ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.046
- Πόντοι
- 5.006
Πηγες χωρμοβιτου;είδες μπουχο;πιροσκι πουλουσε και ο κριστος σαββιδης στα φαναρια
μετα εγινε πολυεκατομμυριουχος
και μετα αλκοολικος
Πηγες χωρμοβιτου;είδες μπουχο;πιροσκι πουλουσε και ο κριστος σαββιδης στα φαναρια
μετα εγινε πολυεκατομμυριουχος
και μετα αλκοολικος
ξερεις καλο τυροπιταδικο στην γη του πυρος αδερφε να στειλω ενα κολητο?Πηγες χωρμοβιτου;είδες μπουχο;
Στα μέρη μας;για κέντρο;ξερεις καλο τυροπιταδικο στην γη του πυρος αδερφε να στειλω ενα κολητο?
για πες interesting
δεν ειδα οχι λασπη θα ειναι τωρα καπου στην ανω τουμπα σε κανενα ρεμαΠηγες χωρμοβιτου;είδες μπουχο;
ναι αδερφε εδω διπλα
![]()
Υπόγειο πάει τώρα μίλαγαδεν ειδα οχι λασπη θα ειναι τωρα καπου στην ανω τουμπα σε κανενα ρεμα
πολυ σεισμος...πολυ ομωςναι αδερφε εδω διπλα
![]()
εγώ αυτό το υπόγειο το ξέρω?Υπόγειο πάει τώρα μίλαγα
θα πληρωσει ο φιλος νιπλης να φυγουν....για ολα εχει λυσηπολυ σεισμος...πολυ ομως
ετσι και τον πιασει κανα 6αρακι που εκει τα εχουν για πλακα,θα χεζεται μεχρι και στο αεροπλανο που θα τον γυρναει ελλαδα...και ειναι κανα 2μερο..θα πληρωσει ο φιλος νιπλης να φυγουν....για ολα εχει λυση
δυο ειναι τα διασημα υπογεια του μπου....εγώ αυτό το υπόγειο το ξέρω?
πες μου να μάθω ... τι έχω να χάσω?δυο ειναι τα διασημα υπογεια του μπου....
του μπουχου και του ποδολαγνου
δεν θελεις να ξερεις
προσυπογράφω ... δειλός και φοβιτσιάρης είναιετσι και τον πιασει κανα 6αρακι που εκει τα εχουν για πλακα,θα χεζεται μεχρι και στο αεροπλανο που θα τον γυρναει ελλαδα...και ειναι κανα 2μερο..
οσοι μαθανε γινανε σατανιστες μετα...δεν το ρισκαρωπες μου να μάθω ... τι έχω να χάσω?
α, καλά τότε, μη λες ... είμαι και του κατηχητικού ...οσοι μαθανε γινανε σατανιστες μετα...δεν το ρισκαρω
στου ποδολαγνου γινοντουσαν φρικιαστικα πραγματα καποτε...επρεπε να πας με βρωμικες καλτσεςα, καλά τότε, μη λες ... είμαι και του κατηχητικού ...
πες μου να μάθω ... τι έχω να χάσω?
οσοι μαθανε γινανε σατανιστες μετα...δεν το ρισκαρω
Είναι θεσσαλονικηεγώ αυτό το υπόγειο το ξέρω?