troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Προσφατα περασα μια περιπετεια υγειας που περιλαμβανε βαρυ χειρουργιο, αρκετες ημερες νοσηλεια και μετα στο σπιτι χρειαζομουν βοηθεια καθως δεν μπορουσα να αυτοσυντηρηθω. Ειμαι 46 και ουδεποτε επιδιωξα γαμο, αλλωστε δεν ειχα σχεσεις. Στο προβλημα που αναφερα ειχα την βοηθεια των γονιων μου οι οποιοι ακομα ζουν, σκεφτηκα ομως τια θα εκανα χωρις γυναικα αν δεν ζουσαν.
Εγω περασα προβλημα υγειας παντρεμενος με 2 ανηλικα . Η ταφοπλακα στον γαμο μου ηταν αυτο . Ισως επρεπε να πιεσω την μανα μου να με εχει σπιτι αλλα απο την αλλη η πρωην πια συζυγος μου απλα με αφησε στην ησυχια μου και στην μοναξια μου και συνηλθα καποια στιγμη , η μακαριτισσα η μανα μου θα με ειχε ζαλισει χωρις να βοηθησει καπου .
Τωρα θα περασω χειρουργειο μονος και ερημος . Αν την βγαλουμε την βγαλαμε , τουλαχιστον δεν θα νομιζει ο κοσμος οτι βοηθηθηκα απο την συζυγο .
Γενικα για να σε βοηθησει η συζυγος πρεπει να ειστε ανω των 55 χωρις γονεις . Τωρα που παω συχνα στο νοσοκομειο οι 40-50ρηδες μονοι και ερημοι περνανε τα χειρουργεια . Μονο οι 70+ εχουν την συζυγο στο πλαι τους