Νέα

Γαμάτε τη Μεγάλη Παρασκευή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Touloumbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα τον χώσετε τη μεγάλη Παρασκευή?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Το ξερω οτι δεν καταλαβαινουν τιποτα μερικοι.Αλλα να μου λενε οτι τα καλυτερα γαμησια τα ριχνουν Μεγαλη Παρασκευη που οι πουτανες δεν εχουν κινηση,τρελαινομαι γαμωτο...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Το θέμα είναι υπάρχει μαγαζί ανοιχτό αυτή τη μέρα; Αμα υπάρχει βουρ και μετά για κανένα κοκορετσάκι! Δεν κρίνεται από αυτό και από τη νηστεία αν είσαι καλός άνθρωπος ας είμαστε σοβαροί.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΟΧΙ δεν γαμάμε μεγαλη Παρασκευη...Απο  Πάσχα κ μετά...

Επισκέπτης
Μέχρι και Μ.Πέμπτη και μετά απο την Δευτέρα του Πάσχα ξανά....

unsilent

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τα καλύτερα γίνονται μ. Παρασκευή........

mafalda

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλε, δεν ειναι θεμα θρησκειας! (κι εγω νηστευω 40 μερες αλλα αποχη απο το σεξ, δεν κανω) Ομως, τις αγιες αυτες μερες, πως θα ξεφυγουν απο γυναικες, γκομενες κ.λπ.?
Οσο χαϊβάνια και να ειμαστε, "meeting με τους πωλητες απο την Θεσαλλονικη",  παιζει? Δεν παιζει!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι σημασια εχει αν ειναι μεγαλη παρασκευη η οχι?

δλδ καποιος μπορει να κανει τα παντα ολες τις αλλες μερες κ τις "αγιες" μερες να το παιζει οσιος παταπιος κ ολα θα ειναι ενταξει?

τι υποκρισια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο ανθρωπος ρωτησε ποσο συχνα γαμειτε οχι ποσο συχνα γαμειστε :P χααχαχχααχχαχαχαχ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Για κάποιους έχει, για άλλους όχι. Για τους υποκριτές έτσι κι αλλιώς δεν έχει άσχετα με το τι λένε.

Όπως και να έχει, ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι πιστεύει.

Επισκέπτης
αχαχχαχαχααχχαχα!!!!!!!ορεος ρε σαβαλα!!!!!!!!!!τιτανομεγιστε χιστι!!!!!σαβαλα παρεπιπτοντοσ σε εθχαριστο πολι ρε φιλαρακι για αυτο που εκανες!!!!!!εισαι αρχοντασ!!!!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν βλεπω το λογο να μην γαμαμε  μ παρασκευη ....... εγω παντοσ δεν εχω τετοιου ενδιασμουσ

Επισκέπτης
Nαι, δεν έχω τέτοια κολλήματα. Όχι όμως ότι καλά και ντε θέλω να γαμήσω επειδή είναι Μ. Παρασκευή.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δηλαδη αν ακουτε την εκκλησία της γειτονιάς(γιατι σχεδόν όλες οι γειτονιες εχουν κοντινή εκκλησία)σας σηκώνετε? η μηπως βαζετε και τον tv - εκκλησιασμό για άγριες καταστάσεις?

iraklispro

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κι αν σου κατσει Μ.Παρασκευη θα πεις οχι???? μπα ..ρε βουρ.... :knockinb: :knockinb: >:cheesy: >:cheesy:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

δλδ καποιος μπορει να κανει τα παντα ολες τις αλλες μερες κ τις "αγιες" μερες να το παιζει οσιος παταπιος κ ολα θα ειναι ενταξει?

τι υποκρισια...

+1

Αν προκυψει θα γαμησω και μεγαλη παρασκευη...
η μαλακια ειναι ομως που μετα δυσκολα βρισκεις σουβλατζιδικο να κοψεις την λιγουρα.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Τι μου θυμησατε τωρα....Πριν καμια δεκαρια χρονια φιλος που τον ειχε παρατησει η κοπελα του και το ειχε παρει βαρια.Ειχε κλεισει βιζιτου Ελληνιδα και πολυ κλασσατη.Συναντηση στη Μ.Βρετανια,φαγητο και μετα σε σουπερ διαμερισμα στο κολωνακι (σκουφα).Ο Αντιχριστος πηδαγε και απο κατω περναγε ο επιταφιος του Αγιου Διονυσιου!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007

τι υποκρισια...
Δεν είναι έτσι. Εστω και κάποιες μέρες αν μπορείς να απέχεις είναι έστω κάτι... Εννοείται ότι αν είσαι φονιάς , παιδεραστής , βιαστής κλπ. και απλώς απέχεις τις ʼγιες Μέρες δεν σώζεις την κατάσταση. Αλλά εγώ προσωπικά από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα θα απέχω...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Συμφωνουμε πιστευω ολοι πως το γαμησι ειναι μια φυσιολογικη λειτουργια του ανθρωπου.....δηλαδη τη μ παρασκευη δεν κοιμασαι δεν πας στη τουαλετα δεν κανεις τιποτα φυσιολογικο;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Συμφωνουμε πιστευω ολοι πως το γαμησι ειναι μια φυσιολογικη λειτουργια του ανθρωπου.....δηλαδη τη μ παρασκευη δεν κοιμασαι δεν πας στη τουαλετα δεν κανεις τιποτα φυσιολογικο;
Νομίζω(γνώμη μου) δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Αν έτσι το βλέπεις εσύ, γνώμη σου. Και εννοείται ότι ʼγιες είναι οι μέρες μόνο για τους Χριστιανούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom