Νέα

Για τον Ιούνιο!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forbadwomen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
τον ιουνιο θα βρισκομαι αθηνα για 2-3 μερες και ψαχνω μια γυναικα να μου κραταει συντροφια τις μερες αυτες .με το αζημιωτο φυσικα.ολα τα εξοδα δικα μου.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Θα την πάρεις σκέτη ή να στην τυλίξουμε;

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Τα μεταφορικά δικά σου φίλε, επιβάρυνση του πελάτη.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Υπαρχουν κανα δυο thread οπου δεν το εχεις κανει Post το αιτημά σου. Αλλωστε καμμια 20αρια χιλιαδες καβλωμενοι μπουρδελιαρηδες ειναι το καταλληλο κοινο ν απευθυνθεις.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
άλλαξε και το nickname σε ''Καραμούζας''

OP
OP
F

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Υπαρχουν κανα δυο thread οπου δεν το εχεις κανει Post το αιτημά σου. Αλλωστε καμμια 20αρια χιλιαδες καβλωμενοι μπουρδελιαρηδες ειναι το καταλληλο κοινο ν απευθυνθεις.
1o)αν θυμαμαι καλα πρεπει να το εβαλα στις αγγελιες γνωριμιων το θεμα μου οποτε δεν εχω καταλαβει το κολλημα που υπαρχει !!!
2ο)αν εχω προσεξει καλα αναμεσα στους 20000 καυλ... μπουρδ..ες υπαρχουν και καποιες γυναικες που ισως να ενδιαφερονται
3ο)δεν εχω κολλημα να το πω οπου βρεθω φιλε Nefilim αλλωστε ο σκοπος ειναι αυτος εδω.
4ο)απο την μερα που ειμαι εδω δεν ειρωνευομαι κανεναν για τιποτα.
5ο)αν βρω κατι που ειναι αξιολογο θα σου κανω πασα φιλε μου για να εχεις και εσυ ενα καλο βολι που ειναι και ο σκοπος μας εδω!!!!!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
5o δε σου ζήτησα τίποτε.
Ο andreoug έχει δίκιο φίλε μου.
Εξάλλου αν θες να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάρεις μία σοβαρή απάντηση κάνε μια καλή περιγραφή του τι θες, εδώ υπάρχει κόσμος να σε εξυπηρετήσει. Ίσως πήξεις και στα pm αλλά το δίστιχο που έβαλες, μόνο για καραμούζες είναι...όχι για κάτι άλλο. Αυτή είναι η ένσταση μου. Το στυλ Αγγελία: Ψάχνω γυναίκα για 2-3 μέρες τώρα που κατεβαίνω είναι κου-κου-ρου-κου

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
να και οι πρώτες σου επιτυχίες...α τ ι μ ο υ κ λ ι κ ο!

OP
OP
F

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
5o δε σου ζήτησα τίποτε.
Ο andreoug έχει δίκιο φίλε μου.
Εξάλλου αν θες να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάρεις μία σοβαρή απάντηση κάνε μια καλή περιγραφή του τι θες, εδώ υπάρχει κόσμος να σε εξυπηρετήσει. Ίσως πήξεις και στα pm αλλά το δίστιχο που έβαλες, μόνο για καραμούζες είναι...όχι για κάτι άλλο. Αυτή είναι η ένσταση μου. Το στυλ Αγγελία: Ψάχνω γυναίκα για 2-3 μέρες τώρα που κατεβαίνω είναι κου-κου-ρου-κου
απο περιεργεια και μονο πηγα στο προφιλ σου να δω τον τοπο διαμονης σου και ειδα οτι εισαι στο κεντρο της ελλαδας,των cg,και των ct.Αλή σε εμας που ειμαστε απο νησια και για να δουμε κοκκινο λαμπακι ή κατι καλο πρεπει να ερθουμε στην αθηνα.παντως εχεις δικιο για το θεμα οτι το εχω πει αρκετες φορες αν σε/σας ικανοποιει αυτο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγω που θελω μια για καθε μερα μιας και η μια που εχω δεν μου φτανει,μηπως να ανοιξω ενα θεματακι με τιτλο ''Για κάθε μέρα!!!!!!!! '' ????????????????????????????????????????????

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Ρε φίλο...εντάξει,

Μην το κουράζουμε το θέμα, ψάξε στο thread call girls, βρες ποιος είναι δραστήριος, ζήτα του ευγενικά πληροφορίες, και μετά κάνε ντηλ με το γραφείο-πρακτορείο. Πιστεύω ότι μπορείς να ικανοποιηθείς έτσι ειδικά αν είσαι και λίγο γενναιόδωρος...

OP
OP
F

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
δεν καταλαβα το λογο της αντιπαραθεσης που εχει δημιουργηθει.αρχιζω να σκεφτομαι οτι ηταν λαθος που εβαλα την αγγελια.
ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει αυτο που θελει χωρις να βλαπτει κανεναν φιλε psaxnwtrans!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
πλακιτσα κανω παπαρολογε...relax!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συγνωμη κυριε δεν το ειπα για να γελασετε εσεις αλλα οι υπολοιποι μαζι σας!!!Εγινε κατανοητο τωρα η να κανω και κακα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom