Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πες μου που διαφωνείς με αυτά που γράφω.
Και μην παρεξηγηθώ λόγω και μόνο  βάσει των "πιστεύω" μου είμαι ο τελευταίος που θα πάρω το μέρος όχι μόνο των ΔΥ αλλά και κάθε μορφής εξουσίας.

το ζήτημα είναι απλό.
Συμβάσεις αορίστου για όλους.
δεν μπορείς; βαρέθηκες; κουράστηκες; θές ολίγο να τα ξύσεις;
Αδεια Ανευ αποδοχών.
Αλλως πούλο. :pipa1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τι νόμος και αυτός ρε παιδί μου να απαγορεύει τις δημοσκοπήσεις 15 μέρες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Δεν έχουμε με τι να παπαρολογήσουμε και μιλάμε για τους ΔΥ.
Βρε κανείς δεν θα σταθεί στο οτι τον Οκτώβριο, απο τις 5 και μετά  :grin:, δεν θα υπάρχει σάλιο για να πληρωθούν οι λεγάμενοι και αναγκαστικά θα πάρουν τον πούλο?
να τον πάρουν.
να τελειώνουμε.
Υ.Γ.
για το άλλο που ρ΄ώτησες ναι στον ΠτΔ αναφερόμουνα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το ζήτημα είναι απλό.
Συμβάσεις αορίστου για όλους.
δεν μπορείς; βαρέθηκες; κουράστηκες; θές ολίγο να τα ξύσεις;
Αδεια Ανευ αποδοχών.
Αλλως πούλο. :pipa1:
διαφωνω! η λυση ειναι:
Αρση της μονιμοτητας
ενιαιο μισθολογιο
μπονους παραγωγικοτητας

εισαι καλος? μενεις ανεβαινεις και παιρνεις περισσοτερα
εισαι τεμπελχανας? τον πουλο! Το δημοσιο δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα να περιθαλπτει ολους τους αχρηστους!

Επισκέπτης
1) οι διοικητες των δεκο, των νοσοκομειων, των ταμειων, οι διευθυντες των υπουργειων, με ποιο προσον βρισκονται εκει?
2)Πες μου 1 παραδειγμα δημοσιου υπαλληλου απο τους παραπανω ο οποιος να εχει εστω τα τυπικα προσοντα για να βρισκεται σε τετοια θεση διοικησης!

3)Η μαλακια που εκανε ο χοντρος ειναι πως φοβηθηκε να διωξει τους δεινοσαυρους διευθυντες του δημοσιου του πασοκ! Η κυβερνηση ητανε ΝΔ αλλα τα μεγαλοστελεχη και υπευθυνα για τη λειτουργια του δημοσιου παρεμεναν πασοκ!

4)Δε σου εχει τυχει να ερθει στα αυτια σου περιστατικο που καθαριζει πασοκος υποργος για το ρουσφετι?

1)Γλείφοντας και έρποντας. Αλλά πρέπει ναγνωρίζουμε και τη διαφορά υπαλλήλου-στελέχους.
2)Κανένας αλλά αυτό είναι ακριβώς το θέμα ότι δλδ  για τις πράξεις των στελεχών αυτών υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση.
3)ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις ότι ο χοντρός είναι ανίκανος. Το 2004 ο κόσμος τον ψήφισε για να τους αλλάξει μαζί με όλα τα σαπάκια του πασοκ.
4)Πάααααααααααρα πολλά και είναι λογικό αφού οι πασόκοι κατέχουν το 50% της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Ο.Ε.
Να δω πότε θα το πάρετε πρέφα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
διαφωνω! η λυση ειναι:
Αρση της μονιμοτητας
ενιαιο μισθολογιο
μπονους παραγωγικοτητας

εισαι τεμπελχανας? τον πουλο! Το δημοσιο δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα να περιθαλπτει ολους τους αχρηστους!

είπα κάτι διαφορετικό;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
να τον πάρουν.
να τελειώνουμε.
Υ.Γ.
για το άλλο που ρ΄ώτησες ναι στον ΠτΔ αναφερόμουνα.
Παπάρια μέντολες.
Προϋπόθεση ήταν να υπάρχουν και βουλευτές με αρχίδια για να μην μένουν στο στενό κομματικό μαντρί. Αλλά εκείνες τις εποχές με τους βοσκούς  :grin: :grin: που είχαν τα κόμματα για αρχηγούς...χωρίς ουσία ήταν οι αρμοδιότητες του ΠτΔ.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τι αναρχικός ρε το δειλοπουστάκι.
ένα χου του κάνεις και βάνει τα κλάματα....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ασε ρε κρυφογαυρε,,πουτανακι της κακιας ωρας..

που καθε 5 λεπτα κανεις και μια κωλοτουμπα :2funny:

δεν βλεπεις ,  πλανταξα στο κλαμμα :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Παπάρια μέντολες.
Προϋπόθεση ήταν να υπάρχουν και βουλευτές με αρχίδια για να μην μένουν στο στενό κομματικό μαντρί. Αλλά εκείνες τις εποχές με τους βοσκούς  :grin: :grin: που είχαν τα κόμματα για αρχηγούς...χωρίς ουσία ήταν οι αρμοδιότητες του ΠτΔ.

υπήρχε τουλάχιστον η δικλείδα.
τώρα μόνο με την κλειτορίδα μπορεί να παίζει ο ΠτΔ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ασε ρε κρυφογαυρε,,πουτανακι της κακιας ωρας..

που καθε 5 λεπτα κανεις και μια κωλοτουμπα :2funny:

δεν βλεπεις ,  πλανταξα στο κλαμμα :cheesy:

κλάψε δειλοπουστάκι στην αγκαλίτσα της Αλέκας.

έχεις καταντήσει ο περίγελως σε όλα τα θρεντς όλων.
και μυαλό δε βάζεις.
Χου ρε παλιαδερφή.

Ακου αναρχική η τομμασούλα......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και γω είμαι ΚΚΕ.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
μπονους παραγωγικοτητας

εισαι τεμπελχανας? τον πουλο!

Θεωρητικώς άψογα.

:think:
Λύσε μου όμως μία απορία......

Ποιος θα κρίνει αν κάποιος ΔΥ είναι καλός ή τεμπελχανάς?

Επισκέπτης
κλάψε δειλοπουστάκι στην αγκαλίτσα της Αλέκας.

έχεις καταντήσει ο περίγελως σε όλα τα θρεντς όλων.
και μυαλό δε βάζεις.
Χου ρε παλιαδερφή.

Ακου αναρχική η τομμασούλα......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και γω είμαι ΚΚΕ.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Πέναλτι  ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

ο καθε φουκαρας ελληνας πληρωνει τα τρις των υπερογκων εξοπλιστικων προγραμματων.

ο μισθος των δημοσιων υπαλληλων ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα.αιντε μερικοι κοιμουνται ακομα.

ας σταματησει το κομπλεξ ιδιωτικων υπαλληλων που δεν εχουν πτυχιο και μεταπτυχιακο ,αλλα ουτε καλο βαθμο στο πτυχιο

και δεν μπορεσαν να πετυχουν στον ασεπ.

αν δεν ειστε αρκετα καλοι,καλο γαμησι στον ιδιωτικο τομεα,και σταματηστε το κλαμα. ;)

μονο κομπλεξ βγαζετε.
σώπα ρε συ...στο δημόσιοι βρίσκονται τα καλά πτυχία και στον ιδιωτικό τομέα τα άσχημα;;;χαχαχχα
καινούργιο αυτό...χαχαχαχαχα

ρε μαλάκα με έκανες και γέλασα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

στο άλλο δεν έχεις άδικο.
αλλά το κακό δεν είναι αυτό καθεαυτό τα εξοπλιστικά συσ΄τηματα αλλά οι μίζες που γυρνοβολάνε τριγύρω τους...
εκεί είναι η μάσα και το έλλειμα.
Αλλά να ήταν μόνο εκεί...έχει τόσες τρύπες η οικονομία....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από τη στιγμή που η μοριοδτηση του κάθε ΔΥ είναι σε δημόσια θέα (αναρτώνται στο διαδίκτυο μετά από κάθε διαγωνισμό-μετάθεση-κρίση) και ο καθένας που θεωρεί ότι αδικήθηκε μπορεί να προσφύγει στα αρμόδια όργανα και να δικαιωθεί γιατί όλα πλέον είναι κουκιά μετρημένα η απάντηση και στις 3 ερωτήσεις είναι ναι.
λες χοντρες μαλακίες...σόρρυ για την έκφραση, αλλά είσαι εντελώς ανίδεος με το δημόσιο.
χρειάζεσαι επειγόντας μαθήματα αν θες να δώσεις ΑΣΕΠ

Επισκέπτης
λες χοντρες μαλακίες...σόρρυ για την έκφραση, αλλά είσαι εντελώς ανίδεος με το δημόσιο.
χρειάζεσαι επειγόντας μαθήματα αν θες να δώσεις ΑΣΕΠ

Αφού σου διευκρινίσω ότι προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με το δημόσιο ωστόσο τη διαδικασία του ΑΣΕΠ την έχω ζήσει από πολύ κοντά μέσω δικού μου προσώπου και μάλιστα επιτυχώς χωρίς να συντρέχει καμία από τις "κομματικές προϋποθέσεις" που αναφέρθηκαν.
Οπότε μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που λέει μαλακίες. -σόρρυ κι εγώ για την έκφραση-

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θεωρητικώς άψογα.

:think:
Λύσε μου όμως μία απορία......

Ποιος θα κρίνει αν κάποιος ΔΥ είναι καλός ή τεμπελχανάς?

ΜΑΕΣΤΡΟ
ΣΤΙΣ πολιτισμενες χωρες υπαρχουν συστηματα αξιολογησης που δουλευουν σχεδον στον αυτοματο
ειναι πολυ απλο για οποιον θελει.
Για τα ερπετα του Ελληνικου ΔΗΜ.ΤΟΜΕΑ φωναζουν τον κομματαρχη η τον συνδικαλιστη της πουτσας για αυτη την δουλεια. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αφού σου διευκρινίσω ότι προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με το δημόσιο ωστόσο τη διαδικασία του ΑΣΕΠ την έχω ζήσει από πολύ κοντά μέσω δικού μου προσώπου και μάλιστα επιτυχώς χωρίς να συντρέχει καμία από τις "κομματικές προϋποθέσεις" που αναφέρθηκαν.
Οπότε μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που λέει μαλακίες. -σόρρυ κι εγώ για την έκφραση-
έχω γράψει ακριβώς τη διαδικασία στο ΑΣΕΠ σε παλιότερο ποστ. Μην το ξαναγράφω.
αλλά για τις μαλακίες που λες για τις κρίσεις μόνος σου αυτοαναιρέθηκες λίγο πιο πριν.
Ποιος τις κάνει; Κι απώς τις κάνει; Με ποιο κριτήριο;
Υπάρχουν διευθύντριες )όχι διοικητές) σε νοσοκομεία που δεν έχουνε δουλέψει ΠΟΤΕ σε τμήμα! Πότέ σε βάρδια!
και κάνουνε κουμάντο και φτιάχνουνε προγράμματα.
ΝΑ μη συζητήσουμε για δήμους και νομαρχίες. Να μη συζητήσουμε για τελωνεία, εφορίες, δημόσια πανεπιστήμια κλπ κλπ.

θα κατεβάσω κουβέρτα για να στο εξηγήσω. γι'αυτό σου λέω πως είσαι ανίδεος.

δεν μπορώ ρε γμτ να αναφέρω και ακριβή παραδείγματα...θα βγάλω μάτι.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
«Μηδέν στο πηλήκιο»!
Tου Χρηστου Γιανναρα - Καθημερινη της κυριακης

Ναι, το είπε ο ανελλήνιστος: «Και τι κατάφεραν οι αντίπαλοί μας; Μηδέν στο πηλήκιο»!

Υπήρξε υπουργός Παιδείας, υπουργός Εξωτερικών, ετοιμάζεται να είναι αυριανός πρωθυπουργός των Ελλήνων. Και δεν ξέρει να ξεχωρίσει το «πηλίκον» (αποτέλεσμα της διαίρεσης δύο αριθμών) από το «πηλήκιο» (στρατιωτικό κάλυμμα της κεφαλής).

Η Ελλάδα δεν είναι ούτε γεωγραφία ούτε Ιστορία αλλοτριωμένη σε ιδεολόγημα. Είναι στάση ζωής και νόημα ζωής σαρκωμένα και τα δύο στη γλώσσα. Οσο υπήρχαν Ελληνες, πρώτη ανάγκη είχαν: «Ελευθερία και γλώσσα» (Σολωμός). Ελευθερία είναι η κατακτημένη ετερότητα, η ανάγκη να είσαι ο εαυτός σου, να αυτοκαθορίζεσαι, όχι να σε διαφεντεύουν άλλοι. Και η γλώσσα σαρκώνει την ετερότητα, καθιστά τον αυτοκαθορισμό κοινή, κοινωνούμενη πράξη.

