Ρε παίδες ο Todok έδωσε δύο links παραπάνω. Τα διαβάζω εδώ και 10 λεπτά και μιλάμε έχω ψιλοχάσει την μπάλα. Μήπως να κάναμε ένα διαδικτυακό ντου με δημοσιεύσεις και σε άλλα fora όπως κάνουν εδώ καμιά φορά "συναγωνίστριες" του στυλ Rouli, Mirella κλπ. Μήπως θα ρημάξουμε στο γέλιο ; Π.χ. :
- (Άποψη μέλους forum Cosmopolitan) : Κορίτσια εγώ του έχω κάνει στοματικό, αλλά εκεί κάτω είναι τριχωτός και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον έχω αφήσει να μπει μέσα γιατί πονάω.
- (Άποψη μέλους bourdela.com) : Μωρό μου κάνεις βλακείες. Άφησέ τον να σου κάνει ένα full cim και να δεις που θα σου αρέσει. Ξέρω και ένα τρόπο να ξεπεράσεις τους πόνους. Να ρε αγάπη μήπως μπορείς να το κάναμε όλοι μαζί με μία κοπελίτσα από την Τσεχία ; Είναι παλιά μου φίλη, της αρέσεις πολύ και θα δεις πόσο εύκολα θα τοι ξεπεράσεις ........
- Cosmopolitan : Κορίτσια νομίζω ότι αυτό το μέλος μου ζητάει να κάνω τρίο. Τι να κάνω ;
- Bourdela.com : Α, τον παλιάνθρωπο. Μην κάνεις κορίτσι μου τρίο. Πες του να φέρει κι άλλη μία κοπέλα να ασχολείται μόνο μαζί σου. Τετράδα είναι πάντα καλύτερα.