Νέα

Γιαούρτια και μουστάρδες σε Γεωργιάδη και Μανωλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 539
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.

Μαζί τους ήταν και το της ΝΔ Χάρης Ταμπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.

Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Τη Μανωλίδου γιαούρτια την πήραν ή τίποτα φλόκια?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Exει χεστει απάνω του ο Μπουμπούκος

Η Μπουμπούκα εχει μείνει κάγκελο, ειναι η παιδεία της που την βοηθά, κοτσαμ διδάκτορ ανηπαρκτου πανεπιστημίου ειναι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όταν θα τους πετάνε βαρυα αντικειμενα σε λίγο καιρό, να δουμε που θα κρυφτουνε

Τη Μανωλίδου γιαούρτια την πήραν ή τίποτα φλόκια?

Εεεεεεε οχι και φλοκια, ψωλοχ@@ματα τα λεμε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.

Μαζί τους ήταν και το της ΝΔ Χάρης Ταμπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.

Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.
γουσταρεις σονια?

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Και δε μου λες σονια που εισαι αντρας? τόσο πολύ σε ενοχλεί ο Άδωνις που ΓΑΜΑΕΙ την αριστερα όπου την βρει?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
...τον πουλο Αδωνη...ακουγεται στο τελος.... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Και δε μου λες σονια που εισαι αντρας? τόσο πολύ σε ενοχλεί ο Άδωνις που ΓΑΜΑΕΙ την αριστερα όπου την βρει?

Ο Μπουμπουκος ειναι γνωστή φουσταρα, γιαυτό και κάνει παρεά με τον Τομπουλογλου.

Δεν γαμει εκτος αν εχει κατι καλό στον λώκο του, έστω κανα δακτυλακι

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ο Μπουμπουκος ειναι γνωστή φουσταρα, γιαυτό και κάνει παρεά με τον Τομπουλογλου.

Δεν γαμει εκτος αν εχει κατι καλό στον λώκο του, έστω κανα δακτυλακι
ΓΑΜΑΕΙ την αριστερα όπου την βρει. ΠΟΥΣΤΑΡΑ σαν τον τσίπρα εννοείς?

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γουσταρεις σονια?

Μου σηκώθηκε όταν είδα το βίντεο.  :bigdick:Τώρα θα πρέπει ή να γαμίσω ή να τον παίξω ή να το ρίξω στην τέχνη και να πάθω προστάτη. Αλλά για την περίπτωση της Κα Μανωλίδου που αποτελεί ένα κακέκτυπο σύμβολο της σύγχρονης νεόπλουτης ψωνάρας ελεεινήδας λέω να το ρίξω λίγο στην τέχνη και να θυσιάσω τον προστάτη μου στο βωμό της εικαστικής τέχνης.
Έτσι θα διαβάσω λίγο από το θρεντ ‘η πόρνη στην σύγχρονη εικαστική τέχνη’ και θα ακούσω μετά λίγο Νταλάρα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΓΑΜΑΕΙ την αριστερα όπου την βρει. ΠΟΥΣΤΑΡΑ σαν τον τσίπρα εννοείς?

Μωρό μου, δροσερό μου αγόρι.

Ο Μπουμπουκος ειναι γνωστη λουγκρα, απλός το κρυβει με καποια επιτυχία

ΟΧΙ δεν εννοοω τον τσιπρα, εννοω τις δεκάδες πουσταρες της δεκσας πολυκατοικιας.

ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;;;

protypo11

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειδες ολη η αριστερα περιμενει τον αδονη να την γαμισει.  αδονηηηηηηη  ελα ολη η αριστερα  περιμενη ελααααα  αχ ελααααα

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μωρό μου, δροσερό μου αγόρι.

Ο Μπουμπουκος ειναι γνωστη λουγκρα, απλός το κρυβει με καποια επιτυχία

ΟΧΙ δεν εννοοω τον τσιπρα, εννοω τις δεκάδες πουσταρες της δεκσας πολυκατοικιας.

ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;;;
Ασε τα μωρο μου και τις μαλακιες σε μενα αυτα στον Αλέξη. Δε σε προσέβαλα που μου πουλας υφακι. Αιντε μαλακα

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Κρίμα τα γιαούρτια και τις μουστάρδες πάντως.
Σκατά και λάσπη θέλουνε.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
δεν ειδες ολη η αριστερα περιμενει τον αδονη να την γαμισει.  αδονηηηηηηη  ελα ολη η αριστερα  περιμενη ελααααα  αχ ελααααα
Μην ανησυχεις όλους τους γαμει. Γαιυτος και κανένας δεν πάει να κάνει αντίλογο μαζί του. Καζάκης-παμιτες-Κανελη-Κουρτοβικ-Στρατούλης και όλη η βρωμερη αριστερη συμμορία την έχουν φάει την πουτσα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κρίμα τα γιαούρτια και τις μουστάρδες πάντως.
Σκατά και λάσπη θέλουνε.

Μωρε μην σκας, σε λιγο θα τους πεταμε και σκατα.

Και αλλά αντικειμενα που θα πονάνε, θελει ενα στραπονιασμα το ζευγαρι των Μπουμπουκων

Μην ανησυχεις όλους τους γαμει. Γαιυτος και κανένας δεν πάει να κάνει αντίλογο μαζί του. Καζάκης-παμιτες-Κανελη-Κουρτοβικ-Στρατούλης και όλη η βρωμερη αριστερη συμμορία την έχουν φάει την πουτσα

Δληδς οι αριστεροι του πετανε γιαουρτια;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χέστικα για την Αριστερά εγώ θέλω τανκς και δολάριο.
URL]] :headbang3:

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

protypo11

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
απο το πολυ γαμισι που ριχνει εχει πολυ συνοστιζμο. να βαλουμε εναν τροχονομο βρε παιδι μου να ριθμιζει την κυκλοφορια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom