Επαναλαμβάνω......Έγραψα ότι έγραψα για συγκεκριμένες διαδικασίες. Ότι δλδ. ο διορισμός η τοποθέτηση η μετάθεση γίνονται με συγκεκριμένες διαδικασίες.
Πουθενά δεν έγραψα ότι δεν υπάρχουν αρπαχτές ρεμούλες πέσιμο γλείψιμο κτλ.
Άλλωστε οι διευθυντές/διοικητές οργανισμών δεν έχουν περάσει ποτέ από τη διαδικασία του ΑΣΕΠ.
Ακόμα και στην απόσπαση αν θες για να ενισχύσω τα λεγόμενά σου δεν υπάρχει σχεδόν κανένα αξιοκρατικό κριτήριο.
Επαναλαμβάνω ότι ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Από κει και πέρα μπορείς να με χαρακτηρίσεις ανίδεο η όπως σκατά θέλεις από τη στιγμή που δεν έχω δώσει προσωπικά στον ΑΣΕΠ όπως μπορεί να με χαρακτηρίσει ο καθένας είτε έξυπνο είτε μαλάκα.
Να το κάνεις όμως αφού πρώτα καταλάβεις σε τι ακριβώς αναφέρομαι!
είσαι τελείως εκτός τόπου και χρόνου ρε αδερφέ - πώς να το κάνουμε.
δεν ξερεις για τι πράγμα γράφεις.
Τις διαδικασίες ΔΕΝ τις ξέρεις.
Οι διοικητές και οι διευθυντές ΔΕν είναι το ίδιο πράγμα ούτε και παίρνουνε τη θέση με τον ίδιο τρόπο. Προφανώς δεν ξέρεις τη διαφορά.
διαδικασίες υπάρχουνε για όλα τα πραγματα στο δημόσιο, το θέμα είναι αν τηρούνται, αν αρκούν, αν είναι αξιοκρατικές κλπ.
όταν λες πως αναρτώνται τα αποτελέσματα πρέπει να ξέρεις και τι διαβάζεις.
Και ποια ακριβώς αποτελέσματα αναρτώνται και τι μπορείς να προσβάλλεις.
Ξέρεις μήπως πως κάθε χρόνο ο διευθυντής σου κάνει μια αξιολόγηση στο δημόσιο; μια αξιολόγηση που μπαίνει στο βιογραφικό σου και σε ακολουθεί παντού; Ξέρεις πώς γίνεται μήπως;
Ούτε εγώ είμαι ΔΥ παρότι είχα και πολλές ευκαιρίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι γίνεται. Κι εσύ σου λέω πως είσαι εντελώς άσχετος. Οπότε καλύτερα γράψε για τίποτα αλλο.
Γράψε για τα κατορθώμετα που θα κάνει ο θλιβερός που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όπως έκανε και ο άλλος θλιβερός ο χοντρός πριν από αυτόν.
Μια απορία. Προς τους ΠΑΣΟΚους. Και θέλω ακριβή απάντηση.
οκ, όλα θα τα φτιάξει ο Ζωρζ.
οκ, έχει κάνει οικονομικό πρόγραμμα πώς θα βγούμε από τα τρελά ελλείματα και πώς θα φτιάξει η οικονομία χωρίς τρελές φορολογίες.
Τους υπολογισμούς τους έχει κάνει με τη λογική των 31 δις;
Και αν ναι, τότε σε περίπτωση που δεν θα τα εισπράξει (όπως είναι και το λογικό) πού θα βρει τα λεφτά;
Εγώ ως μάνατζερ έχω μάθει να κάνω εναλλακτικά σενάρια. Το δικό του ποιο ειναι; Να τα ρίξει στη Δεξιά πως μόχλευσαν τους αριθμούς και παρέλαβαν καμμένη γη;