Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Εγώ αν και βαζελος, για το μιλφακι μεταφράστρια του Ολυμπιακού, βαράω και τον δαφνοστεφανωμένο

Εγώ αν και βαζελος, για το μιλφακι μεταφράστρια του Ολυμπιακού, βαράω και τον δαφνοστεφανωμένο ταττοο
Αφού με πιάνεις ρε αδερφέ .να λες πάλι καλά που δεν έβαλα ήχο κλήσης στο κινητό τον ύμνο του Παναθηναϊκού και να έχω πει στο κολλητό βάρα τηλ

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Αδερφέ δε θυμάμαι πως τη λέγανε αλλά όχι δεν ήταν ξανθιά.καστανη ήταν με ένα τριφύλλι στη πλάτη.ηταν μετά από Βαζέχα .2011.παλι καλά που δεν είχα και φβ τότε να τη κάνω φίλη να δει κάνα θρυλεων.χαχα.βεβαια για το κωλο της δε το ΧΑ σε πολύ να βάλω φωτό προφίλ το Γιαννακόπουλο.χαχαχαχα.
Μου είχε πει ότι ήθελε να κάνει tattoo εγώ το 2009 με την Ευρωλίγκα του Βερολίνου είχα παίξει μαζί της μπαλίτσα. Όσο για τα μαλλιά με τις γυναίκες άκρη δε βγάζεις. Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι η ίδια οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα για πολλά τρίποντα η τυπισσα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είπα να γράψω κ γω, αλλά κάποιο με έχετε κανονικά. Αν τη γαμας κ βάλει τα κλάματα πιάνεται?

Πωωω...Γνωρίζω στο άσχετο μία Ιταλίδα στο εξωτερικό,κοντούλα με λευκό δέρμα,γαλάζια μάτια,κωλάρα,βυζάκια μικρά.
Όμορφη κοπέλα, καθόλου ξεκώλι,τα έλεγε και καλά.
Της κλείνω ένα ραντεβού ημέρα, γιατί την έκοψα ότι πρέπει να την πάω με το χαλαρό,
αλλά και γιατί είχα κλείσει με άλλη για το βράδυ που γαμιόμασταν ήδη.
Οπότε την πάω για μια πολύ χαλαρή βόλτα,κάτι της λέω για ένα χόμπι μου και λέει η ίδια ότι θέλει να έρθει σπίτι μου να της δείξω.
Έρχεται, της δείχνω ότι έχει σχέση με το χόμπι και έρχεται ξαφνικά μόνη της και κάθεται πάνω μου.
Σε λίγα λεπτά είμαστε στο κρεβάτι και εκεί που έχω ρίξει μερικές πιστολιές,αρχίζει να δακρύζει..
Σταματάω εγώ, τη ρωτάω αν πονάει, αν έγινε κάτι και μου λέει,όχι συνέχισε..
Μετά από μερικές πιστολιές ακόμη, βλέπω περισσότερα δάκρυα,οπότε σταματάω.
Η τύπισσα λοιπόν, άρχισε να κλαίει γιατί τα είχε με τον εαυτό της που μου έκατσε τόσο γρήγορα..
Τελικά αφού υπήρξε ένας διάλογος μερικών λεπτών,αλλά εγώ συνέχισα να θέλω να τη γαμήσω,
συγκεντρώθηκε λίγο και τη γάμησα.
Μετά μου είπε ότι δεν είναι καθόλου ρομαντική και ότι θέλει να έρχεται σπίτι μου,όχι περισσότερες φορές από 2-3 φορές την βδομάδα,γιατί έχει και δουλειές.
Κανά μήνα όντως ερχόταν 2-3 φορές την βδομάδα και μάλιστα καλοδιάθετη,συμμετοχική..
Σε κάποια φάση μου είπε πως δεν της αρέσει που μόνο πηδιόμαστε και πως θα έπρεπε να κάνουμε πράγματα,π.χ.σινεμά,εστιατόριο..Της απάντησα πως κάνουμε ότι είχε ζητήσει..
Στο δεύτερο μήνα χαθήκαμε...

Την είδα ξανά πριν κανά μήνα τυχαία στο δρόμο,είχα να την δω πριν την πανδημία.
Η κωλάρα είχε γίνει κωλάθρα και είχε βάλει καμιά 10αριά κιλά..

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Λοιπόν και μιας και φτάσαμε ως εδώ έχω μια φίλη με μεγάλη καλή τρελα.η οποία μου έκανε μια καλή πάσα και της χρωστάω κονέ και σκέφτηκα τη παρέα εδώ .είναι γεματουλα αλλά όποιος δεν έχει θέμα ας στείλει μήνυμα σε μένα.ψιλοευκολο γαμησι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Λοιπόν και μιας και φτάσαμε ως εδώ έχω μια φίλη με μεγάλη καλή τρελα.η οποία μου έκανε μια καλή πάσα και της χρωστάω κονέ και σκέφτηκα τη παρέα εδώ .είναι γεματουλα αλλά όποιος δεν έχει θέμα ας στείλει μήνυμα σε μένα.ψιλοευκολο γαμησι
@alex71

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.431
Πόντοι
3.556
Με γεματουλες τύπε δεν νομίζω να βρεις κάποιον από εδώ εμείς μόνο με μοντέλα διμετρα!!! :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Εγώ πάντως μάγκες μια φορά για να πηδήξω το έπαιξα Παναθηναϊκός.εποχες παλιές .μου λέει ένα φιλαράκι μιλάω με μια ,δεν την έχω δει αλλά ψήνεται για γαμησι .μου λέει παίξε μπάλα εσύ ότι είμαι εγώ γιατί βαριέμαι τα κασκαντεριλικια.αλλα μου λέει η γκόμενα ασχολητε με αθλητικά και γουστάρει μόνο βαζελους.μη σου φύγει κανένα ότι είσαι Ολυμπιακός.τελος πάντων πάω σπίτι της Γαλάτσι μεριά.δεν ηξερανπως είναι ούτε αυτή για μενα.δινουμε ραντεβού σε ένα περίπτερο κοντά στο σπιτιερχεται μάγκες και σκάει ένα μουνι μα τι μουνι.περνουμε μπύρες και πάμε σπίτι.η γκόμενα στους τοίχους άφησες κτλ κτλ.αρχιζουμε τη κουβέντα.και άντε μωρη τριφυλλαρα και πάω γήπεδο στη 13εγω και και και.ριχνουμς το γαμησι της αρκούδας.αφου μόλις βγήκα να πάρω ταξί φώναζα ζητώ ο βαζεχα
Σέρνει καράβι και προκαλεί αλλαξοπιστήσεις...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
δωσε ινστα εχουμε ινσταλαγνο αναμεσα μας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
φυγετε ρε λιγουρια ολα , εχω προλάβει για τον φιλο μου , γαμιολιδες ολοι .. Πρωτα ο Αλεξανδρος και μετα εσεις :birdman:

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Με γεματουλες τύπε δεν νομίζω να βρεις κάποιον από εδώ εμείς μόνο με μοντέλα διμετρα!!! :grin:
Α, Τύπε, όλα κι όλα. Έχω γαμήσει πρεζούδες λιωμένες και γεμάτες σημάδια, γύφτισσες με 10€, μέχρι και σεξεργάτριες με AIDS, αλλά χοντρές δεν πηδάω. Θέλω μόνο πχιότητα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Λοιπόν μάγκες ,μα τη Παναγία ,σας γράφω κάτι που έγινε πριν ελάχιστα λεπτά.

Μιλάω με γκομενα που θέλω να πηδήξω στο γουατς απ

Με τα πολλά μου λέει πως δεν της αρέσουν εμφανισιακά οι άντρες με τους οποίους είχε σχέση ,πλην ενός.

Μου στέλνει φωτο τον έναν, σαν κουασιμοδος. Μου λέει όμως πέθανε πριν τρία χρόνια. Σε αεροπλάνο που πήγαινε από το Παρίσι στην Κολομβια.

Δε ξέρει π έπεσε το αεροπλάνο,αλλά λέει ίσως πάνω από τον ωκεανό. Ψάχνω γκουγκλ δε βρίσκω τίποτα.

Όποτε ξεκινάω και λέω και εγώ ότι όλες οι πρώην μου ήταν μοντέλα.

Μου λέει όταν ήμουν Αμερική έκανα μοντελινγκ

Της λέω μα είσαι κοντή ,μου λέει δεν τους νοιάζει τους Αμερικανούς είχα πάει και σε καλλιστεία αλλά έχασα από μια.

Ε και αρχίζω να της λέω για την πρώην μου ,που ήταν Ρωσίδα ινφλουενσερ και αυτοκτόνησε αφότου χωρίσαμε και έχω τύψεις.

Μη τα πολυλογώ ,ευτυχως δεν ξέρει που μένω
Αν μπαίνετε εκεί μέσα για να λέτε μαλακίες γιατί δεν τις λέτε εδώ μέσα να μην χαλιεστε κιόλας;;;;Ας έρθει και η κοπέλα να γίνει μέλος....

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Αν μπαίνετε εκεί μέσα για να λέτε μαλακίες γιατί δεν τις λέτε εδώ μέσα να μην χαλιεστε κιόλας;;;;Ας έρθει και η κοπέλα να γίνει μέλος....
Εγώ πάντως πλάκα δε κάνω.οποιος θέλει pm

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Πωωω...Γνωρίζω στο άσχετο μία Ιταλίδα στο εξωτερικό,κοντούλα με λευκό δέρμα,γαλάζια μάτια,κωλάρα,βυζάκια μικρά.
Όμορφη κοπέλα, καθόλου ξεκώλι,τα έλεγε και καλά.
Της κλείνω ένα ραντεβού ημέρα, γιατί την έκοψα ότι πρέπει να την πάω με το χαλαρό,
αλλά και γιατί είχα κλείσει με άλλη για το βράδυ που γαμιόμασταν ήδη.
Οπότε την πάω για μια πολύ χαλαρή βόλτα,κάτι της λέω για ένα χόμπι μου και λέει η ίδια ότι θέλει να έρθει σπίτι μου να της δείξω.
Έρχεται, της δείχνω ότι έχει σχέση με το χόμπι και έρχεται ξαφνικά μόνη της και κάθεται πάνω μου.
Σε λίγα λεπτά είμαστε στο κρεβάτι και εκεί που έχω ρίξει μερικές πιστολιές,αρχίζει να δακρύζει..
Σταματάω εγώ, τη ρωτάω αν πονάει, αν έγινε κάτι και μου λέει,όχι συνέχισε..
Μετά από μερικές πιστολιές ακόμη, βλέπω περισσότερα δάκρυα,οπότε σταματάω.
Η τύπισσα λοιπόν, άρχισε να κλαίει γιατί τα είχε με τον εαυτό της που μου έκατσε τόσο γρήγορα..
Τελικά αφού υπήρξε ένας διάλογος μερικών λεπτών,αλλά εγώ συνέχισα να θέλω να τη γαμήσω,
συγκεντρώθηκε λίγο και τη γάμησα.
Μετά μου είπε ότι δεν είναι καθόλου ρομαντική και ότι θέλει να έρχεται σπίτι μου,όχι περισσότερες φορές από 2-3 φορές την βδομάδα,γιατί έχει και δουλειές.
Κανά μήνα όντως ερχόταν 2-3 φορές την βδομάδα και μάλιστα καλοδιάθετη,συμμετοχική..
Σε κάποια φάση μου είπε πως δεν της αρέσει που μόνο πηδιόμαστε και πως θα έπρεπε να κάνουμε πράγματα,π.χ.σινεμά,εστιατόριο..Της απάντησα πως κάνουμε ότι είχε ζητήσει..
Στο δεύτερο μήνα χαθήκαμε...

Την είδα ξανά πριν κανά μήνα τυχαία στο δρόμο,είχα να την δω πριν την πανδημία.
Η κωλάρα είχε γίνει κωλάθρα και είχε βάλει καμιά 10αριά κιλά..
Αν κυκλοφορούν τέτοια ναυάγια έξω στην Ιταλία,φαντάσου τι θα κυκλοφορεί στην χαβούζα του διαδικτύου....
Η κοπέλα μάλλον τα είχε παίξει από την ασφυκτική πίεση των Καθολικών διδαχών...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.135
Πόντοι
10.411
Κάπως έτσι τύπε ή βαρύτερη?

ezgif-2-326369fe64.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom