Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.108
- Πόντοι
- 12.756
Τύπε ,δεν μένω κέντρο όπως εσείς οι πρωτεουσιανοιΓιατί σε χωριό είσαι?κάθε μέρα ετσι είναι το κέντρο ρε,πλάκα εχεις
Τύπε ,δεν μένω κέντρο όπως εσείς οι πρωτεουσιανοιΓιατί σε χωριό είσαι?κάθε μέρα ετσι είναι το κέντρο ρε,πλάκα εχεις
Όταν βάλει παρκαδορο θα πάω .. με το τανκς είμαι ρε τύπε ,σιγά μην περπατησωΠήγες Λευτέρη?
Πες να στα φέρει ο Αθηναίος κάπου εκεί στη ρόμβης είναι,για ρίξε μια φωνηΌταν βάλει παρκαδορο θα πάω .. με το τανκς είμαι ρε τύπε ,σιγά μην περπατησω
επιασε και ντελιβερας???προκομενοςΠες να στα φέρει ο Αθηναίος κάπου εκεί στη ρόμβης είναι,για ρίξε μια φωνη
Ναι από ολα κάνει αν πέσουν τα ψιλαεπιασε και ντελιβερας???προκομενος
700 ευρώ του ήρθε ρεύμα .. να παρακαλάς μην πιάσει και γιατρός σε κάνα νοσοκομείοεπιασε και ντελιβερας???προκομενος
εκει εχουμε αλλον προκομενο...700 ευρώ του ήρθε ρεύμα .. να παρακαλάς μην πιάσει και γιατρός σε κάνα νοσοκομείο
Αυτός θα σε σώσει αν χρειαστείς κάτι όμως.. τα πάντα θα κάνειεκει εχουμε αλλον προκομενο...
εκει εχουμε αλλον προκομενο...
ειναι δεξιος....θα μου παρει τα νεφραΑυτός θα σε σώσει αν χρειαστείς κάτι όμως.. τα πάντα θα κάνει
Θα επέμβω εγώ.. μην ανησυχείς για τίποταειναι δεξιος....θα μου παρει τα νεφρα
εσυ θα μου παρεις τα υπολοιπα!!!Θα επέμβω εγώ.. μην ανησυχείς για τίποτα
Αν είμαι τυχερός και αφήσει κάτι ο γιατρόςεσυ θα μου παρεις τα υπολοιπα!!!
Τι έχει η πινέζα για μενου?Αν είμαι τυχερός και αφήσει κάτι ο γιατρός
Με πήρε πριν να με ρωτήσει τύπε αλλά δεν το σήκωσα .. θες να της πω κάτι συγκεκριμένο ; Θα περάσεις να τσιμπήσεις ; Να στρώσει σερβίτσιο ;Τι έχει η πινέζα για μενου?
Ναι μια γαριδομοκαροναδα σπεσιαλΜε πήρε πριν να με ρωτήσει τύπε αλλά δεν το σήκωσα .. θες να της πω κάτι συγκεκριμένο ; Θα περάσεις να τσιμπήσεις ; Να στρώσει σερβίτσιο ;
Δεν προλαβαίνουμε τώρα για γαρίδα , μόνο φρέσκια τρώω ,κατάψυξη αν θες τραβά Ανω Γλυφαδα θα σε στείλω σε ένα φίλοΝαι μια γαριδομοκαροναδα σπεσιαλ
άσε θα πάω ρομβης για γύρο με ΑθηναιοΔεν προλαβαίνουμε τώρα για γαρίδα , μόνο φρέσκια τρώω ,κατάψυξη αν θες τραβά Ανω Γλυφαδα θα σε στείλω σε ένα φίλο