Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
με 3 αυτοκίνητα και σπίτι στη Μύκονο θες και επίδομα?για πες το επιδομα κινησης τι κανω?μπαινω γκοβ και δηλωνω οχημα?και μετα τι?
με 3 αυτοκίνητα και σπίτι στη Μύκονο θες και επίδομα?για πες το επιδομα κινησης τι κανω?μπαινω γκοβ και δηλωνω οχημα?και μετα τι?
πανω που διαβασα για να μαθω ρε ο καραγκιοζης μας επιδοτει απο απριλη και μετα,τον μαρτη που μας εχει μπει καλα στον κωλο δεν τον επιδοτει η χαμουρα,ρε τι βλημα εχουμε αφησει και μας κυβερνα.γιατι ανοιξε να το κανουμε;
πόσα καις τον μήνα μέσο όρο για κίνηση?πανω που διαβσα για να μαθω ρε ο καραγκιοζης μας επιδοτη απο απριλη και μετα,τον μαρτη που μας εχει μπει καλα στον κωλο δεν τον επιδοτη η χαμουρα,ρε τι βλημα εχουμε αφησει και μας κυβερνα.
α ρε παπαδοπουλε α ρε παπαδοπουλε.
ναιμε 3 αυτοκίνητα και σπίτι στη Μύκονο θες και επίδομα?
δευτερα εβαλα 40 ευρω σημερα αδειο εντελως,αυριο πρεπει να βαλω και στα δυο ειναι πατος.πόσα καις τον μήνα μέσο όρο για κίνηση?
πόσα γεμίσματα εννοώ...
ουτε ευρω εχεις λεφτα εσυναι
δευτερα εβαλα 40 ευρω σημερα αδειο εντελως,αυριο πρεπει να βαλω και στα δυο ειναι πατος.
καλα τα ειπε ο στουρναρας εχουμε λιπος εμεις και πρεπει να το φαμεουτε ευρω εχεις λεφτα εσυ
έπεσαν λίγο οι τιμές, λίγο...ναι
δευτερα εβαλα 40 ευρω σημερα αδειο εντελως,αυριο πρεπει να βαλω και στα δυο ειναι πατος.
ναι ειδα θα βαλω με 1,90 ετεκα.
ναι ρε αυτος ειναι ο σκοπος..λες και εχουνε πολλοικαλα τα ειπε ο στουρναρας εχουμε λιπος εμεις και πρεπει να το φαμε
ακου τι ειπε ο γαμοσπιτος που τσεπωνει κανα μυριο το χρονο.
ναι, είναι βλάκες ο κόσμος...ναι ρε αυτος ειναι ο σκοπος..λες και εχουνε πολλοι
λεγαμε οτι η κυβερνηση τσιπρα ειναι ηλιθιοι και θρασεις αλλα και αυτοι οι βλακες τους συναγωνιζονται επαξια,ναι ρε αυτος ειναι ο σκοπος..λες και εχουνε πολλοι
το εχω ξαναγραψει...η μεσαια ταξη εφαγε συριζα,η μεσαια ταξη θα φαει και κυριακολεγαμε οτι η κυβερνηση τσιπρα ειναι ηλιθιοι και θρασεις αλλα και αυτοι οι βλακες τους συναγωνιζονται επαξια,
αδωνις βαζει βενζινη απο την τσεπη του λεει
στουρναρας να φαμε το λιπος
κουλης επιδοτηση 13 ευρω και το επιδομα ακριβειας θα το παρουν παλι οι γνωστοι πουσυδες και σια
τι να πιασεις και τι να αφησεις.
και ποιος εχει σειρα??το εχω ξαναγραψει...η μεσαια ταξη εφαγε συριζα,η μεσαια ταξη θα φαει και κυριακο
και τι θα ψηφίσεις για να τον φας? συριζα? ή μερα98346το εχω ξαναγραψει...η μεσαια ταξη εφαγε συριζα,η μεσαια ταξη θα φαει και κυριακο
θα πάρει επενδυτική βαθμίδα ο Κυριάκος και μετά εκλογές...το εχω ξαναγραψει...η μεσαια ταξη εφαγε συριζα,η μεσαια ταξη θα φαει και κυριακο
o τυπος δεν ειναι ουτε καν μεσαια ταξη, τι τον ρωτας...και τι θα ψηφίσεις για να τον φας? συριζα? ή μερα98346![]()