Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
ειναι που δεν τον γάμησα ακομα ερωτικά που θέλει , γιατι ειναι και αισθηματίαςΕχει μια συμπαθεια σε σενα![]()
ειναι που δεν τον γάμησα ακομα ερωτικά που θέλει , γιατι ειναι και αισθηματίαςΕχει μια συμπαθεια σε σενα![]()
Καποιο καρτουν μου θυμιζει η νυφιτσα στο αβαταρ σου.Δεν μπορω να το θυμηθω τωρα.Αλλαξε το ρε,ειναι ψιλοκριντζγια πες?![]()
οσο σας ποναει θα τον βλεπετε γαμιολες.Καποιο καρτουν μου θυμιζει η νυφιτσα στο αβαταρ σου.Δεν μπορω να το θυμηθω τωρα.Αλλαξε το ρε,ειναι ψιλοκριντζ![]()
παντρευεται ο φιλος-Λειζερακιας και θα γινω κουμπαρος του και θα βαφτισω το παιδι τουγια πες?![]()
καλα στα παπαρια μου....Γιατι μπορω![]()
Eιναι σαν αυτη που τους ανοιξα νημα,που αφηνε φρυδια για να το παιξει εναλλακτικη.οσο σας ποναει θα τον βλεπετε γαμιολες.
ποιος ειναι παλι τουτος?παντρευεται ο φιλος-Λειζερακιας και θα γινω κουμπαρος του και θα βαφτισω το παιδι του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα στα παπαρια μου....
Ωραιο σεναριο,ποτε βγαινει η ταινιαπαντρευεται ο φιλος-Λειζερακιας και θα γινω κουμπαρος του και θα βαφτισω το παιδι του
καλα στα παπαρια μου....
και γω αφηνω αρχιδια αλλα δεν μου ανοιξες νημα.Eιναι σαν αυτη που τους ανοιξα νημα,που αφηνε φρυδια για να το παιξει εναλλακτικη.![]()
πωωωω ρε μαλακα σαν τα γυφτακια στα φαναρια , δεν ξεκολαειπαντρευεται ο φιλος-Λειζερακιας και θα γινω κουμπαρος του και θα βαφτισω το παιδι του
καλα στα παπαρια μου....
πωωωω ρε μαλακα σαν τα γυφτακια στα φαναρια , δεν ξεκολαει
Kαι γελαει και συνεχεια ο μουνης,του χει μεινει το χουιπωωωω ρε μαλακα σαν τα γυφτακια στα φαναρια , δεν ξεκολαει
εμπαινες γιουσεφ?Kαι γελαει και συνεχεια ο μουνης,του χει μεινει το χουι![]()
αιγυπτιακα.Θα μιλαει ή οχι![]()
Πηγες Δωδεκανήσου;αιγυπτιακα.![]()
πηγα αγιου ελευθεριου.Πηγες Δωδεκανήσου;
εισαι και αστειουλης.Tι υπονοεις φιλτατε?Ειστε γειτονακια![]()
μπαινεις και στ αρχιδια τους ολοιεισαι και αστειουλης.