Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
ολο το μενου τυπε, απο κοντοσουβλι μεχρι προβατινα , ΟΛΑΤι τσιμπησες;
ολο το μενου τυπε, απο κοντοσουβλι μεχρι προβατινα , ΟΛΑΤι τσιμπησες;
οχι θελω να τον εντυπωσιασωMην γραφεις ασυναρτησιες,ο γεροτσιπης ειναι μουμια,κανεναν δικο μας τραχανα να του πας![]()
να προσέχεις την διατροφή σου ,δεν θα μπαίνεις στο γαμπριάτικο κουστούμιολο το μενου τυπε, απο κοντοσουβλι μεχρι προβατινα , ΟΛΑ
Aααα,επειδη εισαι ειδημων σε θεματα τεχνολογιας και σοφτγουερ εχεις γνωριμιες με τον γερο Μπιλ.Τωρα το πιασαοχι θελω να τον εντυπωσιασω
εχω αλλες ακρεςAααα,επειδη εισαι ειδημων σε θεματα τεχνολογιας και σοφτγουερ εχεις γνωριμιες με τον γερο Μπιλ.Τωρα το πιασα![]()
του ειπε για το αβαταρAααα,επειδη εισαι ειδημων σε θεματα τεχνολογιας και σοφτγουερ εχεις γνωριμιες με τον γερο Μπιλ.Τωρα το πιασα![]()
To σκεφτομουν προχθες.Να ναι καλα ο Χελ που τους ειχε ψησει να αλλαξουν ολοι αβαταρ.Ετρεξε κι ο δικος μας αμεσωςτου ειπε για το αβαταρ
προβατοοοο παντου ακολουθειTo σκεφτομουν προχθες.Να ναι καλα ο Χελ που τους ειχε ψησει να αλλαξουν ολοι αβαταρ.Ετρεξε κι ο δικος μας αμεσως![]()
και ποιος ηταν η γνωστη ΚΟΤΑ που εκανε αβαβα;ΝιπλακοςTo σκεφτομουν προχθες.Να ναι καλα ο Χελ που τους ειχε ψησει να αλλαξουν ολοι αβαταρ.Ετρεξε κι ο δικος μας αμεσως![]()
βρε μαλακα ενα σαιτ ειναι γινε λιγο αντρας ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΣΤΑπροβατοοοο παντου ακολουθει
καλησπερα φιλε-Μπαρεολη μερα το κωλοβαρατε βλεπω,ποτε θα δουλεψετε?
Kι εγω δεν αλλαξα ρε,αλλα να μου πεις ξερουμε να αλλαζουμε αβαταρ εμεις?και ποιος ηταν η γνωστη ΚΟΤΑ που εκανε αβαβα;Νιπλακος
εσυ γιατι δεν αλλαξες;Kι εγω δεν αλλαξα ρε,αλλα να μου πεις ξερουμε να αλλαζουμε αβαταρ εμεις?![]()
καληπσρεα χρυσοφτερωτε αητε.βρε μαλακα ενα σαιτ ειναι γινε λιγο αντρας ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΣΤΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπερα φιλε-Μπαρε
τα εμαθες τα νεα;καληπσρεα χρυσοφτερωτε αητε.
για πες?τα εμαθες τα νεα;
ειπε μια μαλακια ο Χελ και επειδη δεν το καναμε ειμαστε υπολογοι στον μαλακα τον ΑΘηναιο... ρε που εφτασε η μαλακια εδω μεσα ..Kι εγω δεν αλλαξα ρε,αλλα να μου πεις ξερουμε να αλλαζουμε αβαταρ εμεις?![]()
καλως τον οικογενειακό υπαλληλοολη μερα το κωλοβαρατε βλεπω,ποτε θα δουλεψετε?
Εχει μια συμπαθεια σε σεναειπε μια μαλακια ο Χελ και επειδη δεν το καναμε ειμαστε υπολογοι στον μαλακα τον ΑΘηναιο... ρε που εφτασε η μαλακια εδω μεσα ..
Εσυ δεν αλλαξες αλλα εμένα θυμαται μονο ο μουνης , ειδες που θελει γαμησει ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλως τον οικογενειακό υπαλληλο