pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.334
- Πόντοι
- 3.556
Το παραδοσιακό όχι ... τώρα με τις νέες μόδες δεν ξέρω αν στο κάνει fusion μη βάλει ότι αρθρόποδο ζει υπογείωςΈχει και προνύμφες μέσα;
Το παραδοσιακό όχι ... τώρα με τις νέες μόδες δεν ξέρω αν στο κάνει fusion μη βάλει ότι αρθρόποδο ζει υπογείωςΈχει και προνύμφες μέσα;
Έφαγα χθες με μοσχαρίσιο κρέας από οσο μπουκο...Τυπε προς το παρόν τρώμε σαλάτες Ολιβιέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε προς το παρόν τρώμε σαλάτες Ολιβιέ
Τυπε φαντάζομαι όχι στη λαδόκολλαΈφαγα χθες με μοσχαρίσιο κρέας από οσο μπουκο...
ΒραστόΤυπε φαντάζομαι όχι στη λαδόκολλα
Τυπε δεν πιστεύω να σου βγάλανε κάνα ζυγούρι και να το πλήρωσες για κομπε;Βραστό
Μπα... σπιτικό ήταν.Τυπε δεν πιστεύω να σου βγάλανε κάνα ζυγούρι και να το πλήρωσες για κομπε;
Δεν κανει τέτοια σε μένα ,μπορεί να κάνει για την πάρτι τηςΓΑ ΜΑ ΕΙ
αλλά να στο φτιάξει η πινέζα
![]()
Δηλαδή αυτά που λέγαν πως έπεσε το ελικόπτερο μαλακίες ήταν;Ναι τον σφάξανε
Αλήθεια ήτανε απλά δεν μας είπαν αν κατέληξε ρεαρ μιντιουμ ρεαρ η γουελ ντανΔηλαδή αυτά που λέγαν πως έπεσε το ελικόπτερο μαλακίες ήταν;![]()
Πάρτην από κώλο ρε συ να σε χει βασιλιά να στα κάνει και αυτάΔεν κανει τέτοια σε μένα ,μπορεί να κάνει για την πάρτι της
Πάρτην από κώλο ρε συ να σε χει βασιλιά να στα κάνει και αυτά
Από σπανακόπιτα θα πας από σπανακόπιτα και το φύλλο θα το έχει ανοίξει πινέζα
Δεν τρώω τέτοια τύπε ,κάνα Σπρινγκ ρολλ που κάνει γαμάτα
Καλά δεν επιμένω μπορεί να μην είναι στις γεύσεις σου ... από κώλο την έχεις πάρει ?
Δεν τρώω τέτοια τύπε ,κάνα Σπρινγκ ρολλ που κάνει γαμάτα
Μαλάκα μου προχθές έκανε φανουρόπιτα ... Τι στο πουτσοΑπό σπανακόπιτα θα πας από σπανακόπιτα και το φύλλο θα το έχει ανοίξει πινέζα
Τρελός είσαι ;;Καλά δεν επιμένω μπορεί να μην είναι στις γεύσεις σου ... από κώλο την έχεις πάρει ?
Κάνει δουλειά η φανουρόπιτα, εγώ βρήκα 3 υπαλλήλους που έψαχνα...Μαλάκα μου προχθές έκανε φανουρόπιτα ... Τι στο πουτσο
Εγώ εντωμεταξυ δεν έχω φάει ποτέ φανουρόπιτα ούτε ξέρω τι είναι και καλά ότι την κάνουν τώρα και τέτοια , της λέω τι στο πουτσο είναι αυτό το κέικ ; Τι σκατα έχει μέσα ; Μου λέει ότι της το είπε μια φίλη της πινέζα από άλλο σπίτι που μιλούσαν ότι της είπε η αφεντικινα της να το κανει... Μην στα πολυλογω έχω μια φανουρόπιτα σπίτι άθικτη ,μην της γαμησω