Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Πως το ξέρεις αυτο?στο μπαλετο ειναι καλος ο μπαρος
Πως το ξέρεις αυτο?στο μπαλετο ειναι καλος ο μπαρος
Γυναίκες να μας φέρεις. ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Θα τους ανοίξω ένα queer νήμα, να αλλαξοξεκωλιάζονται εκεί.
Πως το ξέρεις αυτο?
Μη χάσεις εσύ.Γυναίκες να μας φέρεις. ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Μουνάκι ρε φίλε, υπάρχει καλύτερο;Μη χάσεις εσύ.
Έτσι.Μουνάκι ρε φίλε, υπάρχει καλύτερο;
Γυναίκες να μας φέρεις. ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Κάτι τέτοια έλεγε και κάποιος άλλος και είδες τι έπαθε.Μετά την Ανάσταση. Τώρα, νηστεία και προσευχή ΒΡΕ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΤΙΚΑ.
Κάτι τέτοια έλεγε και κάποιος άλλος και είδες τι έπαθε.
Δώσε μουνί στον λαό.
Εδώ μουνακι....εκεί μουνακι....που είναι το μουνακι......????Μουνάκι ρε φίλε, υπάρχει καλύτερο;
Καλώς το αρχιδάκι. Χρήζεις συστάσεων; Δεν νομίζω, τους ξέρεις.Εδώ μουνακι....εκεί μουνακι....που είναι το μουνακι......????
Θα προσαρμοστω πιστεύω.....Καλώς το αρχιδάκι. Χρήζεις συστάσεων; Δεν νομίζω, τους ξέρεις.
Πότε είναι η ώρα του μουνιού......???Όλα στην ώρα τους.
Είναι το μουνακι νηστίσιμο..???Μετά την Ανάσταση. Τώρα, νηστεία και προσευχή ΒΡΕ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΤΙΚΑ.
Άσε το μουνί για αρχή και απάντησέ μας στην κλασσική ερώτηση του νήματος.Θα προσαρμοστω πιστεύω.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πότε είναι η ώρα του μουνιού......???
Μια ρεβυθαδα στην γάστρα!Άσε το μουνί για αρχή και απάντησέ μας στην κλασσική ερώτηση του νήματος.
Τι τσίμπησες μαν;
Ντσου!Είναι το μουνακι νηστίσιμο..???
Δηλ. τώρα που έχω αρτηθει θα πάω στην κόλαση...?Ντσου!
Προλαβαίνετε να μετανοήσετε.Δηλ. τώρα που έχω αρτηθει θα πάω στην κόλαση...?
Θα πω το Πάτερ ημών 100 φορές....θα εξομολογηθώ στον παπά της ενορίας.....φτάνει...?Προλαβαίνετε να μετανοήσετε.
Ίσως.Θα πω το Πάτερ ημών 100 φορές....θα εξομολογηθώ στον παπά της ενορίας.....φτάνει...?