The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.462
- Πόντοι
- 25.467
Για τα ντολμαδάκια και το φίμωτρο ίσως
Λαμπρά.
Τότε κι εγώ, ίσως να σε πληρώσω.
Για τα ντολμαδάκια και το φίμωτρο ίσως
τι εννοεις ερχεται ιεροδουλη? στο dungeon ερχεται ιεροδουλη?Κι όσο για τις υπηρεσίες αν θέλει κάποιος σεξ επειδή η αφέντρα μου δε θελει να κάνω κάτι τέτοιο, πολύ εύκολα και όμορφα έρχεται μια ιερόδουλη γιατί από ότι θυμάμαι αυτές δεν τρώνε ξύλο ούτε δέχονται βασανιστηρια
Δυστυχώς με μένα συνουσία δε παρ χεται
Δεν είπα ότι τα θέλω σου δεν είναι σεβαστά, αυτό που είπα και αυτό που ενονώ είναι ότι το πακετάκι υπηρεσιών που προσφέρεις, το έχω ήδη σπιτάκι μου σε μεγάλο ποσοστό, τόσο από παιχνίδια, όσο και από υπηρεσίες προς εμένα.Αποστειρωμενη εννοώντας ότι δεν υπάρχει συνουσια αλλά υπάρχουν όλα τα άλλα;
Με toys δεν είπα ότι δε παίζω.σεξ δεν κάνω και δε μου αρέσει το caviar, to golden shower kai to fisting.τωρα αν κάποιος ψάχνει κάτι άλλο σίγουρα υπάρχουν άλλες επιλογές.
τι? ούτε καν απλό σεξ?Κι όσο για τις υπηρεσίες αν θέλει κάποιος σεξ επειδή η αφέντρα μου δε θελει να κάνω κάτι τέτοιο, πολύ εύκολα και όμορφα έρχεται μια ιερόδουλη γιατί από ότι θυμάμαι αυτές δεν τρώνε ξύλο ούτε δέχονται βασανιστηρια
Κλάσης ανώτερο θα επιμείνω πως θεωρείται η συνουσία;δλδ κι εμενα μπορεί να με δέρνει ο άντρας μου πχ στο σπίτι τι να κάνω τους Ντομ οπότε είναι η λογική σας;επειδή μια σκλάβα είναι εκεί για να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που παίρνετε σπίτι σας σίγουρα αυτό δεν είναι απλά το σεξ.δεν είμαι υποτακτική, σκλαβα είμαι.που ότι κάνω το γουστάρω.αν αυτό δε κάνει σε πολλούς, θα κρατήσω οτι έχω σίγουρα γιατί ως τώρα δεν είχα ανάγκη κάποιο thread για να μου πει αν είμαι καλή σκλάβα η οχι.σιγουρα μια proslave που εκπληρώνει φαντασιώσεις ακριβώς όπως τις θέλουν οι αλλοι δεν είναι για όλους.και το αφήνω εδώ.Δεν είπα ότι τα θέλω σου δεν είναι σεβαστά, αυτό που είπα και αυτό που ενονώ είναι ότι το πακετάκι υπηρεσιών που προσφέρεις, το έχω ήδη σπιτάκι μου σε μεγάλο ποσοστό, τόσο από παιχνίδια, όσο και από υπηρεσίες προς εμένα.
Αυτό λοιπόν που θεωρώ ότι μία pro-slave οφείλει να προσφέρει πρέπει να είναι κάτι κλάσεις ανώτερο από αυτό που έχω ήδη σπίτι μου, άρα, με τους περιορισμούς που θέτεις, οι οποίοι είναι σεβαστοί, καθώς όπως λες είναι όριά σου, ένα 90-95% των εν δυνάμει πελατών σου πρακτικά είναι εκτός.
Και ξαναλέω, αν αυτό το 5-10% σε καλύπτει, be my guest, αλλά πόσοι να είναι αυτοί; 20-30 άτομα σε όλη την Αττική; Και πολλά ίσως να σου λέω.
Αυτό, και το αφήνω εδώ. Δε νομίζω να έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω σε αυτό το νήμα.
Δεν είπα ότι θεωρείται η συνουσία ανώτερο, αλλά όταν μου λες π.χ. ότι δε δέχομαι ουρολαγνεία, κοπρολαγνεία, και λοιπά άλλα παιχνίδια που αγγίζουν edge/extreme BDSM, και που προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι το κάνεις και για λόγους υγιεινής, αντιλαμβάνεσαι κι εσύ ότι ομοίως κι εγώ δεν μπορώ να δω στα σοβαρά την αγγελία σου, ακριβώς γιατί μπορεί να θέλω κάτι πιο εκλεπτισμένο από αυτό που έχω σπίτι, ή έστω να βιώσω κάτι διαφορετικό.Κλάσης ανώτερο θα επιμείνω πως θεωρείται η συνουσία;δλδ κι εμενα μπορεί να με δέρνει ο άντρας μου πχ στο σπίτι τι να κάνω τους Ντομ οπότε είναι η λογική σας;επειδή μια σκλάβα είναι εκεί για να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που παίρνετε σπίτι σας σίγουρα αυτό δεν είναι απλά το σεξ.δεν είμαι υποτακτική, σκλαβα είμαι.που ότι κάνω το γουστάρω.αν αυτό δε κάνει σε πολλούς, θα κρατήσω οτι έχω σίγουρα γιατί ως τώρα δεν είχα ανάγκη κάποιο thread για να μου πει αν είμαι καλή σκλάβα η οχι.σιγουρα μια proslave που εκπληρώνει φαντασιώσεις ακριβώς όπως τις θέλουν οι αλλοι δεν είναι για όλους.και το αφήνω εδώ.
βρε κοριτσάκι μου υπηρεσίες της πλάκας προσφέρεις. Δεν γαμιέσαι, δεν επιτρέπεις να σου βάλουμε τίποτα στο κωλαράκι σου και μιλάς για μαστίγωμα και πόνο αλλά δεν θες να έχεις και σημάδια. Με λίγα λόγια θες να σε χαϊδεύουμε μόνο και να μας λες μη πονάω....μήπως μας δουλεύειςΕννοείται όλα έρχονται με ένα αντίτιμο.καποιες τρώνε και κάνα μπατσακι αλλά δεν τις μαστιγωνεις ούτε κάθονται όλες να τις πονας 1-2 ωρες σερι.κι εκεί έρχεται η αντοχή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλή η κουβέντα αλλά θα τα ξαναπούμε το βράδυ καλή συνεχεια
ώπα φίλε, φάουλ, μας αφήνει να της βάζουμε παιχνιδάκια στις τρυπούλες της (ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο αντελήφθη από τα λεγόμενά της), την πούτσα ντρέπεται να φάειβρε κοριτσάκι μου υπηρεσίες της πλάκας προσφέρεις. Δεν γαμιέσαι, δεν επιτρέπεις να σου βάλουμε τίποτα στο κωλαράκι σου και μιλάς για μαστίγωμα και πόνο αλλά δεν θες να έχεις και σημάδια. Με λίγα λόγια θες να σε χαϊδεύουμε μόνο και να μας λες μη πονάω....μήπως μας δουλεύεις
στη πισω τρυπα μαλλον τιποταώπα φίλε, φάουλ, μας αφήνει να της βάζουμε παιχνιδάκια στις τρυπούλες της (ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο αντελήφθη από τα λεγόμενά της), την πούτσα ντρέπεται να φάει
no pussy & ass, no h/money γενικότεραστη πισω τρυπα μαλλον τιποτα
ώπα φίλε, φάουλ, μας αφήνει να της βάζουμε παιχνιδάκια στις τρυπούλες της (ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο αντελήφθη από τα λεγόμενά της), την πούτσα ντρέπεται να φάει
Επειδή κουραστηκα να απαντάω σε σχόλια και ερωτήσεις.οποιις θέλει ας πάρει στο mistressathens.καλο βραδυno pussy & ass, no h/money γενικότερα
Επειδή κι εμείς κουραστήκαμε να ασχολούμαστε με "επαγγελματίες", καλή σου συνέχεια και καλή επιτυχία στην αρπαχτή σου.Επειδή κουραστηκα να απαντάω σε σχόλια και ερωτήσεις.οποιις θέλει ας πάρει στο mistressathens.καλο βραδυ
Κατάφερες και κάηκες πριν ακόμα ανάψεις φωτιά. Βέβαια πάντα θα υπάρξουν μερικά λιγούρια να κάνεις την αρπαχτή σουΕπειδή κουραστηκα να απαντάω σε σχόλια και ερωτήσεις.οποιις θέλει ας πάρει στο mistressathens.καλο βραδυ
Αν γράφοντας ξύλο εννοείς σκαμπίλια στον κώλο ακόμα και στα μπουρδέλα με 10-20 ευρώ δέχονται αρκετές.Κι όσο για τις υπηρεσίες αν θέλει κάποιος σεξ επειδή η αφέντρα μου δε θελει να κάνω κάτι τέτοιο, πολύ εύκολα και όμορφα έρχεται μια ιερόδουλη γιατί από ότι θυμάμαι αυτές δεν τρώνε ξύλο ούτε δέχονται βασανιστηρια
μα σηκωνει κανεις ποτε αυτο το τηλεφωνο ;Επειδή κουραστηκα να απαντάω σε σχόλια και ερωτήσεις.οποιις θέλει ας πάρει στο mistressathens.καλο βραδυ
Υπάρχει αυτό το site? Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε?Επειδή κουραστηκα να απαντάω σε σχόλια και ερωτήσεις.οποιις θέλει ας πάρει στο mistressathens.καλο βραδυ
μα τι μαλακας που εισαι ρε φιλε. γιατι γαμας το θεμα ? αιντε παλιομαλακα.Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Ήθελα να ρωτήσω για την λεγάμενη,απο δουλειές σπιτιού ξέρει τίποτα.
Έχω κάτι πιάτα στον νεροχύτη καιρό τώρα και δεν παίζει να τα βάλω σε τάξη.
Εχθές κυριακή είχα μαζέψει κόσμο στο σπίτι και είχα βάλει 3 κιλά προβατίνα,2 κιλά μοσχάρι και μισό κιλό αρνί γάλακτος(φάγαμε πάλι ελαφριά)
Ξέρει να καθαρίζει ψησταριές και σούβλα .
Δεν θα την κουράσω πολύ μόνο 3 ωρίτσες ίσα ίσα να μην είναι το σπίτι μπουρδέλο.