Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.258
- Πόντοι
- 10.411
Αυτά από Παρασκευή,προέχει η αυριανή δύσκολη αναμέτρησηθα παρω την κοσμοτε να μου δωσει πακετο αγωνων εκτος του ολυμπιακου σε τιμη προσφορας.
Αυτά από Παρασκευή,προέχει η αυριανή δύσκολη αναμέτρησηθα παρω την κοσμοτε να μου δωσει πακετο αγωνων εκτος του ολυμπιακου σε τιμη προσφορας.
με συβολαιο δεη η χωρις?με το καταλληλο αντιτιμο κανονιζω εκτακτο αποψινο γκεστ αθηναιου!!!!!!!!!!!!!
κομπλεμε συβολαιο δεη η χωρις?
θα γινβ θυσια,απο τις 7 θα ειμαι ονλαιν θα αφησω και τα ψητα και ολα.Αυτά από Παρασκευή,προέχει η αυριανή δύσκολη αναμέτρηση
με πληρωμενο πεναλτυ η χωρις?κομπλε
Ε,αν ξεκωλιαστεί πάλι ο αλβανός ,κλάφτα Χαράλαμπεεπισης υπαρχει αναγκη να μη φαμε!!!!
θα γινβ θυσια,απο τις 7 θα ειμαι ονλαιν θα αφησω και τα ψητα και ολα.
Θα ετοιμαζει τα κρεατα για αυριοαθηναιος δενει σχοινι και ετοιμαζει σκαμπο διαβαζοντας τους ορους της δεη.![]()
![]()
![]()
τι εχει παει να κλεψει κοτες?Θα ετοιμαζει τα κρεατα για αυριο![]()
![]()
![]()
![]()
Θα νιωσεις κι εσυ την οργη του μολις μπει(αφου του επανασυνδεσουν το ρευματι εχει παει να κλεψει κοτες?![]()
![]()
![]()
την ξερεις τη τακτικη καροτο και μαστιγιο?Θα νιωσεις κι εσυ την οργη του μολις μπει(αφου του επανασυνδεσουν το ρευμα)
![]()
Δεν καταλαβαινω το πνευμα σαςτην ξερεις τη τακτικη καροτο και μαστιγιο?μαντεψε ποιος θα προσπαθει να πιασει το καροτο.
![]()
στη θεση του καροτου βαλε xbox.Δεν καταλαβαινω το πνευμα σας![]()
![]()
![]()
Γαμιολες τον φάγατε τον άνθρωπο![]()
Mην μας παινευεις ρε μανΓαμιολες τον φάγατε τον άνθρωπο![]()
Πόσους μανMην μας παινευεις ρε μαν![]()
![]()
![]()
αυριο να τους παιρνεις σε κουβαδες...να βουτας μεσα τις μπριζολες