Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
Βρίσκουμε ip, διεύθυνση σπιτιού και μετά καρφί για την οικοκομικήεχω συνηθισει στα μαυρα.![]()
Βρίσκουμε ip, διεύθυνση σπιτιού και μετά καρφί για την οικοκομικήεχω συνηθισει στα μαυρα.![]()
ο μουνης καθαριζει κανα σαρανταρι τον χρονο και δηλωνει 10-12000Βρίσκουμε ip, διεύθυνση σπιτιού και μετά καρφί για την οικοκομική![]()
η ψυχη της παρεας ηταν τελευταια φορα που μπηκε 2 χουφτες αλοπερντιν πηραμε να μην χαρακωθουμετσιμυς κατι του εχει συμβει τα παρατησε απο μαξιλαροκωλης,παρατησε το μπου,παρατησε τα βελια,παρατησε τις πουτανες,παρατησε παντρεμενες κλπ μονο ταξιδια σαν τον λουκι λουκ κανει.
Καλό είναι να μην σχολιάζουμε αν δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε κάποιον.ενταξει πολυ θελει νομιζεις το μυαλο να σαλταρει;
περισσοτερο γενικα πηγαινε.....με τον Τζιμακο ειχαμε βγει καποιες φορες καλο παιδιΚαλό είναι να μην σχολιάζουμε αν δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε κάποιον.
Γενικά το λέω.
λες?ενταξει πολυ θελει νομιζεις το μυαλο να σαλταρει;
Κάνει τον καλό στα γεροντάκια...ο μουνης καθαριζει κανα σαρανταρι τον χρονο και δηλωνει 10-12000
16-20ο μουνης καθαριζει κανα σαρανταρι τον χρονο και δηλωνει 10-12000
ναι μου περνανε μυστηριες σκεψεις πολλες φορεςλες?μλκ σου π[ερνανε τιποτα τρελες σκεψεις απο το μυαλο?εγω πολλες φορες σκεφτομ,αι να χτυπησω τον συνομιλητη μου.
![]()
![]()
![]()
Το κατάλαβα πως το είπες...περισσοτερο γενικα πηγαινε.....με τον Τζιμακο ειχαμε βγει καποιες φορες καλο παιδι
τα μισα δηλαδη
θα ησουν ευτυχισμενος αν ολοι ηταν σαν εμενα.Κάνει τον καλό στα γεροντάκια...![]()
Τον καθρέφτη σου εννοείς ?λες?μλκ σου π[ερνανε τιποτα τρελες σκεψεις απο το μυαλο?εγω πολλες φορες σκεφτομ,αι να χτυπησω τον συνομιλητη μου.
![]()
![]()
![]()
Εσένα θα φωνάζω όταν γεράσω!θα ησουν ευτυχισμενος αν ολοι ηταν σαν εμενα.![]()
εχει κατι κουμπια καλα ο Ρεζ νομιζω ηρθε η ωρα να τα μοιραστει με μπαρουλη για να τον σωσειΤον καθρέφτη σου εννοείς ?
αν συναντηθουμε ποτε καρτα θεση αμυνας.Τον καθρέφτη σου εννοείς ?
θελω κανα δυο να τα εχω για ωρα αναγκης,ποτε δεν ξερεις.εχει κατι κουμπια καλα ο Ρεζ νομιζω ηρθε η ωρα να τα μοιραστει με μπαρουλη για να τον σωσει![]()
καθολου καλη ιδεαεχει κατι κουμπια καλα ο Ρεζ νομιζω ηρθε η ωρα να τα μοιραστει με μπαρουλη για να τον σωσει![]()
πολυ φοβαμαι οτι τα 2 θα ειναι σαν καραμελεςθελω κανα δυο να τα εχω για ωρα αναγκης,ποτε δεν ξερεις.![]()
Έχουμε το μπου, δεν χρειαζόμαστε χάπια...θελω κανα δυο να τα εχω για ωρα αναγκης,ποτε δεν ξερεις.![]()
γιατι;καθολου καλη ιδεα