barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.302
- Πόντοι
- 5.506
Το ξέρει οτι είναι απατεώνας και τη θέλει μόνο για να ανοίξει μπλοκ (ακάλυπτων) επιταγών;θελει καυλοφωνη ΜΟΝΟ του φιλου-Πυραμιδα![]()
(εγώ ρουφιάνος ΔΕΝ είμαι)
Το ξέρει οτι είναι απατεώνας και τη θέλει μόνο για να ανοίξει μπλοκ (ακάλυπτων) επιταγών;θελει καυλοφωνη ΜΟΝΟ του φιλου-Πυραμιδα![]()
ΝΑΙΗ φωτογραφία που κοσμεί το άβαταρ σας, δική σας;![]()
και ΑΦΜ θελει τωρα..καποια καινουρια κομπινα ετοιμαζει αλλα τον κανει κεφι δε μπορεις να κανεις τιποταΤο ξέρει οτι είναι απατεώνας και τη θέλει μόνο για να ανοίξει μπλοκ (ακάλυπτων) επιταγών;
(εγώ ρουφιάνος ΔΕΝ είμαι)
Μπορείς να μην ενοχλείς την κοπέλα που μια μέρα θα γίνει Κυρία μου;;;;Διψασμένη παγίδα λοιπόν!
Εμπνευσμένο νικ.
Και από ότι φαίνεται, όλο και κάποιος-κάποιοι έχουν παγιδευτεί ήδη.![]()
Πείτε της τότε πως ενδιαφέρομαι για κώλο.![]()
Ναι, ίσως τη θυμάστε πιο flat βέβαιαΗ φωτογραφία που κοσμεί το άβαταρ σας, δική σας;![]()
αδιστακτος ειναι ο πουστης...και ΑΦΜ θελει τωρα..καποια καινουρια κομπινα ετοιμαζει αλλα τον κανει κεφι δε μπορεις να κανεις τιποτα![]()
δυστυχως ναι.....αλλα ειναι φιλος-φιδιαδιστακτος ειναι ο πουστης...
ο αγιος ενφιαφερετε για κωλο αγαπητη....το μεταφερω απλαΝαι, ίσως τη θυμάστε πιο flat βέβαια
ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙΗ φωτογραφία που κοσμεί το άβαταρ σας, δική σας;![]()
Αγαπητέ έχω σκοπό να κάτσω φρόνιμα στην άκρη και που και που να πετάω τη μαλακία μου ή να φασώνω την Νίπλη. Δε θα ενοχλήσω καθόλου , θα σας κάτσω πάρα πολύ φρόνιμα, συνεχίστε.για πες μας περισσοτερα αγαπητη
και ΑΜΚΑ ............και ΑΦΜ θελει τωρα..καποια καινουρια κομπινα ετοιμαζει αλλα τον κανει κεφι δε μπορεις να κανεις τιποτα![]()
Μια μέρα άργησε σε ένα ραντεβού μας...Και την είπα θα σε τιμωρήσω! Λαρύγγωτες είχαμε στο τέλος....![]()
![]()
Ναι, ίσως τη θυμάστε πιο flat βέβαια
ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΜΑΛΑ και με ζεση την αποφαση σας να φασωσετε τον ΜΑΓΟΥΛΙΝΙΟ της καρδιας μαςΑγαπητέ έχω σκοπό να κάτσω φρόνιμα στην άκρη και που και που να πετάω τη μαλακία μου ή να φασώνω την Νίπλη. Δε θα ενοχλήσω καθόλου , θα σας κάτσω πάρα πολύ φρόνιμα, συνεχίστε.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΓνωριζόμαστε δηλαδή;
Μάλλον είστε πολύ ντυμένη στην φωτογραφία του άβαταρ και δεν σας αναγνώρισα.