forbadwomen
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
τον ιουνιο θα βρισκομαι αθηνα για 2-3 μερες και ψαχνω μια γυναικα να μου κραταει συντροφια τις μερες αυτες .με το αζημιωτο φυσικα.ολα τα εξοδα δικα μου.
οπως να ναι δεν εχω προβλημα αν θελεις ομως μη μου χρεωσεις τα μεταφορικα!!!!!!Θα την πάρεις σκέτη ή να στην τυλίξουμε;
1o)αν θυμαμαι καλα πρεπει να το εβαλα στις αγγελιες γνωριμιων το θεμα μου οποτε δεν εχω καταλαβει το κολλημα που υπαρχει !!!Υπαρχουν κανα δυο thread οπου δεν το εχεις κανει Post το αιτημά σου. Αλλωστε καμμια 20αρια χιλιαδες καβλωμενοι μπουρδελιαρηδες ειναι το καταλληλο κοινο ν απευθυνθεις.
να βαλουμε κ κοκκινη κορδελα?Θα την πάρεις σκέτη ή να στην τυλίξουμε;
αν σου βρισκεται καμια προχειρη βαλε !!!!να βαλουμε κ κοκκινη κορδελα?
απο περιεργεια και μονο πηγα στο προφιλ σου να δω τον τοπο διαμονης σου και ειδα οτι εισαι στο κεντρο της ελλαδας,των cg,και των ct.Αλή σε εμας που ειμαστε απο νησια και για να δουμε κοκκινο λαμπακι ή κατι καλο πρεπει να ερθουμε στην αθηνα.παντως εχεις δικιο για το θεμα οτι το εχω πει αρκετες φορες αν σε/σας ικανοποιει αυτο.5o δε σου ζήτησα τίποτε.
Ο andreoug έχει δίκιο φίλε μου.
Εξάλλου αν θες να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάρεις μία σοβαρή απάντηση κάνε μια καλή περιγραφή του τι θες, εδώ υπάρχει κόσμος να σε εξυπηρετήσει. Ίσως πήξεις και στα pm αλλά το δίστιχο που έβαλες, μόνο για καραμούζες είναι...όχι για κάτι άλλο. Αυτή είναι η ένσταση μου. Το στυλ Αγγελία: Ψάχνω γυναίκα για 2-3 μέρες τώρα που κατεβαίνω είναι κου-κου-ρου-κου
να ειναι μονο καλης ποιοτητας γιατι με το κινεζικης προελευσης βγαζω σπυρακια χαχαχαχαχααμε.. οσες θες!
σορυ αλλα δεν κρατιεμαι απο τα γελια μετα δυσκολιας γραφω τωρα!!!!!!!!πλακιτσα κανω παπαρολογε...relax!!!