Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
640.000 ειναι στο δημοσιο καθαρα
οι εταιρειες του δημοσιου που σχεδον ειναι σολο καπικι μεσα χρεωμενες απο που πληρωνονται
οι υπολοιποι απο πληρωνονται απο το δημοσιο η ειναι δωρεαν παροχη υπηρεσιων.
το μονιμο προβλημα του ελληνικου προυπολογισμου ειναι η μισθοδοσια των υπαλληλων του ανω των 23 δις τον χρονο. :headbang: :headbang: :headbang:

οι δημοσιοι φορεις που εχουν ιδιωτικοποιηθει δεν ειναι δημοσιο.

οτε ,εθνικη τραπεζα,δεη ολα εχουν ξεπουληθει.δεν υπαρχει πια το παλιο δημοσιο

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
οι εταιρειες του δημοσιου που σχεδον ειναι σολο καπικι μεσα χρεωμενες απο που πληρωνονται
το μονιμο προβλημα του ελληνικου προυπολογισμου ειναι η μισθοδοσια των υπαλληλων του ανω των 23 δις τον χρονο. :headbang: :headbang: :headbang:

και εγω που νομιζα οτι το προβλημα του ελληνικου προυπολογισμου ηταν τα υπερογκα εξοπλιστικα προγραμματα.

ερε κομπλεξ που βγαζουν οι ιδιωτικοι υπαλληλοι ;)

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ποτε ρε φιλε πουληθηκε η ΔΕΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡ-ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΙΣ και δεν επιβαρυνουν τον κρατικο προυπολογισμο τι σας ταιζουν
απο Ολανδια μερια.
Δεν ειμαι δημοσιος ουτε ηθελα να γινω ποτε το χρημα για οσους εχουν αρχιδια ειναι εξω.
Ανευ πιστωτικων καρτων και δανειων να πουλας αυτο που δεν εχουν τεχνογνωσια και τους παιρνεις
το κεφαλι.

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και μια και ανεφερες τα εξοπλιστικα προγραματα.
ΤΣΟΧΑΤΖΟ ΚΑΙ ΣΙΑ απο που κονομησανε.
Σκεψου αν σας επιτρεπουν ο Σμπωκος τοπογραφος ηταν ο προεδρος επι ΠΑΣΟΚ
των εξοπλισμων,σιγουρα τους επαιρνε τα μετρα για οικοπεδα στην Εκαλη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

...οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 1.030.000 περίπου, περιλαμβανομένων των ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ κλπ. :new_shocked:

Το σοβαρότερο πρόβλημα όμως είναι η κακή ποιότητα των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και η άναρχη κατανομή τους. Σε άλλες υπηρεσίες υπάρχουν τραγικές ελλείψεις προσωπικού και σε άλλες πληθώρα.

Για παράδειγμά, γιατί οι υπάλληλοι της ΟΑ πήγαν στην ΥΠΑ που υπάρχει πλεόνασμα προσωπικού, αντί να πάνε σε Νομαρχίες και Δήμους που υπάρχουν τραγικές ελλείψεις ???
Η απάντηση που έλαβα από αριστερό συνδικαλιστή, ήταν πως αυτό θα ήταν υποβάθμιση των υπαλλήλων της ΟΑ... :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ψάξε το...Μόνο μην κόψεις το σημείο που λέει "εφόσον καλύπτουν πάγιες και οργανικές ανάγκες"...

Και φυσικά για το γεγονός ότι το δημόσιο είχε φορτωθεί με 250.000 συμβασιούχους. τουμπεκί ως συνήθως...
Δηλαδή το πασοκ εγκαλούσε τον κωστάκη πειδή δεν μονιμοποίησε τα βύσματά του (του πασοκ)...
σε ερώτηση μαινώμενης κορασίδος στην εκπομπή του Ευαγγελάτου προς τον κο Ανδρουλάκη αν θα μονιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ τους συμβασιούχους των STAGE (ακόμα έχω απορία γιατί να το κάνει), ο Mr Ανδρουλάκης απάντησε ακριβώς το ίδιο. Πως αν καλύπτουνε θέσεις πάγιες και οργανικές θα τους μονιμοποιήσει.

Ρε πούστη μου....υπνοθεραπεία με τις κασέτες του παρελθόντος κάνουνε όλοι;;
Και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάποιος απο τα stage θα πρέπει να γίνει μόνιμος στο Δημόσιο. Από την απόκτηση εμπειρίας πρέπει να αποκτήσει και σέλα στη ράχη μας;
Ασχέτου χρώματος.
Και με ποια λογική από εκεί που πληρωνότανε με κοινοτικά χρήματα τώρα θα τον πληρώνουμε 3 φορές απάνω εμείς για να κάθεται; Επειδή δεν πάει να βρει δουλειά κανονική;

Και μια τελευταία ερώτηση. Υποτίθεται πως είναι υπεράριθμοι στο δημόσιο, πως κάθονται κλπ. Πώς στο διάολο καλύπτουνε οργανικές και πάγιες θεσεις με συμβασιούχους και STAGE ΑΚΟΜΑ;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ρε παιδιά ξέρετε πόσα άτομα έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα stage από το 2000 περίπου που πρωτοξεκίνησε?Είναι δυνατόν να τους μονιμοποιήσουν όλους αυτούς?Άλλος είναι ο ρόλος των προγραμμάτων αυτών...αλλά τελικά τα χρησιμοποιούν οι πολιτικοί για ρουσφέτια και για εικονική μείωση της ανεργίας , οι επιχειρηματίες για τσαμπέ εργασία και οι άνεργοι για να σκοτώσουν την ώρα τους μέχρι να βρουν κάτι άλλο!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
....Και μια τελευταία ερώτηση. Υποτίθεται πως είναι υπεράριθμοι στο δημόσιο, πως κάθονται κλπ. Πώς στο διάολο καλύπτουνε οργανικές και πάγιες θεσεις με συμβασιούχους και STAGE ΑΚΟΜΑ;;

Αυτό πράγματι συμβαίνει γιατί τη δουλεία τη βγάζουν οι συμβασιούχοι του STAGE, διότι οι μόνιμοι σε πολλές περιπτώσεις αρνούνται να δουλέψουν....

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στα δημοτολόγια των δήμων της Αθήνας όπου υπάρχει μεγάλο φόρτο εργασίας, η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι συμβασιούχοι του STAGE, ενώ οι μόνιμοι σε πολλές περιπτώσεις δεν δουλεύουν, καταπιέζοντας ή φοβερίζοντας τους συμβασιούχους...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σε ερώτηση μαινώμενης κορασίδος στην εκπομπή του Ευαγγελάτου προς τον κο Ανδρουλάκη αν θα μονιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ τους συμβασιούχους των STAGE (ακόμα έχω απορία γιατί να το κάνει), ο Mr Ανδρουλάκης απάντησε ακριβώς το ίδιο. Πως αν καλύπτουνε θέσεις πάγιες και οργανικές θα τους μονιμοποιήσει.

Ρε πούστη μου....υπνοθεραπεία με τις κασέτες του παρελθόντος κάνουνε όλοι;;
Και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάποιος απο τα stage θα πρέπει να γίνει μόνιμος στο Δημόσιο. Από την απόκτηση εμπειρίας πρέπει να αποκτήσει και σέλα στη ράχη μας;
Ασχέτου χρώματος.
Και με ποια λογική από εκεί που πληρωνότανε με κοινοτικά χρήματα τώρα θα τον πληρώνουμε 3 φορές απάνω εμείς για να κάθεται; Επειδή δεν πάει να βρει δουλειά κανονική;

Και μια τελευταία ερώτηση. Υποτίθεται πως είναι υπεράριθμοι στο δημόσιο, πως κάθονται κλπ. Πώς στο διάολο καλύπτουνε οργανικές και πάγιες θεσεις με συμβασιούχους και STAGE ΑΚΟΜΑ;;

τα stage δεν γινεται να μονιμοποιηθουνε.μονο οσοι εχουνε βυσμα.

αυτοι που καλυπτουν παγιες και διαρκεις αναγκες, ειναι συνηθως νεα παιδια.

οι μονιμοι υπαλληλοι εχουν καθε λιγο και λιγακι αδεια.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
...οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι περίπου 1.030.000 περίπου, περιλαμβανομένων των ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ κλπ.

Το σοβαρότερο πρόβλημα όμως είναι η κακή ποιότητα των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και η άναρχη κατανομή τους. Σε άλλες υπηρεσίες υπάρχουν τραγικές ελλείψεις προσωπικού και σε άλλες πληθώρα.

Για παράδειγμά, γιατί οι υπάλληλοι της ΟΑ πήγαν στην ΥΠΑ που υπάρχει πλεόνασμα προσωπικού, αντί να πάνε σε Νομαρχίες και Δήμους που υπάρχουν τραγικές ελλείψεις ???
Η απάντηση που έλαβα από αριστερό συνδικαλιστή, ήταν πως αυτό θα ήταν υποβάθμιση των υπαλλήλων της ΟΑ... :headbang:

Σε μια χωρα 11.000.000, το να υπαρχουν 1.100.000 δημοσιοι υπαλληλοι (ολων των ειδων) σημαινει πως για καθε 10 ελληνες αντιστοιχει ενας δημοσιος υπαλληλος! Με μια απλη μαθηματικη αναγωγη σε ενα οικοδομικο τετραγωνο που κατοικουν 150-200 ατομα, αντιστοιχουν 15-20 δημοσιοι υπαλληλοι! Αυτο παλι με τη σειρα του σημαινει πως σε καθε οικοδομικο τεραγωνο θα επρεπε να υπαρχει ενας γιατρος, ενας αστυνομικος, ενας πυροσβεστης, ενας δασκαλος, ενας παπας, ενας εφοριακος, ενας οτετζης, ενας δεητζης, ενας οδοκαθαριστης, ενας ταχυδρομος, ενας λιμενικος κλπ
η ερωτηση ειναι απλη:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ??

πληρωνε φουκαρα Ελληνα τα ρουσφετια του καθε βουλευτη!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Σε μια χωρα 11.000.000, το να υπαρχουν 1.100.000 δημοσιοι υπαλληλοι (ολων των ειδων) σημαινει πως για καθε 10 ελληνες αντιστοιχει ενας δημοσιος υπαλληλος! Με μια απλη μαθηματικη αναγωγη σε ενα οικοδομικο τετραγωνο που κατοικουν 150-200 ατομα, αντιστοιχουν 15-20 δημοσιοι υπαλληλοι! Αυτο παλι με τη σειρα του σημαινει πως σε καθε οικοδομικο τεραγωνο θα επρεπε να υπαρχει ενας γιατρος, ενας αστυνομικος, ενας πυροσβεστης, ενας δασκαλος, ενας παπας, ενας εφοριακος, ενας οτετζης, ενας δεητζης, ενας οδοκαθαριστης, ενας ταχυδρομος, ενας λιμενικος κλπ
η ερωτηση ειναι απλη:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ??

ο καθε φουκαρας ελληνας πληρωνει τα τρις των υπερογκων εξοπλιστικων προγραμματων.

ο μισθος των δημοσιων υπαλληλων ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα.αιντε μερικοι κοιμουνται ακομα.

ας σταματησει το κομπλεξ ιδιωτικων υπαλληλων που δεν εχουν πτυχιο και μεταπτυχιακο ,αλλα ουτε καλο βαθμο στο πτυχιο

και δεν μπορεσαν να πετυχουν στον ασεπ.

αν δεν ειστε αρκετα καλοι,καλο γαμησι στον ιδιωτικο τομεα,και σταματηστε το κλαμα. ;)

μονο κομπλεξ βγαζετε.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
η ερωτηση ειναι απλη:

Μακαρι να πληρωναμε μονο αυτα.. και τις ρεμουλες των δημοσιων ταμειων ποιος τις πληρωνει ?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Και μια και ανεφερες τα εξοπλιστικα προγραματα.
ΤΣΟΧΑΤΖΟ ΚΑΙ ΣΙΑ απο που κονομησανε.
Σκεψου αν σας επιτρεπουν ο Σμπωκος τοπογραφος ηταν ο προεδρος επι ΠΑΣΟΚ
των εξοπλισμων,σιγουρα τους επαιρνε τα μετρα για οικοπεδα στην Εκαλη.

