Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.108
- Πόντοι
- 12.756
περιπου... θα τον κοιτανε καλα καλα και θα κανει καμια μανουρα και θα μεινω νηστικος ..Έχει πόρτα?
Που ειναι ο μαλακας ;; δουλευει ελαφρυ 90ωρο απο εχθες ;
περιπου... θα τον κοιτανε καλα καλα και θα κανει καμια μανουρα και θα μεινω νηστικος ..Έχει πόρτα?
δεν εκανε δουλεια το κοκορι
αμα ειναι να ψωνιζεις skip να μας το λες να σου φερνει η πινεζα και κανα ρουχο να πλυνεις
Άρχισε υπερωρίες 40 ώρες το χρονοπεριπου... θα τον κοιτανε καλα καλα και θα κανει καμια μανουρα και θα μεινω νηστικος ..
Που ειναι ο μαλακας ;; δουλευει ελαφρυ 90ωρο απο εχθες ;
μονο μαρμαροσκονη απο πεντελικο μαρμαρο μονοαμα ειναι να ψωνιζεις skip να μας το λες να σου φερνει η πινεζα και κανα ρουχο να πλυνεις
προσεχε μην σε πανε στην γυψοσανιδα , γιατι εισαι και τσιφουτης εσυ και για κανα 50ευρω μπορεις να κανεις ζημιεςμονο μαρμαροσκονη απο πεντελικο μαρμαρο μονο
τυπε δεν λες μην μου πασαρουνε μπεμπελακ και με πιασουνε τιποτα κολικοιπροσεχε μην σε πανε στην γυψοσανιδα , γιατι εισαι και τσιφουτης εσυ και για κανα 50ευρω μπορεις να κανεις ζημιες
να την σπας καλα τυπετυπε δεν λες μην μου πασαρουνε μπεμπελακ και με πιασουνε τιποτα κολικοι![]()
τι ειναι η κοκα παιδια;καλημερα κιολας
μονο με πμ πια...μας τα γαμαει ο τζορμακας αμα ειναι σε κοινη θεα...μου χρωστάς δελτίο
την καταρα μου να εχεις!χωρις να θελω να ξεσηκωσω τους θαμωνες του θρεντ, τις τελευταιες μερες επικρατει παρανοια για μια εταιρα στην ημερησια ενημερωση και μπορω να πω με σιγουρια οτι ενα τριψηφιο νουμερο μελων και επισκεπτων ψαχνουν μανιωδως το ινσταγκραμ της (και σπαμαρουν στα πμ). Λεω τωρα εγω..... αν πιστευετε οτι ξερετε ποιο μελος εχει το περιζητητο ινστα....... να τον ταγκαρουμε να βοηθησουμε τα παιδια να πυρφορησουν...... (οχι παλι μπιρλα, θα μας καταραστει και ειμαι προληπτικος)
![]()
![]()
ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ.την καταρα μου να εχεις!
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ.
redemption arc, λες ο Νιπλης να εχει το ινστα της;;;![]()
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!
Γιατί σε χωριό είσαι?κάθε μέρα ετσι είναι το κέντρο ρε,πλάκα εχειςΑνταπόκριση από κέντρο,τίγκα στο μουνι ,ΤΙΓΚΑ
Δεν μας νοιαζουν τα μουνια τυπε. Μονο κωλοιΑνταπόκριση από κέντρο,τίγκα στο μουνι ,ΤΙΓΚΑ