Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
Είπε όχι , ξηλώσουν αλλιώς μετράς λεπτά στο νήμαθα πληρωσει ο κολλητος μου ο αθηναιος.
Είπε όχι , ξηλώσουν αλλιώς μετράς λεπτά στο νήμαθα πληρωσει ο κολλητος μου ο αθηναιος.
σεσκουλα εμπαινες?το ερώτημα αυτό έχει απαντηθεί εκ μέρους μου ποικιλοτρόπως σε διάφορα νήματα, οπότε και δε θεωρώ απαραίτητη μία ακόμα έκθεση απάντησης
Δεν γυρνοβολάω στα άλλα νήματα να παρακολουθήσω τι έχεις απαντήσει αλλά αφού δεν θες να απαντήσεις δεν θα παρακαλέσω κιόλαςτο ερώτημα αυτό έχει απαντηθεί εκ μέρους μου ποικιλοτρόπως σε διάφορα νήματα, οπότε και δε θεωρώ απαραίτητη μία ακόμα έκθεση απάντησης
εμπαινες νανα?Δεν γυρνοβολάω στα άλλα νήματα να παρακολουθήσω τι έχεις απαντήσει αλλά αφού δεν θες να απαντήσεις δεν θα παρακαλέσω κιόλας
Πάω να δω τις σαύρες στο νησίεμπαινες νανα?
Πάω να δω τις σαύρες στον νησί
ουτε να ηταν η τελευταια στον Κοσμο !!σεσκουλα εμπαινες?
Η Νανά επιλέγει, δεν την επιλέγουνεμπαινες νανα?
Σε πρόλαβα μονο για εμενα θα πληρώσειθα πληρωσει ο κολλητος μου ο αθηναιος.
Υπερβολες...ουτε να ηταν η τελευταια στον Κοσμο !!
τη νανα ρωτησα οχι εσενα.ουτε να ηταν η τελευταια στον Κοσμο !!
γεια σου pussyΥπερβολες...
εσυ πληωνεις για αθηναιο,αθηναιος για μενα.Σε πρόλαβα μονο για εμενα θα πληρώσει
σεσκουλα γραφειςτη νανα ρωτησα οχι εσενα.
κατσε να μπει κολλητουλης να σε περιλαβει.σεσκουλα γραφεις
βαζει πλυντήριο δεν εχει χρονοκατσε να μπει κολλητουλης να σε περιλαβει.
Δε σου χαλάω χατήρι...γεια σου pussy
ρε τελειωνετε και ξηλωθειτε μην σας γαμησω , που μου παιζετε τις κουμπαρες, παλιογαμιολεςεσυ πληωνεις για αθηναιο,αθηναιος για μενα.
πληρωνω και για τους δυο στειλε ibanρε τελειωνετε και ξηλωθειτε μην σας γαμησω , που μου παιζετε τις κουμπαρες, παλιογαμιολες
πληρωνω και για τους δυο στειλε ban