ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.024
- Πόντοι
- 5.006
Ντροπη σου ρε,που ακουστηκε καφες με φαγητοαυριο να τους παιρνεις σε κουβαδες...να βουτας μεσα τις μπριζολες
δεν εχεις φαντασια...για μαριναρισμα...Ντροπη σου ρε,που ακουστηκε καφες με φαγητο5 λεπτα πριν και 5 λεπτα μετα ειναι οκ
![]()
Τιραμισου θα φτιαξουμεδεν εχεις φαντασια...για μαριναρισμα...
Ακούστηκε.....αμερικανός τουρίστας Χανιά σε διπλανό τραπέζι από εμένα 4 χρόνια πριν παρήγγειλε μια χωριάτικη,τζατζίκι και φραπόγαλο με τον σερβιτόρο να μένει κόκκαλοΝτροπη σου ρε,που ακουστηκε καφες με φαγητο5 λεπτα πριν και 5 λεπτα μετα ειναι οκ
![]()
Ε λογικο ρε Μανιμαλ,θα ειχε προβληματα δυσκοιλιοτητας και βρηκε τη λυσηΑκούστηκε.....αμερικανός τουρίστας Χανιά σε διπλανό τραπέζι από εμένα 4 χρόνια πριν παρήγγειλε μια χωριάτικη,τζατζίκι και φραπόγαλο με τον σερβιτόρο να μένει κόκκαλο
εχει παραγγειλει γαλλος μπροστα μου σε κρεπερι,μια με τυρι μπεικον πατατακια σοκολαταΑκούστηκε.....αμερικανός τουρίστας Χανιά σε διπλανό τραπέζι από εμένα 4 χρόνια πριν παρήγγειλε μια χωριάτικη,τζατζίκι και φραπόγαλο με τον σερβιτόρο να μένει κόκκαλο
Κι εγω ετσι τις τρωω ρεμπεσκε,τυρι μπεικον σοκολατα(πατατακια οχι,κανενα φουντουκι ισως)εχει παραγγειλει γαλλος μπροστα μου σε κρεπερι,μια με τυρι μπεικον πατατακια σοκολατα
Καρφώνει την ντομάτα,την βουτάει στο τζατζίκι και μια γουλιά φραπόγαλο να πάει κάτωεχει παραγγειλει γαλλος μπροστα μου σε κρεπερι,μια με τυρι μπεικον πατατακια σοκολατα
Ψιλοαηδια,αλλα αν πινει φραπογαλο λογικοΚαρφώνει την ντομάτα,την βουτάει στο τζατζίκι και μια γουλιά φραπόγαλο να πάει κάτω![]()
Τωρα δηλαδη δεν πουλανε μισοφεγγαρες τυροπιτες;τι να μου πειτε ρε ναυαγια
που ειχαμε στον σχολειο εναν που πηγαινε στο κυλικειο και ελεγε στην αλλη να του ανοιξει την κλειστη τυροπιτα μισοφεγγαρο που πουλαγαν τοτε και να οτυ βαλει μεσα ρωσικη, μουσταρδα και κετσαπ
δεν ξερω τυπε , ειμαι εξοσχολικός τωραΤωρα δηλαδη δεν πουλανε μισοφεγγαρες τυροπιτες;
Ετσι!δεν ξερω τυπε , ειμαι εξοσχολικός τωρα![]()
με τις μαλακιες της διατροφης πιο πιθανο ειναι να πουλανε αβακαντο τοστ , εμεις ειχαμε οτι σαβουρα και οτι ειχε ζαχαρη , δεν μασαγαμε απο τετοια
δεν ξερω τυπε , ειμαι εξοσχολικός τωρα![]()
με τις μαλακιες της διατροφης πιο πιθανο ειναι να πουλανε αβακαντο τοστ , εμεις ειχαμε οτι σαβουρα και οτι ειχε ζαχαρη , δεν μασαγαμε απο τετοια
Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να έχει τόση ζάχαρη όσο αυτόAυτα καταντησαν τον Βαρο 150 κιλα![]()
![]()
![]()
![]()
Moυ ανοιξε η ορεξηΔεν θυμάμαι κάτι άλλο να έχει τόση ζάχαρη όσο αυτό
Κάνεις βούτες με αυτά στον καφέ?Moυ ανοιξε η ορεξη![]()
![]()
![]()