Νέα

Γιατί πρέπει να μένουμε κρυφοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι αγωνιστές μου!

Προχθές διάβαζα ένα θέμα. Μεταξυ των απαντήσεων (δε θυμάμαι γιατί δόθηκε αυτή η απάντηση) ειπώθηκε πως το πραγματικό φμπ δε δίδεται σε άλλους συναγωνιστές. Μου γεννήθηκε λοιπόν απορία: ντρεπόμαστε γιατί μας αρέσει το σεξ και δε θέλουμε οι άλλοι να μάθουν ποιοι είμαστε ή υπάρχει άλλος λόγος που δεν το σκέφτηκα; Και αν ντρεπόμαστε, γιατί συνεχίζουμε να το κάνουμε;

Σκέψεις για κουβέντα!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Προχθές διάβαζα ένα θέμα. Μεταξυ των απαντήσεων (δε θυμάμαι γιατί δόθηκε αυτή η απάντηση) ειπώθηκε πως το πραγματικό φμπ δε δίδεται σε άλλους συναγωνιστές. Μου γεννήθηκε λοιπόν απορία: ντρεπόμαστε γιατί μας αρέσει το σεξ και δε θέλουμε οι άλλοι να μάθουν ποιοι είμαστε ή υπάρχει άλλος λόγος που δεν το σκέφτηκα; Και αν ντρεπόμαστε, γιατί συνεχίζουμε να το κάνουμε;

Σκέψεις για κουβέντα!
Οταν λες φμπ?
:think:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36

Σκέψεις για κουβέντα!

..!!.. πόσο χρονών είπες πως είσαι??????  !!!

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτοι που πρεπει να το εχουν το χουν!!!!!!!!!!!!!!
;)
σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά σε κάτι που εμείς δεν το θεωρούμε ταμπού (βλ. σεξ), γιατί στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας υπάρχει ένας "φόβος";

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Σκέψεις για κουβέντα!

Γιατι οι κομπλεξικες ελληνιδες αν μαθουν οτι γαμας αλλοδαπες στα μπουρδελα μπορει να σε βαλουν στη καταψυξη, ειδικα αν δεν εισαι ωραιος

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ενω αν δεν γαμας στα μπουρδελα δεν θα σε βαλουν

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Στο fb δηλαδή γράφουμε αν γαμήσαμε την γκόμενα μας χτες και βαθμολογούμε και την πίπα της;

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί αν μάθαινες ότι ο άντρας της μικρής σου αδερφής παει σε μπουρδέλα , ίσως να ερχόσουν σε άβολη θέση.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αλλαξε το τιτλο του θεματος γιατι το κρυφοι μου βγάζει ανωμαλίες!!!!!
Θα πλακώσουν τα δροσερα αγορια ψαχνοντας για ηδονη!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
χαχαχα αυτο σκεφτηκα και εγω.μηπως να μπει το θεμα στο gay;