TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
δεν παιζουν αυτα ...στην χειροτερη ειμαστε αστακομακαροναδες και ετσι ...τα γυφτικα να τα ξεχασειΈχει κλείσει στη Μαριγώ.
δεν παιζουν αυτα ...στην χειροτερη ειμαστε αστακομακαροναδες και ετσι ...τα γυφτικα να τα ξεχασειΈχει κλείσει στη Μαριγώ.
έτσι .δεν παιζουν αυτα ...στην χειροτερη ειμαστε αστακομακαροναδες και ετσι ...τα γυφτικα να τα ξεχασει
δεν χωράμε καν στην ΜαριγωΈχει κλείσει στη Μαριγώ.
θα πουλησει και το σπιτι στο νησι ο σεσκουλαςδεν χωράμε καν στην Μαριγω
να κλεισω στον Λαμπρο στην Βουλιαγμενη να φαμε ψαρουκλες ?
χωραει μεχρι 120 ατομα νομιζω ..
εκτος αν μας προσεξει και μας παει Ιθάκη , εκει ομως θα παει κανα 150 ευρω το κεφαλι
δεν εχει προικα και ο μαλάκας ο δικός μας , στο νοικι θα μεινουν τα πιτσουνακια μαςθα πουλησει και το σπιτι στο νησι ο σεσκουλας
στο δρομο καλα ειναι στο σαξο μην μεινουνδεν εχει προικα και ο μαλάκας ο δικός μας , στο νοικι θα μεινουν τα πιτσουνακια μας
εκτος αν τους φιλοξενησει η @Sexyjoannaδεν εχει προικα και ο μαλάκας ο δικός μας , στο νοικι θα μεινουν τα πιτσουνακια μας
Ναι καθαρίζει ο Αθηναίοςδεν χωράμε καν στην Μαριγω
να κλεισω στον Λαμπρο στην Βουλιαγμενη να φαμε ψαρουκλες ?
χωραει μεχρι 120 ατομα νομιζω ..
εκτος αν μας προσεξει και μας παει Ιθάκη , εκει ομως θα παει κανα 150 ευρω το κεφαλι
Λαντζα εννοεις για να πληρωσει τον λογαριασμοΝαι καθαρίζει ο Αθηναίος
επιτελους αλλαξες αβαταρ !!!!Την καλησπέρα μου σε όλα τα αλάνια...
Αγάπη μόνο λεμε.
Που σαι ρε ρεμπεσκε,ερωτοχτυπημενε?Ετρεχες σε καμια ερημο στο Τεξας να βρεις πετρελαιοΤην καλησπέρα μου σε όλα τα αλάνια...
Αγάπη μόνο λεμε.
εχω στειλει ενα αρχειο που περιεχει ολη την ελληνικη και ξενη σοουμπιζ...ειναι 82 yottabyte και λογικα θα εχεις παραλαβει το 2064...καλη θεαση ευχομαιbirlas, eraser, Νίπλης.
Στείλτε και σε εμένα κανένα βίντεο ρε σεις. Όποιας έχετε.
Καλημέρα!
τι τι θελουν την σκουπα,αν παντρευτουν θα παει το ρουφιδι συννεφο....Το πλυντήριο πιάτων θα το κάνω δώρο εγώ, μαζί με μια ηλεκτρική σκούπα.![]()
Έχεις και εσύ αδερφέ;Ναι δε θα ξεχάσουμε
Μόνο ντόπιες.εχω στειλει ενα αρχειο που περιεχει ολη την ελληνικη και ξενη σοουμπιζ...ειναι 82 yottabyte και λογικα θα εχεις παραλαβει το 2064...καλη θεαση ευχομαι
μονο ντοπιες αλλα μονο η ορφανιδου σε 1 μηνα πηρε 20 κιλα...που να τη χωρεσω!!!!!!!Μόνο ντόπιες.
Ναι σε θυρίδα.Έχεις και εσύ αδερφέ;
Τι λέει μαν;μονο ντοπιες αλλα μονο η ορφανιδου σε 1 μηνα πηρε 20 κιλα...που να τη χωρεσω!!!!!!!
Καλά μαν. Εσύ, τι θα τσιμπήσεις αύριο;Ναι σε θυρίδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι λέει μαν;