Ο ανελλήνιστος πολιτικός αρχηγός δεν ξέρει να ξεχωρίσει το «πηλίκον» από το «πηλήκιο». Πώς να εμπιστευθούμε ότι καταλαβαίνει πού βρίσκονται τα γλωσσικά σύνορα της ελληνικής ετερότητας: ποια η διαφορά (βιωματικού φορτίου αιώνων) ανάμεσα στην «κοινωνία» και στη «societas», στη «δημοκρατία» και στη «respublica», στον «λόγο» και στη «ratio», στην «αλήθεια» και στη «veritas», στο «πρόσωπο» και στην «persona», στον «νόμο» και στη «lex». Και αν στις διαφορές αυτές δεν έχει ριζωμένα παιδικά βιώματα πατρίδας, τι θα υπερασπίσει σαν πρωθυπουργός; Το ακαθάριστο εθνικό προϊόν και την κατά κεφαλήν καταναλωτική ευχέρεια; Αλλά τότε ας δικτυωθεί καλύτερα η οικογένειά του να τον κάνει πρωθυπουργό σε κράτος με γλώσσα (και συνείδηση) δίχως ετερότητα - σε κανένα Βέλγιο ή Λουξεμβούργο.

.....

Στη δεκαετία του 1950 ή '60, αν ένας πολιτικός μιλούσε για «μηδέν στο πηλήκιο» θα είχε τελειώσει αυθημερόν την καριέρα του μέσα στον γενικό καγχασμό. Η γλωσσική ευαισθησία ήταν τέτοια, που επέτρεπε στο χιούμορ του Μποστ να λειτουργεί καθολικά στην ελληνική κοινωνία και να σπάζει κόκαλα. Σήμερα, μια σατυρική ιδιοφυΐα με τη γλώσσα του Μποστ δεν θα προκαλούσε ούτε μειδίαμα. Μέσα σε πενήντα χρόνια οι Ελληνες ξεριζώθηκαν μεθοδικά από τη συνέχεια της γλώσσας τους, από την κοινή σάρκα και κοινωνούμενη πράξη του αυτοκαθορισμού τους, της ετερότητάς τους.

...

Επισκέπτης
έχω γράψει ακριβώς τη διαδικασία στο ΑΣΕΠ σε παλιότερο ποστ. Μην το ξαναγράφω.
αλλά για τις μαλακίες που λες για τις κρίσεις μόνος σου αυτοαναιρέθηκες λίγο πιο πριν.
Ποιος τις κάνει; Κι απώς τις κάνει; Με ποιο κριτήριο;
Υπάρχουν διευθύντριες )όχι διοικητές) σε νοσοκομεία που δεν έχουνε δουλέψει ΠΟΤΕ σε τμήμα! Πότέ σε βάρδια!
και κάνουνε κουμάντο και φτιάχνουνε προγράμματα.
ΝΑ μη συζητήσουμε για δήμους και νομαρχίες. Να μη συζητήσουμε για τελωνεία, εφορίες, δημόσια πανεπιστήμια κλπ κλπ.

θα κατεβάσω κουβέρτα για να στο εξηγήσω. γι'αυτό σου λέω πως είσαι ανίδεος.

δεν μπορώ ρε γμτ να αναφέρω και ακριβή παραδείγματα...θα βγάλω μάτι.

Επαναλαμβάνω......Έγραψα ότι έγραψα για συγκεκριμένες διαδικασίες. Ότι δλδ. ο διορισμός η τοποθέτηση η μετάθεση γίνονται με συγκεκριμένες διαδικασίες.
Πουθενά δεν έγραψα ότι δεν υπάρχουν αρπαχτές ρεμούλες πέσιμο γλείψιμο κτλ.
Άλλωστε οι διευθυντές/διοικητές οργανισμών δεν έχουν περάσει ποτέ από τη διαδικασία του ΑΣΕΠ.
Ακόμα και στην απόσπαση αν θες για να ενισχύσω τα λεγόμενά σου δεν υπάρχει σχεδόν κανένα αξιοκρατικό κριτήριο.
Επαναλαμβάνω ότι ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Από κει και πέρα μπορείς να με χαρακτηρίσεις ανίδεο η όπως σκατά θέλεις από τη στιγμή που δεν έχω δώσει προσωπικά στον ΑΣΕΠ όπως μπορεί να με χαρακτηρίσει ο καθένας είτε έξυπνο είτε μαλάκα.
Να το κάνεις όμως αφού πρώτα καταλάβεις σε τι ακριβώς αναφέρομαι!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επαναλαμβάνω......Έγραψα ότι έγραψα για συγκεκριμένες διαδικασίες. Ότι δλδ. ο διορισμός η τοποθέτηση η μετάθεση γίνονται με συγκεκριμένες διαδικασίες.
Πουθενά δεν έγραψα ότι δεν υπάρχουν αρπαχτές ρεμούλες πέσιμο γλείψιμο κτλ.
Άλλωστε οι διευθυντές/διοικητές οργανισμών δεν έχουν περάσει ποτέ από τη διαδικασία του ΑΣΕΠ.
Ακόμα και στην απόσπαση αν θες για να ενισχύσω τα λεγόμενά σου δεν υπάρχει σχεδόν κανένα αξιοκρατικό κριτήριο.
Επαναλαμβάνω ότι ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Από κει και πέρα μπορείς να με χαρακτηρίσεις ανίδεο η όπως σκατά θέλεις από τη στιγμή που δεν έχω δώσει προσωπικά στον ΑΣΕΠ όπως μπορεί να με χαρακτηρίσει ο καθένας είτε έξυπνο είτε μαλάκα.
Να το κάνεις όμως αφού πρώτα καταλάβεις σε τι ακριβώς αναφέρομαι!
είσαι τελείως εκτός τόπου και χρόνου ρε αδερφέ - πώς να το κάνουμε.
δεν ξερεις για τι πράγμα γράφεις.
Τις διαδικασίες ΔΕΝ τις ξέρεις.
Οι διοικητές και οι διευθυντές ΔΕν είναι το ίδιο πράγμα ούτε και παίρνουνε τη θέση με τον ίδιο τρόπο. Προφανώς δεν ξέρεις τη διαφορά.
διαδικασίες υπάρχουνε για όλα τα πραγματα στο δημόσιο, το θέμα είναι αν τηρούνται, αν αρκούν, αν είναι αξιοκρατικές κλπ.

όταν λες πως αναρτώνται τα αποτελέσματα πρέπει να ξέρεις και τι διαβάζεις.
Και ποια ακριβώς αποτελέσματα αναρτώνται και τι μπορείς να προσβάλλεις.
Ξέρεις μήπως πως κάθε χρόνο ο διευθυντής σου κάνει μια αξιολόγηση στο δημόσιο; μια αξιολόγηση που μπαίνει στο βιογραφικό σου και σε ακολουθεί παντού; Ξέρεις πώς γίνεται μήπως;

Ούτε εγώ είμαι ΔΥ παρότι είχα και πολλές ευκαιρίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι γίνεται. Κι εσύ σου λέω πως είσαι εντελώς άσχετος. Οπότε καλύτερα γράψε για τίποτα αλλο.
Γράψε για τα κατορθώμετα που θα κάνει ο θλιβερός που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όπως έκανε και ο άλλος θλιβερός ο χοντρός πριν από αυτόν.

Μια απορία. Προς τους ΠΑΣΟΚους. Και θέλω ακριβή απάντηση.
οκ, όλα θα τα φτιάξει ο Ζωρζ.
οκ, έχει κάνει οικονομικό πρόγραμμα πώς θα βγούμε από τα τρελά ελλείματα και πώς θα φτιάξει η οικονομία χωρίς τρελές φορολογίες.
Τους υπολογισμούς τους έχει κάνει με τη λογική των 31 δις;
Και αν ναι, τότε σε περίπτωση που δεν θα τα εισπράξει (όπως είναι και το λογικό) πού θα βρει τα λεφτά;

Εγώ ως μάνατζερ έχω μάθει να κάνω εναλλακτικά σενάρια. Το δικό του ποιο ειναι; Να τα ρίξει στη Δεξιά πως μόχλευσαν τους αριθμούς και παρέλαβαν καμμένη γη;

Επισκέπτης

Α ΟΚ.....
Δεν είχα καταλάβει ότι εσύ τα ξέρεις όλα.
Σ' αφήνω λοιπόν για να γράψω τίποτ'άλλο όπως με προέτρεψες,κι αφήνω τους φωτεινούς παντογνώστες να προβάλουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom