Touloumbas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Το ξερω οτι δεν καταλαβαινουν τιποτα μερικοι.Αλλα να μου λενε οτι τα καλυτερα γαμησια τα ριχνουν Μεγαλη Παρασκευη που οι πουτανες δεν εχουν κινηση,τρελαινομαι γαμωτο...
τι σημασια εχει αν ειναι μεγαλη παρασκευη η οχι?
δλδ καποιος μπορει να κανει τα παντα ολες τις αλλες μερες κ τις "αγιες" μερες να το παιζει οσιος παταπιος κ ολα θα ειναι ενταξει?
τι υποκρισια...
Δεν είναι έτσι. Εστω και κάποιες μέρες αν μπορείς να απέχεις είναι έστω κάτι... Εννοείται ότι αν είσαι φονιάς , παιδεραστής , βιαστής κλπ. και απλώς απέχεις τις ʼγιες Μέρες δεν σώζεις την κατάσταση. Αλλά εγώ προσωπικά από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα θα απέχω...τι σημασια εχει αν ειναι μεγαλη παρασκευη η οχι?
δλδ καποιος μπορει να κανει τα παντα ολες τις αλλες μερες κ τις "αγιες" μερες να το παιζει οσιος παταπιος κ ολα θα ειναι ενταξει?
τι υποκρισια...
Νομίζω(γνώμη μου) δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Αν έτσι το βλέπεις εσύ, γνώμη σου. Και εννοείται ότι ʼγιες είναι οι μέρες μόνο για τους Χριστιανούς.Συμφωνουμε πιστευω ολοι πως το γαμησι ειναι μια φυσιολογικη λειτουργια του ανθρωπου.....δηλαδη τη μ παρασκευη δεν κοιμασαι δεν πας στη τουαλετα δεν κανεις τιποτα φυσιολογικο;