Μην λες τιποτα για τον Ακη γιατι τωρα θελουν να τον
ξεχασουν τα Πασοκια.. δεν τον βαλανε ουτε στα Ψηφοδελτια...χεχεχεχε
Οι ρεμουλες που κανανε απο το 1981 και μετα τωρα ξεπλυθυκαν ολες στο ονομα του
Γιωργακη.. του Αδιαφθορου.. ο οποιος φυσικα επι εποχη Σημητη ηταν εκτος και Παρθενιτσα...
Το Χρηματιστηριο το Ξεχασανε... Τα Ιμια τα Ξεχασανε.. Το Ναι του Γιωργακη στο
Σχεδιο Α(υ)ναν το Ξεχασανε..

Τον Αντρεα που νομιμοποιησε την Λαμογια τον Ξεχασανε.

Το μονο που θελουν ειναι να διωξουν τον κακο Κωστακη και να φερουν την Παρθενιτσα τον
Γιωργακη..να σωσει το μπουρδελο "και καλα" με τα ξεμπεκικα που ξερει καλα..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

ο καθε φουκαρας ελληνας πληρωνει τα τρις των υπερογκων εξοπλιστικων προγραμματων.

ο μισθος των δημοσιων υπαλληλων ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα.αιντε μερικοι κοιμουνται ακομα.

ας σταματησει το κομπλεξ ιδιωτικων υπαλληλων που δεν εχουν πτυχιο και μεταπτυχιακο ,αλλα ουτε καλο βαθμο στο πτυχιο

αν δεν ειστε αρκετα καλοι,καλο γαμησι στον ιδιωτικο τομεα,και σταματηστε το κλαμα. ;)

μονο κομπλεξ βγαζετε.
1 δεν ειμαι υπαλληλος
2 τα εξοπλιστικα γιννται γιατι απειλουμαστε απο τους φιλους σου τους Τουρκους
3 επειδη σπαταλουνται χρηματα στην αμυνα δε σημανει οτι πρεπει να σπαταλουνται παντου!
4 αμα ενας υπαλληλος θελει παραπανω λεφτα να βαλει τον κολο του στον τορβα να ανοιξει επιχειρηση5 το λαδωμα στους δημ. υπαλληλουσ (μη πεις οτι δεν ισχυει) περιλαμβανεται στους χαμηλους μισθους?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

μονο κομπλεξ βγαζετε.

...προφανώς είσαι δημόσιος υπάλληλος και το καμαρώνεις.... ο τρόπος που μιλάς κάνει ακόμα περισσότερο αντιπαθείς τους δημοσίους υπαλλήλους, στο περισσότερο κόσμο.

Έτσι σιγά σιγά ωριμάζει και το αίτημα για κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο, ανόητε. :uglystupid:

Μην ξεχνάς τα προσόντα που επικαλείσαι, ακόμα και αν σε βοήθησαν να μπεις στο δημόσιο, δεν έχουν καμία σημασία για τις προαγωγές, τις τοποθετήσεις, την εξέλιξη του δημόσιου υπαλλήλου, παρά μόνον η κομματική τοποθέτηση του.   

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε λεβεντη αντονιονι απο οτι καταλαβα εισαι Δ.Υ και ΠΑΣΟΚ
ειμαι αφεντικο του ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΣ
Αφου εχετε τοσα πολλα πτυχια τρομαρα σας εγω γιατι τα παιρνω νταηληκι απο 2 υπουργεια.
Γιατι σε αυτο που κανω (τεχνογνωσια σε.... θα καρφωθω γιατι ειμαι μονος μου εδω και δεκα χρονια τωρα)
δεν το κανει καποιος του δημοσιου τα δικα μου χαρτια ειναι 4 πιστοποιησεις απο αγγλια και 2 απο καποδιστριακο.
ΣΕ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ για τους Δ.Υ τρωκτικα του χρηματος των φορολογουμενων και επι πασοκ και επι ν.δ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ υπηρεσιων κατω του μετριου παντου οι περισσοτεροι μονο αφισες ξερουν να κολαν καλα.
Σημερα στο μοναστηρακι ηταν ενας πρωτοκλασατος του ΠΑΣΟΚ ο Παπουτσησ με καμμια 10αρια γκομενακια και 7-8 τσιρακια
αυτοι μεθαυριο θα ειναι με ασεπ? στο δημοσιο για κλωτσιες ηταν οι περισσοτεροι.
Που την ειδες την αξιοκρατια στην ελλαδα εδω και 35 χρονια αυτα βλεπουν στην ευρωπη και γελανε με τους μαλακες που εβγαλε
ο τοπος και αυτο φιλε ΠΟΝΑΕΙ για μερικους που αγαπαν τον τοπο.

Επισκέπτης
Μην ξεχνάς τα προσόντα που επικαλείσαι, ακόμα και αν σε βοήθησαν να μπεις στο δημόσιο, δεν έχουν καμία σημασία για τις προαγωγές, τις τοποθετήσεις, την εξέλιξη του δημόσιου υπαλλήλου, παρά μόνον η κομματική τοποθέτηση του.   

Είσαι εντελώς μα [size=20pt]ΕΝΤΕΛΩΣ[/size] ανίδεος!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
...προφανώς είσαι δημόσιος υπάλληλος και το καμαρώνεις.... ο τρόπος που μιλάς κάνει ακόμα περισσότερο αντιπαθείς τους δημοσίους υπαλλήλους, στο περισσότερο κόσμο.

Έτσι σιγά σιγά ωριμάζει και το αίτημα για κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο, ανόητε. :uglystupid:

1 δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος.

2. δεν υπαρχει μονιμοτητα πια στο δημοσιο σουργελα. ξυπνατε. μονο με ασεπ.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ρε λεβεντη αντονιονι απο οτι καταλαβα εισαι Δ.Υ και ΠΑΣΟΚ
ειμαι αφεντικο του ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΣ
Αφου εχετε τοσα πολλα πτυχια τρομαρα σας εγω γιατι τα παιρνω νταηληκι απο 2 υπουργεια.
Γιατι σε αυτο που κανω (τεχνογνωσια σε.... θα καρφωθω γιατι ειμαι μονος μου εδω και δεκα χρονια τωρα)
δεν το κανει καποιος του δημοσιου τα δικα μου χαρτια ειναι 4 πιστοποιησεις απο αγγλια και 2 απο καποδιστριακο.
ΣΕ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ για τους Δ.Υ τρωκτικα του χρηματος των φορολογουμενων και επι πασοκ και επι ν.δ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ υπηρεσιων κατω του μετριου παντου οι περισσοτεροι μονο αφισες ξερουν να κολαν καλα.
Σημερα στο μοναστηρακι ηταν ενας πρωτοκλασατος του ΠΑΣΟΚ ο Παπουτσησ με καμμια 10αρια γκομενακια και 7-8 τσιρακια
αυτοι μεθαυριο θα ειναι με ασεπ? στο δημοσιο για κλωτσιες ηταν οι περισσοτεροι.
Που την ειδες την αξιοκρατια στην ελλαδα εδω και 35 χρονια αυτα βλεπουν στην ευρωπη και γελανε με τους μαλακες που εβγαλε
ο τοπος και αυτο φιλε ΠΟΝΑΕΙ για μερικους που αγαπαν τον τοπο.

ουτε δυ ειμαι ,ουτε φυσικα πασοκ.

πηγαινε στο θλιβερος γιωργακης να δεις τι γραφω για το πασοκ.

δεν εχετε μυαλο,τι το ανοιγετε το ρημαδι το στομα,να πειτε την παπαρα σας?? ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Είσαι εντελώς μα [size=20pt]ΕΝΤΕΛΩΣ[/size] ανίδεος!

Προφανώς δεν ξέρεις τι θα πει κομματισμός. Διευθυντικές θέσεις στο Δημόσιο καταλαμβάνονται από κομματόσκυλα.

Μιας και λες πως είμαι ανίδεος, μπορείς να το τεκμηριώσεις ???
Υπάρχει αξιοκρατία στο Δημόσιο ???  
Υπάρχει αξιολόγηση στο Δημόσιο ???
Υπάρχει σύνδεση μισθού - παραγωγικότητας στο Δημόσιο ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom