου με τις ερωτήσεις οποιούδηποτε κάνε έναν κόπο να απαντήσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο δ κοινοτικο πλαισιο στηριξης το καταλαβανε το <<δε'σ αρέ?>> αυτοι..
τωρα μονο δακρυ και αιμα

στην δύσμοιρη αυτή χώρα των πολιτικών νάνων, το καταλάβανε ότι αντί να ζητιανεύουν με απλωμένο χέρι, θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί ο μεγάλος φυσικός πλούτος της?
τώρα ούτε ίσα με την Μποτσουάνα... Ούτε ίσα με την Μποτσουάνα!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
και κλαααααααααααααααααμα ο καταταλληλότερος του καταλληλοτερου

Και δυστυχώς γι' αυτόν, είμαστε ακόμα στην αρχή.
Πρόβλημα του βέβαια, αυτός έκανε λόγο για 100 μέρες.

ΥΓ. Κάτι μου λέει ότι το τρελό γέλιο θα πέσει με τους ταρίφες...

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Τώρα εδώ γελάμε μάλλον! Πού την είδες την ελπίδα να την δώ και εγώ???
Έγω βλέπω οτί πήραμε την κατιούσα!!

Το 2000 έπερνα CityTours μέρα παρά μέρα...
To 2005 υποβιβάζομαι στο Call-girls μέρα πάρα μέρα..
Το 2010 πάω και κανά στούντιο ενώ αρχίζω να παίρνω πιο σπάνια call girls

Και η ελπίδα ξέρεις πια είναι????

Το 2012 στούντιο άντε και κανα μπουρδελάκι..
Το 2015 αυστηρώς και μόνο μπουρδελάκι-κοσαρικάκι
Το 2018 οδός αθηνάς μαυρούλες πίπα σταμάξι 10ευρώ

ΚΑΙ ΤΟ 2018  :jerking:  και μόνο   :jerking:

Υ.Γ αυτό είναι το δίκο μου μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να μην ξεχνάμε και σε τι είδους site βρισκόμαστε!  :2funny:

Πολύ καλή εκτίμηση....συμφωνώ & επαυξάνω!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
στην δύσμοιρη αυτή χώρα των πολιτικών νάνων, το καταλάβανε ότι αντί να ζητιανεύουν με απλωμένο χέρι, θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί ο μεγάλος φυσικός πλούτος της?
τώρα ούτε ίσα με την Μποτσουάνα... Ούτε ίσα με την Μποτσουάνα!
το ζητημα ειναι η ενδεια που'χεις σε ανθρωπινο δυναμικο..δε μιλω αριθμητικα...
τετοια ελλειψη ποιοτητας σε λαο,οντως,ουτε στη Μποτσουανα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
νικητής γιωργάκης ε?.....έτσι...τσαπού και πο'υστε ακόμα......θα βογγήξουμε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom