shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Του έφτιαξες ένα στεφάνι για σήμερα?χρονια πολλα στον φιλο @athinaios44 για την σημερινη ημέρα (Την πρώτη Μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών) διοτη ειναι ο ΜΟΝΟΣ που εργάζεται πραγματικά τίμιος και λεβέντης![]()
πειτε που να το στειλω !!Του έφτιαξες ένα στεφάνι για σήμερα?![]()
Κωλομπαραδεςmoynopana
χωρισες?που μουνι εξω παιδιά , ανθισανε τα μουνοχειλα
εγω ναι , αυτη οχι , ειμαστε στα δράματαχωρισες?
για πεςεγω ναι , αυτη οχι , ειμαστε στα δράματα
ε τι να σου πω , παλια μου τεχνη κοσκινο , τα ιδια παντελακι μου τα ΄ιδια παντελη μουγια πες
πασαρε της τον αθηναιο να την γλυκανεις.η συνεχεια θα ειναι
- ''μου το ειχαν πει οι φιλες μου οτι ησουν καργιολης και μουνοπανο''
-'' καλυτερα αγαπη μου να παρεις λιγο χρόνο μονος σου ''
και επειδη θα την γραψω στ αρχιδια μου , θα παει ετσι :
- 90 κλησεις την ημερα , και μηνυματα παντου , viber , whatsapp , messenger , sms , ''SHKWSE TO S AGAPW'' , και μετα θα γινουν ''σηκωσε το μην τα γαμησω ολα ''
τα γνωστα δηλαδη
θα νομιζει οτι ειναι το παιδι που πλενει τζαμια βενζιναδικο οταν φουλαρεις αμαξιπασαρε της τον αθηναιο να την γλυκανεις.![]()
ναι αλλα εχει κανει τον σεσκουλα να λιωνει για παρτη του,εχει κατι το μαγικο.θα νομιζει οτι ειναι το παιδι που πλενει τζαμια βενζιναδικο οταν φουλαρεις αμαξι
τι κανεις φιλε-τσανακογλειφτη;ναι αλλα εχει κανει τον σεσκουλα να λιωνει για παρτη του,εχει κατι το μαγικο.
σωστο και αυτοναι αλλα εχει κανει τον σεσκουλα να λιωνει για παρτη του,εχει κατι το μαγικο.
παει το μουνι βελουδο,ανοιγει ο δρομος για μας.τι κανεις φιλε-τσανακογλειφτη;
εσυ κατσε καλα γιατι αν σε παρατησει θα αυτοκτονησειςπαει το μουνι βελουδο,ανοιγει ο δρομος για μας.
δεν εχω αυτη τη ψυχικη δυναμη.εσυ κατσε καλα γιατι αν σε παρατησει θα αυτοκτονησεις