Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.129
- Πόντοι
- 12.756
ποιο πουτανα η προηγουμενη , ξεκάθαρα
μην μας βαζεις ρε γατουλες , καταπουταναριά θέλουμε
κατι πιο εκλεκτον?
μια χαρα ο καραπουτανος , μας εβγαλες την Παναγία αλλα την βρηκεςΠιο πρόστυχο πουτανί από αυτό δεν έχω.....κάπως κόβεται στην φάτσα αλλά πάνω της γράφει For hard use only
![]()
![]()
Βαριέμαι και να ψάχνωμια χαρα ο καραπουτανος , μας εβγαλες την Παναγία αλλα την βρηκες
Ε ρε μεράκια....
αμα βαριεσαι να ψαχνεις να διαγραφεις απο το νημα τυπε , σε λιγο θα μας ζητησεις να στις ανεβαζουμε εμεις ναπουμεΒαριέμαι και να ψάχνωτην έχω ξαναβάλει αυτή
![]()
καλυτερα να παμε να κανουμε εγχειρηση καταρακτη σε τυφλό Σαολιν τυπε , ασε , καλυτερα να μεινουμε χωρις τζιφακια αμα ειναι να ανεβαζει ο ΜπαροςΚαιρός να δούμε και κάποια αλλαγή μου φαίνεται.....να ξεκινήσει να ανεβάζει ο @baros λέω εγώ..
Ρε Νιπλακο?αμα βαριεσαι να ψαχνεις να διαγραφεις απο το νημα τυπε , σε λιγο θα μας ζητησεις να στις ανεβαζουμε εμεις ναπουμε
Ειπαμε να σε εχουμε χαλαρο αλλα εσυ γαμηθηκες , ειδικα μετα την άδεια έχεις αλλαξει πολυ
Θα πρεπει να κανουμε συμβουλιο εδω με τα μελη για να αξιολογησουμε την συμπεριφορα σου , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ , ,ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