athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
θα σου φερω ναι πολλα ..σαν τα σουβλακια που εφερες απο την ΡομβηςΦέρε και κρουασανακια τώρα που θα έρχεσαι με τους καφεδες
θα σου φερω ναι πολλα ..σαν τα σουβλακια που εφερες απο την ΡομβηςΦέρε και κρουασανακια τώρα που θα έρχεσαι με τους καφεδες
και4,5,6,7,8 κουλουρια ...Φέρε και κρουασανακια τώρα που θα έρχεσαι με τους καφεδες
Δε φέρνει ο γαμιολης όλο με ένα 5 ευρώ ερχεταικαι4,5,6,7,8 κουλουρια ...
θα σου φερω ναι πολλα ..σαν τα σουβλακια που εφερες απο την Ρομβης
και πληρωνεις εσυ αδερφε ε?Δε φέρνει ο γαμιολης όλο με ένα 5 ευρώ ερχεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ποιος ο φουφουτοςκαι πληρωνεις εσυ αδερφε ε?
ποιο ευκολα βγαζει καβουρια απο τις τσεπες παρα ευρω ρεκαι πληρωνεις εσυ αδερφε ε?
τον πουστη...Ε ποιος ο φουφουτος
Γαμιολα εγώ φταίω που σου έδωσα την άλλη φορά το 10,και μου το ξεχρεωσες μετά από 6 μηνεςποιο ευκολα βγαζει καβουρια απο τις τσεπες παρα ευρω ρε
Για μεγάλη γαμιολα,και όλο μου λέει πάμε εδώ πάμε εκεί,και μετά κοιτάει τον ουρανό όταν έρχεται ο λογαριασμόςτον πουστη...
μουνοπανα στολο εφαγες το μισο μαγαζι,ηπιες και μια μοσιον για το σβησιμο ακομα πληρωνωΓαμιολα εγώ φταίω που σου έδωσα την άλλη φορά το 10,και μου το ξεχρεωσες μετά από 6 μηνες
Πια βρε μλκ τσάμπα τα δινανε εκείνη την ώρα κλείνανεμουνοπανα στολο εφαγες το μισο μαγαζι,ηπιες και μια μοσιον για το σβησιμο ακομα πληρωνω
![]()
12 το μεσημερι;ρε δεν γαμιεσαι ουτε νερο την αλλη φοραΠια βρε μλκ τσάμπα τα δινανε εκείνη την ώρα κλείνανε
12 το μεσημερι;ρε δεν γαμιεσαι ουτε νερο την αλλη φορα
![]()
καλημερα και τσακω λαδακι για τα αυγα
![]()
δουλεια ολημερις και ολονυχτιςGiati den koimasai
Τρουμπάκι, τσιρίζεις συνέχεια σαν υστερικό από την αγαμία. Αν είχες γκομενάκι θα μπορούσες να συγκρίνεις και να ηρεμήσεις. Αλλά επειδή κάτι τέτοιο είναι ασύμβατο με τις ικανότητές σου, θα συνεχίζεις να τσιρίζεις.με το ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ να συγκρινεις...
Καλημέρα γέροντα. Πέρα από την καλή σου πρόθεση να ηρεμήσεις τα πνεύματα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις κι ο εσύ ίδιος ότι όλα αυτά που έγραψες είναι μία φιλοσοφία της δεκάρας.
οτι θα σου γαμησω τα ρουθουνια ειναι συμβατο?Τρουμπάκι, τσιρίζεις συνέχεια σαν υστερικό από την αγαμία. Αν είχες γκομενάκι θα μπορούσες να συγκρίνεις και να ηρεμήσεις. Αλλά επειδή κάτι τέτοιο είναι ασύμβατο με τις ικανότητές σου, θα συνεχίζεις να τσιρίζεις.
γαμας τα τσακρα σου ρε φιλε-Τρουμποτι θα σου γαμησω τα ρουθουνια ειναι συμβατο?
Η φιλοσοφία της δεκάρας δεν χαρακτηρίζει αναγκαστικά αυτόν που τη χρησιμοποιεί, γιατί μπορεί να έχει λόγο να το κάνει, αλλά εκείνους που τη δέχονται και την υιοθετούν.Με την καλή κουβέντα, όπως πάντα![]()