Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.251
Πόντοι
10.411
καλα παρθένα δεν πρεπει να μπηκε , καποιος θα την ειχε καρφωσει πιο παλιά .. δεν ηταν τελικα και κοριτσακι του κατηχητικού..
Δεν θυμαμαι ποιος απο τους 2 ηταν ο δικός της .. παντως η καταθεση ελεγε , ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ερωτικες συνευρεσεις ....
Βγαλε εσυ τα συμπεράσματα σου :coffee:

Πιπα κωλο εμπλοκη δηλαδη!
4950.gif

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
γινε ηθικος αυτουργος. :confused:
α πα πα πα πα πα , εγω ειμαι καλος ανθρωπος, δεν ειμαι σαν και εσας εδω μεσα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι μεθοδους χρησιμοποιεις δηλαδη;
τιποτα μαν , δινω τοπο στην οργη :sad2::sad2::sad2:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
πολυ κόσμο έχουμε , ξερεις κάτι ;
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (9 μέλη και 24 επισκέπτες)
στοίχημα, σατανιστές, βάρος... :coffee:

ε όσο να' ναι κάτι κινείται για Κυριακή βράδυ λίγο πριν πέσει ο κόσμος για ύπνο και σηκωθεί κατά τις 6 για μπάνιο-πρωινό-σιχτίρισμα στην κίνηση μετά τις διακοπές- δεύτερο σιχτίρισμα μετά το άνοιγμα του υπολογιστή στην δουλειά μετά από 15-20 μέρες και βλέποντας 152 μαιλ αδιάβαστα και στο καπάκι να ακούει καλό χειμώνα ενώ αρχίζουν τα τηλέφωνα από τους πελάτες και το καλωσόρισμα από τους προισταμενους... :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756

ε όσο να' ναι κάτι κινείται για Κυριακή βράδυ λίγο πριν πέσει ο κόσμος για ύπνο και σηκωθεί κατά τις 6 για μπάνιο-πρωινό-σιχτίρισμα στην κίνηση μετά τις διακοπές- δεύτερο σιχτίρισμα μετά το άνοιγμα του υπολογιστή στην δουλειά μετά από 15-20 μέρες και βλέποντας 152 μαιλ αδιάβαστα και στο καπάκι να ακούει καλό χειμώνα ενώ αρχίζουν τα τηλέφωνα από τους πελάτες και το καλωσόρισμα από τους προισταμενους... :confused: :confused: :confused:
τι στιγμες και αυτες Παναγιά ... ευτυχως που ειμαστε καλοι ανθρωποι και δεν χρειαζεται να δουλευουμε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035

οι προβλεψεις του βιρλα φερνουν κοσμο.

τι στιγμες και αυτες Παναγιά ... ευτυχως που ειμαστε καλοι ανθρωποι και δεν χρειαζεται να δουλευουμε
καΛΑ τα λες ευτυχως που θα φυγω μια βδομαδα παλι τωρα που γυρισαν οι γυφταρεοι.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
έχεις κανονίσει καμιά καλή δουλειά Μύκονο με τα γκρουπ των συνταξιούχων που έρχονται φίλε βάρο? :coffee: :coffee:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.251
Πόντοι
10.411
οι προβλεψεις του βιρλα φερνουν κοσμο.

teamslice.gif

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.219
Πόντοι
19.795
Eσεις χαζολογατε στο μπου. και εγω γερος ανθρωπος ακομα δουλευω, moynides. :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
έχεις κανονίσει καμιά καλή δουλειά Μύκονο με τα γκρουπ των συνταξιούχων που έρχονται φίλε βάρο? :coffee: :coffee:
για να μαθαινεις μπαλιτσα καθε χρονο τυελος ιουλιου η αρχες αυγουστου εχω δουλιτσα-διακοπες και επισης αρχες σεπτεμβρη το ιδιο. :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
για να μαθαινεις μπαλιτσα καθε χρονο τυελος ιουλιου η αρχες αυγουστου εχω δουλιτσα-διακοπες και επισης αρχες σεπτεμβρη το ιδιο. :coffee:
και λιγες παιρνεις για το σιδερωμα που ριχνεις , εδω η πινεζα η δικιά μου και εχει 25 μερες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom