Νέα

Γαμάς για ένα νοίκι και τις διακοπές της ή όχι ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπέρα φίλοι μου .
Σημερα δεν θα σας απασχολήσω για μπουρδες κτλ κτλ , παρα μόνο για ενα πολύ σοβαρό ζητημα
που ταλαιπωρείται ένας φίλος μου αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι να των συμβουλέψω .

Ο φίλος τα έιχε με γκόμενα με την οποια τα έσπασε , καλή κοπέλα αλλά
η τύπισα θέλει να παέι διακοπές τα χριστούγεννα και τωρα
τον καλει συνέχεια στα τηλέφωνα , και του ζητα να βρεθούνε
αλλα απ εξω απ εξω του αφηνει υπονοούμενα του στυλ
ελα σπιτι αλλα κρατα και κανενα 200ρι για να με βοηθήσεις
να πληρωσω το νοικι τελος του μηνα.κτλ κτλ

Η γκομενα του το κανει αυτο προφανως θελει να μαζεψει
τα λευτακια της για τις διακοπουλες της . Αλλα ελα που πουλαει αγαπες και λουλουδια στον φιλο μου
και τον σερνει απο την μυτη.

Θα ηθελα λοιπον συμβουλες για το συγκεκριμο ζητημα "χειρουργικης επεμβασης "
για το πως να χειριστώ το ζητημα , τι να πω στον φιλο μου , αλλα και χωρις να παρεξηγηθώ

Να περνατε καλα και ευχαριστώ για τις συμβουλές .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να του πεις να συνατηθει με την κοπελα να δει τι παιζει αλλα ουτε κατα διανοια να της δωσει λεφτα.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπέρα φίλοι μου .
Σημερα δεν θα σας απασχολήσω για μπουρδες κτλ κτλ , παρα μόνο για ενα πολύ σοβαρό ζητημα

τα λευτακια της για τις διακοπουλες της . Αλλα ελα που πουλαει αγαπες και λουλουδια στον φιλο μου

για το πως να χειριστώ το ζητημα , τι να πω στον φιλο μου , αλλα και χωρις να παρεξηγηθώ

μηπως εισαι εσυ η κοπελα ρε και πας να μαζεψεις γνωμες;γιατι τετοιο τοπικ μονο γυναικα θα το ανοιγε. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Κατι τέτοιο σκέυτωμαι να του πώ , αλλα οταν του το φερνω απ εξω απ εξω
μου λεεί ατακες
του στιλ

την λατρευω
ειναι κορμαρα και τετοια

Νομιζω οτι εχει τσιμπιθει μαζι της , ειναι αγαπουλης τυπος

εαν συναντηθουνε σιγουρα θα τον τουμπαρει .

Μια φορα που πηγα να του πω οτι , ξερει ξεκωλα απο αυτην τον ειδα οτι μουτρωσε

και σκεψου τον ξερω 10 χρονια το μαλακα !!!

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
μηπως εισαι εσυ η κοπελα ρε και πας να μαζεψεις γνωμες;γιατι τετοιο τοπικ μονο γυναικα θα το ανοιγε. :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Πορσελανινε καμπινε πολυτελειας , ξερεις πολλες γυναικες που θα πληρωναν σε εργενη 200 ευρω για ενα γαμιση ?????  :jerking: :jerking:

Μονο σε καμια τσοντα του ΡΟκκο σιφρεντυ συμβαινουν αυτα

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Εάν η γκόμενα , του τα κάνει όλα  ( εφόσον τα γουστάρει και αυτός) και είναι εμφανίσιμη , εάν την ξεκωλιάζει για κάνα μήνα , μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα, με κόστος 200€  για το νοίκι και κάνα 800 αρι για τις διακοπές είναι μια χαρά ... τζάμπα του έρχεται.  
Πριν εμφανιστεί καλό είναι να τις κάνει ξήγα ... πχ θα έρθω αλλά περνάω μια φάση δύσκολη και θέλω κάθε μέρα sex με πλήρες μενού κ.τ.λ  Εάν η γκόμενα του πει ΟΚ και τηρήσει αυτά που υποσχέθηκε , χαλάλι η βοήθεια για το νοίκι και το ταξίδι. Εάν αρχίσει τα δεν μπορώ κάθε μέρα γιατί πονάει το μουνί και ο κώλος μου την στέλνει στο διάολο.
Προσπαθώ να μην είμαι κάφρος, αλλά εάν η γκόμενα ζητάει λεφτά για νοίκι της ξηγιέσαι τοιουτοτρόπως.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Εάν η γκόμενα , του τα κάνει όλα  ( εφόσον τα γουστάρει και αυτός) και είναι εμφανίσιμη , εάν την ξεκωλιάζει για κάνα μήνα , μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα, με κόστος 200€  για το νοίκι και κάνα 800 αρι για τις διακοπές είναι μια χαρά ... τζάμπα του έρχεται.  
Πριν εμφανιστεί καλό είναι να τις κάνει ξήγα ... πχ θα έρθω αλλά περνάω μια φάση δύσκολη και θέλω κάθε μέρα sex με πλήρες μενού κ.τ.λ  Εάν η γκόμενα του πει ΟΚ και τηρήσει αυτά που υποσχέθηκε , χαλάλι η βοήθεια για το νοίκι και το ταξίδι. Εάν αρχίσει τα δεν μπορώ κάθε μέρα γιατί πονάει το μουνί και ο κώλος μου την στέλνει στο διάολο.
Προσπαθώ να μην είμαι κάφρος, αλλά εάν η γκόμενα ζητάει λεφτά για νοίκι της ξηγιέσαι τοιουτοτρόπως.

Εχεις δίκιο σε ολο αυτο , αλλα η γκομενα θα παει με φιλες της διακοπές , με τον φίλο μου δεν τα εχουν , τα ειχαν πριν κανενα 2μηνο και του τηλεφώνησε την προηγούμενη εβδομαδα
, δηλαδη τον τσακισε στα τηλεφωνα , και που εισαι και τι κανεις κτλ κτλ , του το ειπε σχεδων στην ψυχρα οτι
θελει 200 για νοικι και καπακια του ειπε να περασει απο εκει για να την "φροντισει"

ΒΕβαιωνω οτι δεν θα παει μαζι του διακοπες , αλλα δεν ειναι πολύ να γινει καφρος σε τετοια περίπτωση ? και εαν
την εχει καψουρετει , δεν θα τον μαδισει σαν το κοτοπουλο ΒΟΚΤΑΣ ??>>

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλησπέρα φίλοι μου .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχεις δίκιο σε ολο αυτο , αλλα η γκομενα θα παει με φιλες της διακοπές , με τον φίλο μου δεν τα εχουν , τα ειχαν πριν κανενα 2μηνο και του τηλεφώνησε την προηγούμενη εβδομαδα
, δηλαδη τον τσακισε στα τηλεφωνα , και που εισαι και τι κανεις κτλ κτλ , του το ειπε σχεδων στην ψυχρα οτι
θελει 200 για νοικι και καπακια του ειπε να περασει απο εκει για να την "φροντισει"

ΒΕβαιωνω οτι δεν θα παει μαζι του διακοπες , αλλα δεν ειναι πολύ να γινει καφρος σε τετοια περίπτωση ? και εαν
την εχει καψουρετει , δεν θα τον μαδισει σαν το κοτοπουλο ΒΟΚΤΑΣ ??>>
μην πας βρε μαλακα με 200 για μια φορα μονο.αν σου πει με τα 200 να την γαμησεις καμια 10αρια μερες,τοτε πηγαινε.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
μην πας βρε μαλακα με 200 για μια φορα μονο.αν σου πει με τα 200 να την γαμησεις καμια 10αρια μερες,τοτε πηγαινε.

δεν το καταλαβαινω αυτο ? τι θα κανει με την γκομενα ο τυπος , θα υπογραψουν και συμβολαιο ? η γκομενα μπορει να του
κατσει μια φορα και μετα αλεμάο

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Συμφωνώ θα της κάνει εξήγηση , ότι θέλει και αυτός να την φροντίσει , αλλά πολλές φορές και από παντού, θα πάει Δευτέρα θα της δώσει 50 € και θα της πει sorry αλλά Παρασκευή πληρώνομαι και θα σου δώσω τα υπόλοιπα. Εάν τριτη, τεταρτη , πεμπτη , ξεσκιστεί στον πούτσο , την παρασκεύη δίνει και τα 150 , τζάμπα θα του βγει.  

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ξεκάθαρες κουβέντες... από την αρχή...

εαν δίνει αγάπες και λουλούδια σε αγαπούλη για λεφτά και το πάει έτσι είναι υποκρίτρια πουτάνα δις πουτάνα κατ' εμένα διότι οι πουτάνες που είναι τίμιες και σέβονται τον εαυτό τους το ξεκαθαρίζουν από την αρχή...

για αυτό να το ξεκαθαρίσει από την αρχή... τι θέλει

εαν θέλει αληθινή σχέση ή αν θα είναι trade for sex

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει ένα πενηντάρι για ένα γαμήσι  pas mal  , pas mal !!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν το καταλαβαινω αυτο ? τι θα κανει με την γκομενα ο τυπος , θα υπογραψουν και συμβολαιο ? η γκομενα μπορει να του
κατσει μια φορα και μετα αλεμάο
ε πες της οτι θα της δωσεις τα λεφτα μετα,και οταν την ξεσκισεις μπρος πισω,αλεμαο εσυ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Υπαρχει και καλύτερο googlareτο κιολλας    www. Tsolias.Psolias_ton_Pairnei_apo_ton_lila.com   Καλο ειναι εχει και τσοντα μεσα αμα θελεις  :2funny: :2funny: :2funny:
σώπα ρε παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες και λες εξυπνάδες, γιατί απ' ότι βλέπω θα μας ρωτήσεις και πως να την γαμήσει ο φίλος σου, που τον να βάλει, τι να προσέχει, πως να δώσει τα λεφτά.

έχω και εγώ μια απορία που είναι πάρα πολύ σημαντική, να πετάξω τα σκουπίδια ή να πιω νερό πρώτα;

:uglystupid:

edit: ζητάς και χρηματοοικονομική ανάλυση της υπόθεσης ή απλά μια σφαιρική προσέγγιση; :uglystupid:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ε πες της οτι θα της δωσεις τα λεφτα μετα,και οταν την ξεσκισεις μπρος πισω,αλεμαο εσυ.

Δύστυχος δεν ειναι παρτολα η γκομενα και θα την παρει μονον αυτος (ο τυχερακιας , ειναι και καλο μουναρι) .

Ηταν και λιγο μυστιρια η ιστορία , τα ειχανε κανενα 5 μηνο , ποτε η τυπισα
ρε μαγκες δεν του ειχε ζητησει ουτε μια δραχμη , αφου αναλογιστείτε
οτι βγαιναμε εξω με την δικια μου εφερνε και αυτος
την δικια του και η τυπισα πληρωνε τα παντα και για τους τεσσερις

αλλα χωρισανε προσφατα για μαλακισμενο λογο και τωρα τον πλησιασε με αυτον τον τρόπο

maxxl

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
να μην παει.
τον καψουρεψε για να τον μαδησει.
και καλα οκ να τον μαδησει αλλα μετα?
μετα θα την πληρωνει και ψυχολογικα, και αντε να καθαρισει..
τοσα cg υπαρχουνε...

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
σώπα ρε παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες και λες εξυπνάδες, γιατί απ' ότι βλέπω θα μας ρωτήσεις και πως να την γαμήσει ο φίλος σου, που τον να βάλει, τι να προσέχει, πως να δώσει τα λεφτά.

έχω και εγώ μια απορία που είναι πάρα πολύ σημαντική, να πετάξω τα σκουπίδια ή να πιω νερό πρώτα;

:uglystupid:

Προτείνω να βαλεις καμια γκευ τσοντα στο Dvd σου να χωσεις στον κολο σου κανενα καναπε και μετα να ερθεις
εδω και να ανοιξεις τοπικ

"Η Κιβωτος του Tsolias.Psolias"   για να σε κανουμε και λιγο χαζι  :2funny:

αντε παλικαρι τραβα πετα τα σκουπιδια σου , πεσε και μεσα στον καδο και ασεμας εδω να συζηταμε ομορφα , αντε καλο σου βραδι   :birdman:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
να μην παει.
τον καψουρεψε για να τον μαδησει.
και καλα οκ να τον μαδησει αλλα μετα?
μετα θα την πληρωνει και ψυχολογικα, και αντε να καθαρισει..
τοσα cg υπαρχουνε...

Οντως είναι πολύ μυστήριο αυτο , στην αρχη η γκομενα δεν του
ζητουσε φράγκο ,πραγματικα φραγκο , αλλα τωρα του ζηταει 200ρια και χωρις να τα εχουνε
κιολλας.

Μηπως παραξηπνησανε οι γκομενες και παρα πονηρεψανε τελικα ???? :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom