troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
ετσι θα του τον κανουνε εκειπρωτη σε δολοφονιες στον κοσμο ειναι ρε η Κολομβια...εκει και Μεξικο και Βενεζουελα τα πιο σκατοκρατη για να ζεις
ετσι θα του τον κανουνε εκειπρωτη σε δολοφονιες στον κοσμο ειναι ρε η Κολομβια...εκει και Μεξικο και Βενεζουελα τα πιο σκατοκρατη για να ζεις
γαμησε τα......μαλλον η κολομπιανα εχει ποταπους σκοπουςετσι θα του τον κανουνε εκει
θα τον στειελει βαπορακι για ντραγκς στην αμερικη επιδη την επεισε οτι ειναι φιλος του κουλη και θα πεθανει σε φυλακες του σινσινατι παρεα με μαυρουςγαμησε τα......μαλλον η κολομπιανα εχει ποταπους σκοπους
την πρωτη μερα που θα βγει εξω απο το σπιτι , εστω και για να παει να πιασει κανα βρακι της αλληνης που επεσε απο τα απλωμενα θα τον γαζωσουν με την φατσα του βλαχου που εχει .. και μεχρι το απογευμα θα εχει ξεχαστει το γεγονος και τα παιδια της γειτονιας θα παιζουν μπαλα με το κεφάλι του.. ενω η κολομπιανα του θα μιλαει σκαιπ με καναν αλλο ηλιθιοθα τον στειελει βαπορακι για ντραγκς στην αμερικη επιδη την επεισε οτι ειναι φιλος του κουλη και θα πεθανει σε φυλακες του σινσινατι παρεα με μαυρους
Tα φαγε στα κοκαλα αυτοςασχολησου με zegna...οχι με τον ατματζιδη!!!
Να παει να δουλεψει ντελιβερι!!!!Ο Ανατολακης μαλακας ειναι???Tα φαγε στα κοκαλα αυτος
Εγω δουλευω λιγο πιο χαλαρα αλλα δουλευωκαλα ρε μαλακες δεν δουλευει κανεις;Νιπληδες ειστε ολοι;μονο ΕΓΩ βολοδερνω μεροκαματο;
ο ανατολακης δουλευεικαλα ρε μαλακες δεν δουλευει κανεις;Νιπληδες ειστε ολοι;μονο ΕΓΩ βολοδερνω μεροκαματο;
Για πες,αυτα δεν τα ξερω,ο αλλος ειχε και κατι βενζιναδικα,τα φαγε το μαυρο φιδι λογικαΝα παει να δουλεψει ντελιβερι!!!!Ο Ανατολακης μαλακας ειναι???
την πρωτη μερα που θα βγει εξω απο το σπιτι , εστω και για να παει να πιασει κανα βρακι της αλληνης που επεσε απο τα απλωμενα θα τον γαζωσουν με την φατσα του βλαχου που εχει .. και μεχρι το απογευμα θα εχει ξεχαστει το γεγονος και τα παιδια της γειτονιας θα παιζουν μπαλα με το κεφάλι του.. ενω η κολομπιανα του θα μιλαει σκαιπ με καναν αλλο ηλιθιο
Το μονο που δουλευεις ειναι το κωλοτρυπηδι σου με το στραπον του Τετα ρε ξεφτιλογερα....Εγω δουλευω λιγο πιο χαλαρα αλλα δουλευω
Άστα,έγραψες σοβαρές απουσίες.τι μαλακες ειστε ρε