Είπα να γράψω κ γω, αλλά κάποιο με έχετε κανονικά. Αν τη γαμας κ βάλει τα κλάματα πιάνεται?
Πωωω...Γνωρίζω στο άσχετο μία Ιταλίδα στο εξωτερικό,κοντούλα με λευκό δέρμα,γαλάζια μάτια,κωλάρα,βυζάκια μικρά.
Όμορφη κοπέλα, καθόλου ξεκώλι,τα έλεγε και καλά.
Της κλείνω ένα ραντεβού ημέρα, γιατί την έκοψα ότι πρέπει να την πάω με το χαλαρό,
αλλά και γιατί είχα κλείσει με άλλη για το βράδυ που γαμιόμασταν ήδη.
Οπότε την πάω για μια πολύ χαλαρή βόλτα,κάτι της λέω για ένα χόμπι μου και λέει η ίδια ότι θέλει να έρθει σπίτι μου να της δείξω.
Έρχεται, της δείχνω ότι έχει σχέση με το χόμπι και έρχεται ξαφνικά μόνη της και κάθεται πάνω μου.
Σε λίγα λεπτά είμαστε στο κρεβάτι και εκεί που έχω ρίξει μερικές πιστολιές,αρχίζει να δακρύζει..
Σταματάω εγώ, τη ρωτάω αν πονάει, αν έγινε κάτι και μου λέει,όχι συνέχισε..
Μετά από μερικές πιστολιές ακόμη, βλέπω περισσότερα δάκρυα,οπότε σταματάω.
Η τύπισσα λοιπόν, άρχισε να κλαίει γιατί τα είχε με τον εαυτό της που μου έκατσε τόσο γρήγορα..
Τελικά αφού υπήρξε ένας διάλογος μερικών λεπτών,αλλά εγώ συνέχισα να θέλω να τη γαμήσω,
συγκεντρώθηκε λίγο και τη γάμησα.
Μετά μου είπε ότι δεν είναι καθόλου ρομαντική και ότι θέλει να έρχεται σπίτι μου,όχι περισσότερες φορές από 2-3 φορές την βδομάδα,γιατί έχει και δουλειές.
Κανά μήνα όντως ερχόταν 2-3 φορές την βδομάδα και μάλιστα καλοδιάθετη,συμμετοχική..
Σε κάποια φάση μου είπε πως δεν της αρέσει που μόνο πηδιόμαστε και πως θα έπρεπε να κάνουμε πράγματα,π.χ.σινεμά,εστιατόριο..Της απάντησα πως κάνουμε ότι είχε ζητήσει..
Στο δεύτερο μήνα χαθήκαμε...
Την είδα ξανά πριν κανά μήνα τυχαία στο δρόμο,είχα να την δω πριν την πανδημία.
Η κωλάρα είχε γίνει κωλάθρα και είχε βάλει καμιά 10αριά κιλά..