Νέα

Γαμος?Η ελευθερια?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευτείτε?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι βεβαια Δεν τρελαθηκα

• Σιγα μην φαω την μιση ζωη με ελεινιδα

• Κατα του γαμου

Ψήφοι: 4 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Διαβάζω εδω και καιρο πολλα ποστ στο αγαπημενο μου σαιτ πολλες αποψεις σχετικα με αυτο το θέμα! Παραδειγματα αποψεων ειναι πως οσοι ειναι παντρεμενοι παρακαλανε να μην ειχαν παντρευτει ποτε,και αλλοι που ειναι ανηπαντροι παρακαλανε να παντρευτουν και να κάνουν παιδια! Στην σημερινη εποχη ειναι δυσκολο ειδικα στο ελλαδισταν να κανεις οικογενεια λογο οικονομικων κλπ,διοτη με ενα παιδι δεν τα βγαζουν περα μερικα νοικοκυρια! Δεν ειναι μόνο αυτο το θεμα,ειναι και το σεξ,ειναι η καλη/ος συντροφος,δλδ να εχεις καποια/ον διπλα σου σε ολα και οχι αυτη η κρεβατομουρμουρα που επηκρατει στα περισωτερα ζευγαρια αν και μικρος σε ηλικια τα χρονια περνανε νερο και θα βρεθω να το σκευτομαι αυτο και εγω! Θελω να ακουσω αποψεις απο μεγαλυτερους!Και οχι απο κοριτσακια τα οποια θελουν παντρια με το ζορι και αποκατασταση  :jerking: :jerking: :jerking:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
υπερ του γαμου αλλα οχι σε μικρη ηλικια.βεβαια και ειναι ωραια η οικογενεια μη τρελαθουμε κιολλας

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.742
Πόντοι
6.035
αυτο μου θυμιζει το ελευθερια η θανατος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το παν ειναι να μην χανει την ελευθερια του ο καθε ανθρωπος ο γαμος και η δημιουργια οικογενειας ειναι ο σκοπος του ανθρωπινου γενους αρκει να μην γινεται βεβιασμενα στον σωστο χρονο και με τον σωστο συντροφο αλλα παρ'αυτα δεν ειναι και φυλακη.

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακο αμα εχεις ορεξη να δουλευεις και για αλλους παντρεψου.τωρα λογικα οτι βγαζεις τα τρως μονος σου κια περνας καλυτερα αργοτερα βλεπεις τι θα κανεις. μην σκας κιολας γυναικα να παντρευτεις θα βρεις αν εισαι και λιγο εμφανησιμος.keep the path.. :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πολλα κουσουρια ρε μαν ομως
δεν υπαρχει καμοια σοβαρη επιλογη στη ζωη ειτε αυτο λεγεται συντροφος ,αυτοκινητο,σπιτι,τροπος ζωης ,δουλεια που να μην εχει και τα αρνητικα.δε μπορεις να συγκρινεις καρπουζι με πεππονι.δε μπορεις να συγκρινεις ενα βραδυ που κοιμηθεις αγκαλια με τη κορουλα σου με ενα βραδυ που θα ξεκωλιαστεις με 3 ρωσσιδες.και 2 ειναι φοβερα αλλα......

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καλη ειναι η ελευθερια φιλε,αλλα και να ξεμεινεις μονος ειναι δυσκολα.ειδικα μετα τα 40 ειναι μαλακια να μην εχεις κανει οικογενεια.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
F.F.E=FREEDOM FOR EVER
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλη ειναι η ελευθερια φιλε,αλλα και να ξεμεινεις μονος ειναι δυσκολα.ειδικα μετα τα 40 ειναι μαλακια να μην εχεις κανει οικογενεια.
Ναι μωρε :grin: εχω χρονια μπροστα μου εγω

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι μωρε :grin: εχω χρονια μπροστα μου εγω

αυτο που βλεπω εγω στους γνωστους μου ειναι οτι ολοι οι ανυπαντροι θελουν να παντρευτουν και ολοι οι παντρεμενοι να χωρισουν,σαν ανθρωπους μας καταδιωκει το συνδρομο του μισου,θελουμε να ξαναβρουμε αυτο που χασαμε γιατι βαριομαστε αυτο που εxουμε οι παντρεμενοι και να δοκιμασουμε πως ειναι ο γαμος οι ανυπαντροι.το θεμα ειναι οι επιλογες να γινονται με σοβαρα κριτηρια που να μας ικανοποιουν ,ποτε δεν ξερεις βεβαια την εξελιξη ενος γαμου,αλλα βλεπω ανθρωπους που δεν ξερουν γιατι παντρευτηκαν γιατι εκαναν παιδια κτλ,ζωντανοι-νεκροι ωθηθηκαν σε αυτη την επιλογη χωρις να ξερουν το λογο καθαρα λογω ενστικτου αναπαραγωγης οπως τα ζωα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αυτο που βλεπω εγω στους γνωστους μου ειναι οτι ολοι οι ανυπαντροι θελουν να παντρευτουν και ολοι οι παντρεμενοι να χωρισουν,σαν ανθρωπους μας καταδιωκει το συνδρομο του μισου,θελουμε να ξαναβρουμε αυτο που χασαμε γιατι βαριομαστε αυτο που ειχαμε οι παντρεμενοι και να δοκιμασουμε πως ειναι ο γαμος οι ανυπαντροι.το θεμα ειναι οι επιλογες να γινονται με σοβαρα κριτηρια που να μας ικανοποιουν ,ποτε δεν ξερεις βεβαια την εξελιξη ενος γαμου,αλλα βλεπω ανθρωπους που δεν ξερουν γιατι παντρευτηκαν γιατι εκαναν παιδια κτλ,ζωντανοι-νεκροι ωθηθηκαν σε αυτη την επιλογη χωρις να ξερουν το λογο καθαρα λογω ενστικτου αναπαραγωγης οπως τα ζωα...
πολυ σωστος με καλυψες απολυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom