athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
ενα θα σου πω.....ολος μια κινητη νικοτινη ημουν...μονο για τον πρωινο καφε ηθελα 12-15 τσιγαρα...δεν ετρεχε η νικοτινη απο τα ρουθουνια?
ενα θα σου πω.....ολος μια κινητη νικοτινη ημουν...μονο για τον πρωινο καφε ηθελα 12-15 τσιγαρα...δεν ετρεχε η νικοτινη απο τα ρουθουνια?
χανειςΔεν έχω καπνίσει ποτέ!![]()
θα ΜΕ ξεφτυλισει ο καραγυφτας.Εγώ λέω να πάει να πάρει χρυσές αλυσίδες, να γίνει τράπερ και μετά θα τρέχει στα μπαράκια με τον Τάκη.
Ναι να βάλω ξυπνητήριοχι ειναι νωρις ακομα
δωδεκα παρα τεταρτο ξεκιναει το προγραμμαΝαι να βάλω ξυπνητήρι
Ναι θα βάλω αφυπνισηδωδεκα παρα τεταρτο ξεκιναει το προγραμμα
εχεις και κιτρινα δαχτυλα?ενα θα σου πω.....ολος μια κινητη νικοτινη ημουν...μονο για τον πρωινο καφε ηθελα 12-15 τσιγαρα...
Το πήρα κι' εγώ το επίδομα.θα ΜΕ ξεφτυλισει ο καραγυφτας.
να βαλεις ετσιΝαι θα βάλω αφυπνιση
δεν ειχα ποτε φιλε-γαμιολα μια φορα την εβδομαδα τα εκανα με λεμονακιεχεις και κιτρινα δαχτυλα?![]()
παρε μπουμπλικια και ενα βατ 69.Το πήρα κι' εγώ το επίδομα.
Το έκανα για πλάκα και έγινε δεκτό τελικά.
Πες μου καμιά επενδυτική ιδέα...
συχωρα με εσφαλα.να βαλεις ετσι
δεν ειχα ποτε φιλε-γαμιολα μια φορα την εβδομαδα τα εκανα με λεμονακι
Σε τι θα με ωφελήσουν αυτά??παρε μπουμπλικια και ενα βατ 69.
επειδη 40 δεν ειναι τιποτα σας προτεινω να μου τα δωσετε για να πολλαπλασιασω το 40αρι μου.Σε τι θα με ωφελήσουν αυτά??![]()
Θες να με στείλεις κουβά?![]()
για να ξαναγινεις ο αγαπημενος μου φιλος-μπαρος πρεπει να εισαι σωστος και ουχι πισωπλατος μουνης με τον Μαγουλινιοσυχωρα με εσφαλα.
ο μαγουλινιο ειναι προπονητης?γι να ξαναγινεις ο αγαπημενος μου φιλος-μπαρος πρεπει να εισαι σωστος και ουχι πισωπλατος μουνης με τον Μαγουλινιο
Στείλε ιβαν σουεπειδη 40 δεν ειναι τιποτα σας προτεινω να μου τα δωσετε για να πολλαπλασιασω το 40αρι μου.
ο μεγιστανας απο τα Λιντλο μαγουλινιο ειναι προπονητης?![]()
εχω συνηθισει στα μαυρα.Στείλε ιβαν σου
τσιμυς κατι του εχει συμβει τα παρατησε απο μαξιλαροκωλης,παρατησε το μπου,παρατησε τα βελια,παρατησε τις πουτανες,παρατησε παντρεμενες κλπ μονο ταξιδια σαν τον λουκι λουκ κανει.ο μεγιστανας απο τα Λιντλ
ενταξει πολυ θελει νομιζεις το μυαλο να σαλταρει;τσιμυς κατι του εχει συμβει τα παρατησε απο μαξιλαροκωλης,παρατησε το μπου,παρατησε τα βελια,παρατησε τις πουτανες,παρατησε παντρεμενες κλπ μονο ταξιδια σαν τον λουκι λουκ κανει.