Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κι εγω αντισημίτης είμαι, αλλά τι σχεση εχει αυτό με αυτό που λεω?
Αντισημίτης εισαι, οκ. Εισαι και στραβος?

ε βγάλε το θρεντ της συρίας να κράξουμε και εκεί να ικανοποιηθείς

Επισκέπτης
Μπορω να "λαϊκίσω" λιγο κι εγω?
Γιατι τοση καΐλα για τους 300 νεκρους παλαιστινους από τους Ισραηλινούς, ενώ δεν εχω δει να κουνιεται ουτε βλεφαρο για τους 200.000 νεκρους της Συριας? Εκεινους δεν τους γεννησε μανούλα?
Ή πρεπει να υποψιαστω ότι η επιλεκτικη ευαισθησια είναι απλως αντι-εβραισμος?

Είναι όπως με το θέμα της ΧΑ

Έγινε ο κόσμος άνω κάτω και πήγαν δεκάδες φυλακή, αλλά για τη ΜΑΡΦΙΝ δεν έγινε τίποτα και ξεχάστηκε γρήγορα. Είναι ο τρόπος που λειτουργούν αυτοί που βλέπετε στις 20.00

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τυπε για τη Συρια μιλουσαν 6 μηνες..η Παλαιστινη ειναι νεο..πριν μια βδομαδα αρχισε το θεμα...

κ οταν οι νεκροι ειναι 550 απο τη μια πλευρα κ 10 απο την αλλη...ε οσο να ναι...
κ ειδικα αν απο τους 550 οι 500 ειναι εντελως τυχαια γυναικοπαιδα...
ε οσο να ναι....δεν θα αποθεωσουν κ τους Ισραηλινους....

κ ειδικα τα μεγαλυτερα του κοσμου που ειναι και τα Αμερικανικα...δε θα μπορουσες να τα πεις κ αντιεβραικα... :2funny:

κ στο λεω εγω που σου λεω οτι κ αυτοι οι Ισραηλινοι εχουν κ τα δικια τους σε ενα βαθμο..κ η Χαμας ειναι φασισταρια του κερατα...

αλλα δεν θα σκοτωνουν κ γυναικοπαιδα κ δεν θα μιλαει κανεις...
Κατσε ρε ανθρωπε, θα με τρελανεις.
Η Συρια είναι παλιο και η Γαζα νέο?
Τριαντα χρονια ιστορια είναι η Γαζα. Δεν κολλαει αυτό που λες.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κατσε ρε ανθρωπε, θα με τρελανεις.
Η Συρια είναι παλιο και η Γαζα νέο?
Τριαντα χρονια ιστορια είναι η Γαζα. Δεν κολλαει αυτό που λες.

γιατι κανεις πως δεν καταλαβαινεις?
η συγκεκριμενη εκρηξη βιας ειναι καινουργια....

ειχε ξαναγινει πριν 2 χρονια για 2 βδομαδες.....

ναι εχουν προβληματα 60 χροναι αλλα η βια ξεσπα ανα 2-3 χρονια για συντομα χρονικα διαστηματα.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Είναι απαντηση τωρα αυτή?

ναι δεν την βλέπεις στραβός είσαι?

σου είπα ότι με απασχολεί περισσότερο να κράξω το ισραήλ για τους αθώους που σκοτώνει γιατί με επηρεάζει το γεγονός ότι είμαι αντισημίτης (αντισιωνιστής περισσότερο)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δωσε πονο βατραχε  :rockon: :rockon:

το βραδυ τι εφαγες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γιατι κανεις πως δεν καταλαβαινεις?
η συγκεκριμενη εκρηξη βιας ειναι καινουργια....

ειχε ξαναγινει πριν 2 χρονια για 2 βδομαδες.....

ναι εχουν προβληματα 60 χροναι αλλα η βια ξεσπα ανα 2-3 χρονια για συντομα χρονικα διαστηματα.....
Εσυ τωρα καθεσαι και μου δινεις την "επικοινωνιακη" ερμηνεια. Εσενα δηλαδή, προσωπικα, σου φαινεται ότι αντικειμενικα αξιζει περισσοτερη ενασχοληση από τη διεθνη κοινοτητα το θεμα της Γαζας ή το θεμα της Συριας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ναι δεν την βλέπεις στραβός είσαι?

σου είπα ότι με απασχολεί περισσότερο να κράξω το ισραήλ για τους αθώους που σκοτώνει γιατί με επηρεάζει το γεγονός ότι είμαι αντισημίτης (αντισιωνιστής περισσότερο)
Εισαι περισσοτερο αντισημίτης ή αντιμουσουλμανος? Και ποιο από τα δυο είναι πιο επικινδυνο για την ευρωπη και τον πολιτισμο της? Ο Σημιτισμος ή ο Μουσουλμανισμος?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εισαι περισσοτερο αντισημίτης ή αντιμουσουλμανος? Και ποιο από τα δυο είναι πιο επικινδυνο για την ευρωπη και τον πολιτισμο της? Ο Σημιτισμος ή ο Μουσουλμανισμος?

τον σιωνισμό μισώ περισσότερο και αυτός θεωρώ ότι είναι πιο επικίνδυνος για τον πλανήτη με τα τωρινά δεδομένα, δική μου γνώμη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Επισης να κανω άλλη μια λαϊκίστικη παρατηρηση.
Το 1992, στην Ρουαντα σφαγιαστηκαν ένα εκατομμυριο (1.000.000) ανθρωποι στα πλαισια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
Γεροι, γυναικες, βρέφη, οι παντες.
Καποιοι όμως αν τους ρωτήσουμε στο δρομο, δεν γνωριζουν καν το θεμα.
Ολοι όμως γνωριζουν τους 300 ανθρώπους που σκοτωνει ανα διετια το Ισραηλ.
Οι 200.000 της Συριας είναι old fashioned, αν καταλαβα από αυτά που μου ειπε ο φιλος.
Το 1 εκατομμυριο της Ρουαντα ηταν μαυροι και μακρια μας.
Κατι χιλιαδες επισης στη Νιγηρια που σφαζονται επειδή πηγαινουν...σχολειο, επισης δεν μας πολυαφορα.
Για καποιον περιεργο λογο, ψυχη εχουν μονο οι παλαιστινιοι και μονο αν τους σκοτωνουν οι ισραηλινοι (τους οποιους αντιπαθω σφοδρά). Ας πουμε ουδείς ασχολειται όταν οι σιιτες και οι σουνιτες σκοτώνονται μεταξυ τους.
Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι απολυτα γιατι είναι περισσοτερο θεμα προς ενασχοληση σε σχεση με τα προηγουμενα, η ενοπλη συρραξη μεταξυ Χαμας-Ισραηλ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο σαμαρισμος τυπε :rockon:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

το να θεωρεις λαικισμο το να μιλαει καποιος για ανθρωπινες ζωες ειναι επιεικως αδικο...
μιλαμε για ζωες οχι για πασατεμπο...

τωρα αν το κριτηριο σου για το ποσα γυναικοπαιδα πρεπει να σκοτωθουν εξαρταται απο το ποιος απο τους 2 ειναι πιο επικινδυνος για την Ευρωπη παω πασο....σηκωνω ψηλα τα χερια....

ας σκοτωθουν τοτε καμια 500.000 παιδακια παλαιστινιων επειδη οι μουσουλμανοι ειναι..επικινδυνοι........δε βαριεσαι ακριδες ειναι.......

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Το 1992, στην Ρουαντα σφαγιαστηκαν ένα εκατομμυριο (1.000.000) ανθρωποι στα πλαισια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
Οι 200.000 της Συριας είναι old fashioned, αν καταλαβα από αυτά που μου ειπε ο φιλος.
Κατι χιλιαδες επισης στη Νιγηρια που σφαζονται επειδή πηγαινουν...σχολειο, επισης δεν μας πολυαφορα.
Για καποιον περιεργο λογο, ψυχη εχουν μονο οι παλαιστινιοι και μονο αν τους σκοτωνουν οι ισραηλινοι (τους οποιους αντιπαθω σφοδρά). Ας πουμε ουδείς ασχολειται όταν οι σιιτες και οι σουνιτες σκοτώνονται μεταξυ τους.
Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι απολυτα γιατι είναι περισσοτερο θεμα προς ενασχοληση σε σχεση με τα προηγουμενα, η ενοπλη συρραξη μεταξυ Χαμας-Ισραηλ.

μην ρωτάς... την άποψή σου πες...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

διότι αφορούν το ισραήλ :hammer:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom