Στη λεωφόρο Αθηνών η κίνηση έχει κόψει πλέον.
Παλαιότερα υπήρχε κίνηση στην οδό μητροδώρου, τώρα όμως είναι νεκρή.
Στην περιοχή του σκλαβενίτη (πρώην καρφούρ) υπάρχει ακόμη λίγη κίνηση.
Κατά καιρούς μπορείς να βρεις πρόθυμους φορτηγατζήδες/νταλικέρηδες
που είναι αραγμένοι στην περιοχή (αλλά και πάνω στην Αθηνών, σε διάφορα σημεία),
λίγα πράγματα όμως.
Για τους λάτρεις των τραβεστί ωστόσο, υπάρχει πιάτσα στην περιοχή (όχι όπως παλιά όμως).
Τις προάλλες περάσαμε με ένα φίλο από την περιοχή και πετύχαμε 3-4 τραβέλια
που κάνανε πιάτσα στο σημείο...
Eγω είχα παρκάρει παρακάτω απο το σκλαβενιτη το χειμωνα για μια δουλειά.Οταν το βραδυ πηρα να παρω ταμάξι δεν επαιρνε μπροςεμεινε απο μπαταρία.Εβρεχε,δεν είχα μανάδες στο κινητο,ηταν αργά, ολα μαζί, ταξι δεν εβρισκα.. όλα τα καλα μαζί..Εκανα οτοστοπ κ κάποια στιγμη σταμάτησε ενα αμάξι. Ηταν ενα γυρω στα 35-40, ειχε καλωδια για φορτιση μπαταριας και τη στιγμη που παει να ανοιξει το πορτμπαγκαζ να τα βγαλει,δυναμωνει η καταιγιδα πολυ,κλεινω καπω και μπαινει μες ταμαξι μου, εν τω μεταξυ, μουσκεμα γιναμε εντελως.και περιμενουμε μας κ σταματησει η καταιγιδα. Μου πιανει κουβεντα μιλαμε χαλαρα, πηγε την κουβεντα σε καβλες κ γαμισια οτι λειπει η δικια του κτλ και κατευθυνοταν να παει στο adult theater να βαρεσει μαλακια.Καβλωσα τρελα, δεν ξερω επαθα κατι σαν να με περνα ηλεκτρικο ρευμα. αναβει το φως σταμαξι να βρει τον αναπτηρα του, το ματι του ενος κλεφτα στην πουτσα του αλλου για δευτερολεπτα, σβηνει το φως. μου λεει καβλωσες κιεσυ ε? φυσικο ειναι του λεω μαυτα που λεμε. με χουφτωνει.. τον χουφτωνω πετρα ηταν. βαρεσαμε τρελ μαλακια, βαλαμε καποτες μην τα κανουμε λιμπα κιεπεσε τρελη πιπα. δεν μουχει ξανατυχει ετσι. μετα απο καμια ωρα σταματησε καπως η καταιγιδα, φορτισε τη μπαταρια του αμαξιου μου, μουδωσε τηλ. φυγαμε. μετα τον πηρα ενα τηλ μετα απο καμια βδομαδα. με ειχε καβλωσει η φαση. βρεθηκαμε δυο φορες.. μετα εφυγε σαλονικη και που και που μιλαμε στο τηλ. Απο περιεργεια ξαναπερασα μερικες φορες απο το σημειο,, ειχε ενα δυο αμαξια, μαλλον γαμιονταν μεσα αργα.Στη μητροδωρου πηγα μια φορα, δεν ειχε κανενα, αλλα ειχα καβλες και τον πεταξα βραδυ και χαλαρωσα.