apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν ειναι κολλητος με τους αμερικανους?Ναι αλλα ειναι κομμουνι.
δεν ειναι κολλητος με τους αμερικανους?Ναι αλλα ειναι κομμουνι.
τι εκανε τυπε?μου αρεσε το ονοματεπωνυμο ΤΥΠΕ
αλλα και αυτο που εκανε στο ΔΝΤ και στους τοκογλυφους![]()
Για σεμνά με την συντρόφισσα κ συναγωνίστρια Λιάνα!!!!Κάτι σαν την Κανέλλη δηλαδη?![]()
![]()
![]()
![]()
Διελυσε το κρατος και τον λαο του για εναν αιωνα τυπε, αυτο εκανε.τι εκανε τυπε?![]()
Αυτό πάντως δεν το έκανε με τίποτα κανένας πασοκικός ψωριάρικος σκύλος:Διελυσε το κρατος και τον λαο του για εναν αιωνα τυπε, αυτο εκανε.
Αυτό πάντως δεν το έκανε με τίποτα κανένας πασοκικός ψωριάρικος σκύλος:
στη διάρκεια αναταραχών στη πρωτεύουσα Quito, στάθηκε μόνος του ενώπιον του πλήθους, ανοίγοντας το πουκάμισό του και φωνάζοντας: «Αν θέλετε να με σκοτώσετε, ορίστε. Εδώ είμαι. Σκοτώστε τον πρόεδρο σας αν είσαστε δυσαρεστημένοι, αν είσαστε τόσο γενναίοι…».
Διελυσε το κρατος και τον λαο του για εναν αιωνα τυπε, αυτο εκανε.
Οι ξενοι μας εσωσαν, οχι ο ΓΑΠ.Μην μου πεις οτι εισαι με τους χειρισμους ΓΑΠ Αλεξ... γιατι θα ΦΡΙΞΩ λεμε
αν ειναι δυνατον ρε Αλεξ![]()
πιστευεις οτι ο ΓΑΠ μας εσωσε δηλαδη![]()
Οι ξενοι μας εσωσαν, οχι ο ΓΑΠ.
Για την ακριβεια, μας πεταξαν ενα σωσιβιο.
Αλλά ειμαστε ακομη δεκα μιλια απο την ακτη.
Τωρα κολυμπαμε.
Ηταν η ιδια μερα που ο Καστρο ανεβηκε σε ενα μπαλκονι, και ρωτησε τους αλαλαζοντες οπαδους του αν θελουν εκλογες, εκεινοι ειπαν "οχι" και εκτοτε καταργησε τις εκλογες συμφωνα με τη λαϊκή θεληση?Γιατί;;;
Το ίδιο έκανε κ ο Φιντέλ Κάστρο κάποτε.
Εχεις δει ποτέ δικτατορα να βγαινει κρυμμενος πισω απο τα ΜΑΤ?Τσου,βγήκε κ μίλησε στον λαό της Κούβας μπροστά κ μόνος μετά τα αναγκαστικά μέτρα που είχε λάβει η κυβερνησή του λόγω της πτώσης της Σοβιετικής Ένωσης που ουσιαστικά άφησε την Κούβα στα κρύα του λουτρού, ακριβώς όπως ο Ραφαέλ Κορέα.
Αντρίκια κ στα ίσια,όχι πίσω από τα ματ κρυμμένος.
Ηταν η ιδια μερα που ο Καστρο ανεβηκε σε ενα μπαλκονι, και ρωτησε τους αλαλαζοντες οπαδους του αν θελουν εκλογες, εκεινοι ειπαν "οχι" και εκτοτε καταργησε τις εκλογες συμφωνα με τη λαϊκή θεληση?
Φυσικα η δημοκρατια και οι εκλογες ειναι το πιο σωστο συστημα.παρολο που δεν ειμαι με τον Φιντελ καστρο.. σου λεω το εξης..
αν νομιζεις οτι η δημοκρατια και οι εκλογες ειναι το πιο σωστο συστημα πλανασαι οικτρά..
παρε παραδειγμα την ελλαδα![]()
Οι ξενοι μας εσωσαν, οχι ο ΓΑΠ.
Για την ακριβεια, μας πεταξαν ενα σωσιβιο.
Αλλά ειμαστε ακομη δεκα μιλια απο την ακτη.
Τωρα κολυμπαμε.
[URL unfurl="true"]http://1.bp.blogspot.com/-cncDcJyxm90/Tb_95q85rlI/AAAAAAAAAJs/57v3-xa_cMA/s1600/tyflanaxeiomarlonmpranto01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαααχχααχαχαααχ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλαμε με ακουσε η πολυκατοικια.
Στην Κούβα το κκ ακόμα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφία του λαού,αλλιώς θα είχαν εξεγερθεί ήδη.Εχεις δει ποτέ δικτατορα να βγαινει κρυμμενος πισω απο τα ΜΑΤ?
Στην Ελλαδα ή και αλλου?
Δυστυχως ή ευτυχως, μονο οι δημοκρατικα εκλεγμενοι ηγετες βγαινουν πισω απο τα ΜΑΤ, επειδη ακριβως εχουν δωσει το δικαιωμα στη διαμαρτυρια.