Νέα

Γιατί όμως...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erasitexnis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 981
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
απευθυνομαι κυριως στους Μods με καλη διαθεση και μονο και σε οποιον βεβαια μπορει να μου λυσει την απορια αυτη!σημερα το μεσημερακι εγραψα μια κριτικη για το STAR LIVE (strip club)...τα εκανα ολα σωστα πιστευω,περιμενα μεχρι νωρις το βραδακι αλλα η κριτικη ποτε δεν ανεβηκε...ετσι αποφασισα να την ξαναγραψω αλλα και παλι τιποτα!τι φταιει αραγε??και αν κανω κατι λαθος μπορει καποιος mod να μου πει ποιο ειναι αυτο να το διορθωσω??
ευχαριστω και σορρυ που σας πρηζω! :helpplea:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αν εχει εγκριθει θα ανεβει,
μην αγχωνεσε.. :)

OP
OP
erasitexnis

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
αργουν τοσο πολυ δηλαδη,ε?οκ θα περιμενω!αντε τοσο κοπο εκανα να τη γραψω να μη δω και εγω το ονομα μου στους πορνορεπορτερ?? :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

OP
OP
erasitexnis

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Παντως ακομα τιποτα! Γιατι ομως ρε παιδια? τι λαθος εχω κανει και δεν ανεβαινουν οι κριτικες μου? :headbang: Mods please :helpplea:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μήπως μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως λειτουργεί το σύστημα που καθορίζει με τι σειρά θα φαίνονται τα ονόματα των μελών στο κάτω μέρος της βασικής σελίδας ;
Σίγουρα έχει να κάνει με το πόσες ώρες είσαι συνδεδεμένος, αλλά μετράει μόνο η τελευταία φορά που μπήκες, οι τελευταίες 10 π.χ., περισσότερες … ???

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Μήπως μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως λειτουργεί το σύστημα που καθορίζει με τι σειρά θα φαίνονται τα ονόματα των μελών στο κάτω μέρος της βασικής σελίδας ;
Σίγουρα έχει να κάνει με το πόσες ώρες είσαι συνδεδεμένος, αλλά μετράει μόνο η τελευταία φορά που μπήκες, οι τελευταίες 10 π.χ., περισσότερες … ???

Last active, listed first κ.ο.κ.

Γιαυτό και όταν κάνεις refresh σε δείχνει πρώτο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτο γιατι δεν ενωνεται με το κυριως θεμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom