troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.779
- Πόντοι
- 5.506
θελω λιγη ενταση...γαμας τα τσακρα σου ρε φιλε-Τρουμπ
θελω λιγη ενταση...γαμας τα τσακρα σου ρε φιλε-Τρουμπ
οχι ακομα,ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ειναι πρωι..θελω λιγη ενταση...
ενταξει...οχι ακομα,ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ειναι πρωι..
Πω ρε ξινίλα πρωινιάτικα!!!Καλημέρα γέροντα. Πέρα από την καλή σου πρόθεση να ηρεμήσεις τα πνεύματα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις κι ο εσύ ίδιος ότι όλα αυτά που έγραψες είναι μία φιλοσοφία της δεκάρας. Εκτός αν είσαι στο ίδιο επίπεδο με όλους αυτούς που σου κάνανε likes επειδή δεν είχαν καλύτερες επιλογές στη ζωή τους από τον αγοραίο.
Για πες μας τις άλλες συναλλαγές για να συγκρίνουμε;![]()
Μη μιλάς εσύ μορη γσμιολα μην ανακατεύεσαιοχι ακομα,ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ειναι πρωι..
τι τσιμπησες παππου;Πω ρε ξινίλα πρωινιάτικα!!!
Μου αρέσει πάντως που κατηγορείτε τα άλλα μέλη ως κακοπροαίρετα.![]()
το δεξι σου μαγουλο (οπως βλεπουμε) ειναι ποιο χοντρο..Πω ρε ξινίλα πρωινιάτικα!!!
Μου αρέσει πάντως που κατηγορείτε τα άλλα μέλη ως κακοπροαίρετα.![]()
Κώλο νεαράς υπάρξεως, και λίγο μουνί.τι τσιμπησες παππου;
ε βεβαια πρωι γαμας πλεον που εχεις ακομα δυναμειςΚώλο νεαράς υπάρξεως, και λίγο μουνί.
το μεσημερι γαμας φιλε αθηναιο?ε βεβαια πρωι γαμας πλεον που εχεις ακομα δυναμεις
![]()
Η φιλοσοφία της δεκάρας δεν χαρακτηρίζει αναγκαστικά αυτόν που τη χρησιμοποιεί, γιατί μπορεί να έχει λόγο να το κάνει, αλλά εκείνους που τη δέχονται και την υιοθετούν.
ειδικα χειμωνα αρκετα τα μεσημερια στα ολιγολεπτα διαλειμματα μου απο την δουλεια..το μεσημερι γαμας φιλε αθηναιο?
εμενα η γνωμη ειναι οτι το καλυτερο γαμησι το ριχνεις 6-7 το ξημερωμα και 6-8 το απογευμα..Και η μισαλλοδοξία χαρακτηρίζει τον εκφραστή της ως δογματικό, μονοδιάστατο και μονόχνωτο.
Να τα γράφουμε κι αυτά.![]()
εμενα η γνωμη ειναι οτι το καλυτερο γαμησι το ριχνεις 6-7 το ξημερωμα και 6-8 το απογευμα..
πουτσα μαςΕπειδη το νημα καταντησε ΜΝΗΜΑ ενας συνδυασμος Παππουληδες με Πουτανονηματα οποιος δεν γουσταρει να διαβαζει εμετιλες ερχεται στο επικο νημα Survivor 2017 να καυλαντιζουμε και να γαμωσταυριζουμε ολη μερα χωρις προμοτορες,ποτανες και τους υποτακτικους τους....αντιος!!!
Σας αφήνω γιατί έχω δουλειά. Έχω ήδη εγγραφές στο site.![]()
Επειδη το νημα καταντησε ΜΝΗΜΑ ενας συνδυασμος Παππουληδες με Πουτανονηματα οποιος δεν γουσταρει να διαβαζει εμετιλες ερχεται στο επικο νημα Survivor 2017 να καυλαντιζουμε και να γαμωσταυριζουμε ολη μερα χωρις προμοτορες,ποτανες και τους υποτακτικους τους....αντιος!!!