Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.884
- Πόντοι
- 216
Αυτό παρατηρώ, χρειάζομαι σύντομη ενημέρωσηΕχμμμ.... δεν θα το'λεγα ακριβώς έτσι.
Έχετε χάσει επεισόδια...
Αυτό παρατηρώ, χρειάζομαι σύντομη ενημέρωσηΕχμμμ.... δεν θα το'λεγα ακριβώς έτσι.
Έχετε χάσει επεισόδια...
με κομμένη πουτσα δεν πας πουθενάΉλθατε να σας "εξυπηρετήσω" και σας άφησα παραπονεμένο;
οταν το καψω θα του φορεσω μια μηανη απο μπουσα να γουσταρω.![]()
και τα κουναβια με εξαπλο καφε και νερο.ΝΑΙ..σου κανω παρεα με τετραπλη περδικα
εχω ετοιμα ζαναξ και Λεξο για παρτη τουςκαι τα κουναβια με εξαπλο καφε και νερο.
με κομμένη πουτσα δεν πας πουθενά![]()
Aναφερεσαι καπου συγκεκριμενα?και τα κουναβια με εξαπλο καφε και νερο.
κερατουκλη εισαι και μαρτυριαρης.Aναφερεσαι καπου συγκεκριμενα?![]()
Εγω 6 δεν ηπια σημερα,στους 5 εμεινακερατουκλη εισαι και μαρτυριαρης.
εχω πιει τεσσερι;ς να χτυπησω και πεμπτη?
Ο μέλλον γαμπρός του νήματος, κος σέσκουλας είναι... λάθος, ήθελε να είναι πολύ κολλητός... φίλος ... ... χμμμ.... ας το πούμε έτσι.... με τον κύριο αθηναίο.Αυτό παρατηρώ, χρειάζομαι σύντομη ενημέρωση
Αν πάτε σε πισσινγκ πάρτι ,ναιεχω πιει τεσσερι;ς να χτυπησω και πεμπτη?
Δεν βγήκατε σήμερα δεσποινίς?Αν πάτε σε πισσινγκ πάρτι ,ναι
ψηνεσε?![]()
![]()
![]()
ελπιζω να μην εχεις χαρακα.Δεν θα ήθελα να ταράξω την γαλήνη σας αλλά στην παθητική φωνή η κατάληξη είναι -αι.
Η επιστήμη και η τεχνολογία για όλα βρίσκουν λύση.Έχω κάνει την καινούργια επέμβαση, που όταν χρειάζεται την βιδώνεις.![]()
Νοψηνεσε?![]()
![]()
![]()
Νομιζω πλατειαζετε αγαπητε.Αυτο αρκει μαλλονΟ μέλλον γαμπρός του νήματος, κος σέσκουλας είναι... λάθος, ήθελε να είναι πολύ κολλητός... φίλος ... ... χμμμ.... ας το πούμε έτσι.... με τον κύριο αθηναίο.
Στην πορεία προέκυψε και ο φίλος βάρος....
Τέλος πάντων... έγιναν πολλά, ο φίλος αθηναίος διατηρεί μια εξαιρετική σχέση με τον φίλο βάρο, ο βάρος είναι ο παθητικός..., ενώ η απόσταση, λόγω νησιού, βοήθησε τον φίλο σέσκουλα να αποφασίσει να παντρευτεί.